• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Η ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ ΣΩΖΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..

Status
Not open for further replies.

alextax

New member
[quote author="ygeionomikarios"]Δηλαδή πρέπει να απολογηθώ που είμαι γιατρός και με βάλανε στο Υγειονομικό! Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω τη λογική σου ρε λαίουρα... Όχι δεν έβαλα βύσμα και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου το έχω κάνει με την αξία μου.[/quote]

Φυσικά και δεν πρέπει να απολογηθείς..Βέβαια, μιλάς εκ του ασφαλούς, καθώς ήξερες λόγω των σπουδών σου πως θα υπηρετήσεις στο υγειονομικό (που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο χαλαρή θητεία απ'αυτή σε όλα τα σώματα) !!
Δεν μπορείς να με πείσεις όμως πως αν δεν ήσουν στο υγειονομικό δεν θα έβαζες τις "υψηλές γνωριμίες του μπαμπά" ή έστω να κάνεις τα πάντα για να κάνεις μετάταξη..

Όσο για το "Όχι δεν έβαλα βύσμα και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου το έχω κάνει με την αξία μου." σ'αυτό μου θυμίζεις εσύ λίγο "παιδί του λαού", ενώ είχες το θράσος να μου την μπεις..
Μετά τιμής και σεβασμού πάντα...
 

ygeionomikarios

New member
[quote author="arlekinos"]Σε κανεναν αλλο δε χρειαζεται να απολογηθεις αγορι μου παρα μονο στον εαυτο σου. Και αυτο γιατι ενω εισαι γιατρος προτιμας να αυτοπροσδιοριζεσαι ως υγειονομικαριος.[/quote]

Τι να πούμε και για σένα που αυτοπροσδιορίζεσαι ως arlekinos...lol
 

Thornheart

New member
Ξέρεις γιατί πρέπει να απολογηθείς υγειονομικάριε? Επειδή ο γιατρός στον στρατό περνάει πιο χαλαρά από όλους τους φαντάρους και δεν σε είδα ποτέ να γράφεις ότι αυτό πρέπει να αλλάξει, με την δικαιολογία πως δεν έχουν ευθύνη οι γιατροί που πάνε στο υγειονομικό αλλά το ίδιο το σύστημα που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και έχει καθιερώσει συγκεκριμένες και περιορισμένες αρμοδιότητες για αυτούς. Ε λοιπόν με το ίδιο σκεπτικό δεν έχουν ευθύνη και οι βυσματίες που βάζουν βύσμα αλλά το ίδιο το σύστημα, από την στιγμή που οι θέσεις για τα βύσματα προυπάρχουν και όποιος έχει το πιο δυνατό τις καταλαμβάνει. Απλά πράγματα.
 

ygeionomikarios

New member
Υπάρχει μια διαφορά σε αυτά τα 2: εγώ δεν έγινα γιατρός με βύσμα...
Όσο για τη θητεία των γιατρών συμφωνώ ότι είναι σαφώς πιο χαλαρή...Μην είσαι όμως προβοκάτορας. Αν είχες διαβάσει τις δημοσιεύσεις μου θα έβλεπες ότι αρκετές φορές έχω πει ότι και άλλοι φαντάροι που δεν είναι γιατροί έχουν υψηλή μόρφωση και πτυχία στον τομέα τους και ενίοτε η μόρφωσή τους ξεπερνάει αυτή των γιατρών. Παρόλα αυτά κάνουν σκοπιές και αγγαρίες...

Και μια και το πας πάλι επί προσωπικού για πες μας που παρουσιάστηκες, που έκανες παραμεθόριο και πόσους μήνες;;
Εγώ ο γιατρός που υποτίθεται ότι κάνω καλύτερη θητεία απο όλους παρουσιάστηκα Άρτα όπου έκατσα 2 μήνες και έκανα παραμεθόριο 5 μήνες στη Σύμη. Ξέρεις άραγε που είναι η Σύμη;
 

alextax

New member
Ρε φίλε σημασία δεν έχει που έκανες φαντάρος..σημασία έχει τι έκανες ως φαντάρος..
 

ygeionomikarios

New member
Καλό και αυτό!!! Να δω τι άλλο θα ακούσουμε! Δηλαδή μας λες ότι όσοι βάζουν βύσμα για μετάταξη σε Π.Ν. και Π.Α. το κάνουν μόνο για να τους παίζει καλύτερα και όχι για να μην πάνε (παραμεθόριο) σε μέρη που δεν χωράει ο χάρτης.
 

