• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Hellenic eNavy - Ελληνικό eΝαυτικό

Εδώ και κάποιους μήνες παίζω ένα παιχνιδάκι στο ίντερνετ το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον και για όποιον ψάχνεται να βρει κάτι να περνάει την ώρα του είναι πολύ καλό.Η ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού έκανε πριν λίγες μέρες μια προσπάθεια για να ενταχθούν και νέοι παίχτες στο παιχνίδι.Σκέφτηκα να βάλω και εδώ το παρακάτω κειμενάκι που φτιάξανε τα παιδιά και τα εξηγεί καλύτερα...

Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.
230.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών περιπου 9.000 Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chatting αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.
Η χώρα μας eGreece βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 5άδα των χωρών αυτού του εικονικού κόσμου.

Έλληνα παίκτη ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθεις στην εικονική μας πατρίδα και να μας βοηθήσεις να αμυνθούμε σε όλους τους κινδύνους από τις αντίπαλες χώρες αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.

ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.

Κάνε εγγραφή στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω λινκ.
<!-- m -->http://www.erepublik.com/en/referrer/dimalderman<!-- m -->

Οδηγός νέων παικτών
<!-- m -->http://www.erepublik.com/en/article/-by<!-- m --> ... 55738/1/20
Κανάλι στο IRC <!-- m -->http://img-url.com/eGreeceHelp<!-- m -->
Εισαγωγικό βίντεο: <!-- m -->http://www.youtube.com/watch?v=kzCHAs0Z<!-- m --> ... ture=share
 
Top