• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα

panpan

New member
Μετα από 5 μήνες έβρο, μετάθεση για κααυ αγ ανδρεα. ξέρει κανείς κάτι;
 

Metal

New member
Δεν έκανα φαντάρος εκεί αλλά έχω πάει 2 καλοκαίρια για διακοπές κάτι μερούλες. Απότι έκοψα οι φαντάροι μια χαρά περνάνε, σαν τη μύγα μες στο γάλα βέβαια αλλά καλύτερα, απτο να βλέπεις συνέχεια φαντάρους καλύτερα πολίτες. Μετά από Έβρο θα σου φανεί παράδεισος. ΚΤΕΛ έχει σχετικά τακτικά δρομολόγια για Αθήνα (και αν θυμάμαι καλά, κάνει κάπου 45 λεπτά)
Καλή συνέχεια
 

thagkol

New member
Εγώ έχω ακούσει ότι είναι ψιλοχώσιμο γιατί κάνεις την υπηρέτρια σε όλους τους αξιωματικούς που πάνε διακοπές εκεί πέρα, αλλά τώρα το χειμώνα λογικά δε θα έχει και κανέναν οπότε θα είναι πιο χαλαρά.
 

1wraith1

New member
Χειμώνα είναι νεκροταφείο, οπότε καλά θα περάσεις...
Αν πήγαινες άνοιξη, θα είχες να σουλουπώσεις ολόκληρο το ΚΑΑΥ (ομπρέλες, βάψιμο, κτλ) και μετά να κάνεις την ορντινάντσα των αξιωματικών!
 

devilmanson

New member
εγω πηγα κααυ ως στρατονομος στα κααυ λεπτοκαρυας φετος.Μπορω να πω οτι οι φανταροι το καλοκαιρι ειναι αρκετα χωσε αλλα οχι με την εννοια του πηξιματος καμια σχεση με στρατο.Το χειμωνα απλα ειναι ζωαρα.Τωρα αν πηγαινες ως στρατονομος καλοκαιρι χειμωνα ειναι ζωαρα κανεις επιδερμιδα απο τον υπνο!!!! <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

alexispare

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΞΟΔΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ?
 

Spidfair

New member
Μολις μου ηρθε μεταθεση για το ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρεα και το φυλλο πορειας μου λεει οτι θα παρουσιαστω μεθ'αυριο.

Αν γνωριζει κανεις, θα παρακαλουσα να μαθω πως παω εκει απο κεντρο αθηνας.
Εχω ψαξει και εχω διαπιστωσει οτι ειναι καπως δυσευρετο.

Οποιαδηποτε πληροφορια χρησιμευει. Ευχαριστω <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

rpdnick

New member
Με αμαξι παιρνεις τη Μαραθωνος, λιγο μετα την Ραφηνα (και μετα το Ματι) εχει πινακιδα δεξια για Αγ, Ανδρεα ( εχει και φαναρι εκει) κ εχει και μικρη πινακιδα για το ΚΑΑΥ το οποιο ειναι τερμα κατω πριν την παραλια. Παει και ΚΤΕΛ
 

Spidfair

New member
Αυτο το ΚΤΕΛ απο πού θα μπορουσα να το παρω? και τι εισιτηριο εχει?
 
Top