• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ι5 λόγω ανευρυσματος

DemB

New member
Καλησπέρα σε όλους. Μπορείτε να με βοηθησετε στο εάν παίρνω ΑΠΑΛΛΑΓΗ λόγω ανευρυσματος στον εγκέφαλο; Όπως τα περισσότερα ανευρυσματα, δεν εμφανίζει συμπτώματα, ήταν ένα τυχαίο εύρημα στο πλαίσιο άλλων εξετασεων. Παρολαυτα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέχω κ δεν είμαι σίγουρος ότι συνδυάζονται με τη στρατιωτική ζωή. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου καταρχην πρωτα απολα ευχομαι να το καταπολεμησεις και να γινεις υγιης πληρως γιατι τα ανευρισματα οπου και να εμφανιστουν ειναι υπουλα.

Ως προς τον στρατο να ξερεις υπαρχει ενα ειδικο ΦΕΚ οπου αποδιδει το Ι σε καθε παθηση που εχει ο καθε στρατευσιμος.

Χωρις να εχω διαβασει το σχετικο ΦΕΚ αλλα μοναχα απο την εμπειρια που ειχα στον στρατο καθοτι ημουν βοηθος αξκου στρατολογιας σιγουρα θα παρεις 2 χρονια αναβολη και εφ οσον εξακολουθει να υπαρχει η παθηση ή δεν εχεις προβει σε επεμβαση για να το αποκαταστησεις σιγουροτατα θα παρεις απαλλαγη. Κραταω και μια επιφυλαξη μηπως σου δωσουν και κατευθειαν απαλλαγη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Ευχομαι να σε βοηθησα!
 

DemB

New member
Ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι τόσο μεγαλο κ είμαι μικρός σχετικά (25), οπότε προς το παρόν απλά το παρακολουθούμε. Έχω δει το ΦΕΚ, αλλά αναφέρεται μόνο σε ανευρυσματα σε μεγάλες αρτηρίες, χωρίς περαιτέρω εξειδίκευση... Μήπως ξέρεις πως θα μπορούσα να μάθω με βεβαιότητα πριν κόψω την αναβολή μου;
 
Top