• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Η Ελλάδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!

George84

New member
Αν μας ρωτήσει οποιοσδήποτε ποιός είναι ο #1 εχθρός μας αυτή τη στιγμή, ασυναίσθητα θα απαντήσουμε όλοι, οι Τούρκοι. Κι όμως, ο Τουρκικός λαός λίγα έχει να χωρίσει μαζί μας, πιο πολλά έχει να μοιραστεί μάλλον. Ο πραγματικός μας εχθρός, ο λαός που μας μισεί πραγματικά, όσο κι αν εμείς δεν νοιώθουμε το ίδιο, είναι οι Σκοπιανοί, λαός που δείχνει τις προθέσεις του με κάθε ευκαιρία.

Οι προθέσεις τους ήταν προφανείς πριν 2-3 βδομάδες, όταν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής μεταξύ πραγματικών χωρών, το eRepublik, έκαναν αρχικά εισβολή στη Μακεδονία, και σιγά σιγά κατέλαβαν ολόκληρη την Ελλάδα, ολόκληρη όμως. Ο λαός αυτός που αυτοαποκαλείται Republik of Macedonia, δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις.

Έπειτα από μια σειρά ηρωϊκών μαχών και με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 Ελλήνων, καταφέραμε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας και πλέον είμαστε στη θέση της αντεπίθεσης. Είναι δεδομένο ότι οι Σκοπιανοί θέλουν με μεγάλο φανατισμό να πάρουν πάλι όχι μόνο τη Μακεδονία, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά στρατολογώντας όσο περισσότερους μπορούν στο eRepublik ή κάνοντας συμμαχίες με άλλες χώρες εις βάρος μας. Εμείς, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να χαρούν μια τέτοια νίκη, να ικανοποιήσουν έστω και διαδικτυακά αυτόν τον πόθο που έχουν όλοι μέσα τους, να καταλάβουν την Μακεδονία, την Ελλάδα μας.

Καλώ όλους τους χρήστες του ΘΗΤΕΙΑ, στρατευμένους και μη, να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας και να συμμετέχουν ενεργά σ' αυτό το παιχνίδι με τις απίστευτες δυνατότητες. Ενδεικτικά, πέρα από τις μάχες μεταξύ χωρών, το παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα να ιδρύσει κάποιος τις δικές του επιχειρήσεις, να κάνει εμπόριο πρώτων υλών, φαγητού και όπλων, να βρει μια διαδικτυακή δουλειά και να πληρώνεται, να συμμετέχει σε κόμματα, να ψηφίζει, να ιδρύσει τη δική του εφημερίδα, να κάνει φίλους, να συμμετέχει στον εθνικό στρατό, να εκπαιδεύεται καθημερινά για την αύξηση της δύναμης και άλλα πολλά. Με μια πρώτη ματιά, το παιχνίδι δείχνει απλό και ανούσιο. Το τι παίζεται πίσω από έναν απλό φυλλομετρητή όμως είναι απίστευτο. Κατά διαστήματα γίνονται εκλογές, στις οποίες το πιο δημοφιλές κόμμα αναλαμβάνει την εξουσία, ρυθμίζοντας τα πάντα όσον αφορά την e-Ελλάδα, από τους φόρους του εμπορίου και των χρηματικών συναλλαγών, μέχρι τη διπλωματία, τους πολέμους, τη στήριξη νέων με πρώτες ύλες, όπλα και φαγητό κλπ. Κι όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα μέσω υπουργείων, καθένα από τα οποία έχει διαφορετικές αρμοδιότητες. Μέσα σε όλα αυτά δεν μπορεί να λείπει το chat, όπου σε ειδικό κανάλι μπαίνουν όλοι οι Έλληνες και γνωρίζονται μεταξύ τους, συζητάνε τις επόμενες κινήσεις μας και προτείνουν λύσεις σ' αυτούς που έχουν την εξουσία. Ένας διαδικτυακός κόσμος που δεν διαφέρει πολύ απ' τον πραγματικό, ένας κόσμος που όσο περισσότερο ασχοληθεί κάποιος, τόσο πιο πολύ θα "κολλήσει" γιατί οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Γνωρίστε το eRepublik και γίνετε μέλος της e-Ελλάδας, φτιάξτε τις δικές σας επιχειρήσεις, κάντε εμπόριο, κάντε φίλους, ανοίξτε τη δική σας εφημερίδα, βοηθήστε στις στρατιωτικές επιχειρήσεις και γιατί όχι, ιδρύστε το δικό σας κόμμα, και αναλάβετε την εξουσία. Η εγγραφή είναι απλή, είτε μέσω facebook ή βάζοντας το e-mail σας. Πατήστε το παρακάτω link:
http://www.erepublik.com

Πριν ξεκινήσετε καλό είναι να διαβάσετε τις οδηγίες του υπουργείου νέων. Κι αυτό γιατί το Gold που παρέχεται αρχικά στο παιχνίδι είναι περιορισμένο και πάρα πολύ ακριβό για να το αγοράσει κάποιος με πραγματικά λεφτά. Με σωστές κινήσεις, και αξιοποιώντας το gold που κερδίζετε κάθε φορά που ανεβαίνετε επίπεδο, ή όταν κερδίζετε κάποιο μετάλλιο μπορείτε να "στήσετε" τη δική σας οικονομία και να αναπτυχθείτε πολύ πιο γρήγορα με τα λιγοστά gold που σας παρέχει το παιχνίδι. Προσκαλέστε και τους φίλους σας και κερδίστε το 10% του gold που αυτοί κερδίζουν, βοηθήστε τους να αναπτυχθούν και οργανωμένα όλοι μαζί να στηρίξουμε την e-Ελλάδα μας.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, βοήθεια ή οτιδήποτε επικοινωνήστε μαζί μου, είτε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα στο forum ή στο eRepublik.

George84
 

elpak

New member
Με κανέναν λαό δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα, όμως οι πολιτικοί κερδίζουν μίζες από την διχόνοια και γιαυτό υπάρχουν οι πόλεμοι. Δες τι καλά που ζούνε οι Ελβετοί και θα καταλάβεις.
 

FONIAS

New member
εγω πιστευω πως και οι Τουρκοι αλλα και οι Σκοπιανοι περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να δρασουν Εξαλλου οι Τουρκοι το εχουν αποδειξει στο παρελθον αυτο
 
Top