alextax

New member
Βασικά, αυτό το είπες εσύ, όχι εγώ..
Εγώ έγραψα αυτό που διάβασες..
Προσωπικά έβαλα έναν φίλο και μου έκανε μετάταξη, αλλά μετάθεση δεν μπόρεσε να μου κάνει και βρέθηκα 5,5 μήνες στη Ρόδο..Το βασικό όμως είναι το πως πέρασα εκεί όχι τόσο αν πήγα εκεί..Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι σε μαστίγωναν κιόλας στη Σύμη !!!
Έχω φίλους που βρέθηκαν Αστυπάλαια - Σάμο - Καστελόριζο και πέρασαν τέλεια..
 

ygeionomikarios

New member
Κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες και σου εξήγησα ότι δεν στέκει....
Χάλια η Ρόδος ε; Πώς άντεξες 5,5 μήνες ρε παιδάκι μου;
 

Thornheart

New member
Υγειονομικάριε τι σχέση έχει η μόρφωση και τα πτυχία και με τις σκοπιές και τις αγγαρείες? Και εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ αλλά δεν είπα ποτέ όσοι έχουμε πτυχία και μεταπτυχιακά να μην κάνουμε σκοπιές και αγγαρείες. Όλοι πρέπει να τα κάνουν αυτά, στον στρατό δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες διακρίσεις. Βέβαια άλλοι υποστηρίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να τα κάνει αυτά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι είναι η θέση σου επί του θέματος, θεωρείς ότι οι γιατροί θα έπρεπε να κάνουν όλες τις χειρονακτικές εργασίες καθώς και υπηρεσίες που κάνουν και οι άλλοι φαντάροι ή όχι? Ξεκάθαρα πράγματα θέλω να μου πεις. Και ότι δεν έβαλες βύσμα για να γίνεις γιατρός δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ευθύνες για αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν στον στρατό, από την στιγμή που δεν σε είδα να λες ότι επιθυμείς να καταργηθεί αυτή η ειδική μεταχείρηση που έχουν οι γιατροί στον στρατό.

Τώρα για το άλλο που λες για το που έκανα παραμεθώριο, δεν θα πω ονόματα μονάδων γιατί δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω λεπτομέρειες, θα πω όμως ότι έκανα παραμεθώριο 300 χιλιομέτρα μακριά από το σπίτι μου με διάρκεια 6 μήνες, ειδικότητα μάγειρα με 10 ώρες την ημέρα στα μαγειρία (υποθέτω ξέρεις τι δουλειά πέφτει μέσα στα μαγειρία) και το βράδυ φυσικά σκοπιά. Και δεν μιλάω για αγγαρείες! Αν νομίζεις ότι στην αεροπορία περνάμε όλοι ζωή και κότα είσαι πολύ γελασμένος. Τι νομίζεις, ότι τα στρατόπεδα του πεζικού έχουν πρόβλημα λειψανδρίας και της αεροπορίας είναι γεμάτα από κόσμο και όλοι κάθονται? Λοιπόν εκεί να δεις τι πρόβλημα υπάρχει με την έλλειψη σμηνιτών και πόση δουλειά πέφτει. Γιατί μην ξεχνάς ότι και πολλοί μόνιμοι εκεί είναι βύσματα ή έχουν μπει με το σκεπτικό να κωλοβαράνε για μία ζωή, και αυτοί είναι οι πλέον χειρότεροι και άχρηστοι στον στρατό. Οπότε καταλαβαίνεις ποιος βγάζει όλη τη δουλειά.
 

ygeionomikarios

New member
Δυστυχώς διαπιστώνω ότι εκτός από γιωτάς στο σώμα είσαι και γιωτάς στο μυαλό! Τι "του δίνει ενα Depon και πέφτει ο πυρετός" ρε ανεγκέφαλο γράσσο! Κι αν έχει π.χ πνευμονία ή οποιαδήποτε άλλη μικροβιακή λοίμωξη θα γίνει καλά με το Depon; Αν χτυπήσει λες πάει στο νοσοκομείο...υπάρχει και κάτι που λέγεται "πρώτες βοήθειες" και παρέχεται προνοσοκομειακά (μέχρι να φτάσει ο ασθενής στο νοσοκομείο). Όσο για εφεδρικούς γιατρούς μακάρι να υπήρχαν αλλά δυστυχώς στις περισσότερες μονάδες παραμεθορίου του ΣΞ ο γιατρός είναι μόνο ένας.
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι εκνευρίζομαι από την απύθμενη βλακεία σου και από την άγνοιά σου.
 
Status
Not open for further replies.
Top