• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Και η ζωή αλλάζει το Νοέμβρη...

nodrama

New member
@digibill

Κοίτα να δεις: όταν ψάξουν τη βαλίτσα θα σε ρωτήσουν για το κινητό. Αν πεις ότι δεν έχεις τότε καταλαβαίνεις, επειδή αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο το εκ λαμβάνουν ως πρόκληση. Δείξε ένα παλιό κινητό και κρύψε το καλό σου. Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση.

Έτσι έκανα εγώ και όλα ήταν καλά. Τους έδειξα και το mp3 player και τον φορτηστή του, είδαν ότι δεν έχει κάμερα πάνω του και με άφησαν κανονικά χωρίς να μου πουν τίποτα.
 

digibill

New member
[quote author="nodrama"]@digibill

Κοίτα να δεις: όταν ψάξουν τη βαλίτσα θα σε ρωτήσουν για το κινητό. Αν πεις ότι δεν έχεις τότε καταλαβαίνεις, επειδή αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο το εκ λαμβάνουν ως πρόκληση. Δείξε ένα παλιό κινητό και κρύψε το καλό σου. Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση.

Έτσι έκανα εγώ και όλα ήταν καλά. Τους έδειξα και το mp3 player και τον φορτηστή του, είδαν ότι δεν έχει κάμερα πάνω του και με άφησαν κανονικά χωρίς να μου πουν τίποτα.[/quote]

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Το κινητό μου έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάμερα (ναι, υπάρχουν ακόμη τέτοια! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ) οπότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

dnik

New member
παίδες μια ερώτηση πάνω στο θέμα με τα κινητά.. Δλδ αυτά που γράφονται εδώ δεν παίζει να τα διαβάζουν αυτοί που ελέγχουν οπότε γνωρίζουν όλα τα κόλπα?
Μάλλον πιο πολύ τα στραβά μάτια κάνουν...
 

kwakos

New member
ayta ta kolpa profanws kai ta kseroun kai xwris na xreiastei na mas diabasoun, allwste ton elegxo organikoi (palioteres seires pou yphretoun sthn tripolh) ton kanoun, ypo thn epopteia enos monimou, opote katalabaineis...

ton septembrh pou mphka me ta kinhta me kamera epaize ontws problhma, kai meta apo thn prwth mera kana dyo paidia pou ta piasane tous ta phrane, kai tous riksane kai kala 10 meres fylakh.

pera apo to oti den metrane oi fylakes sthn basikh, thn kyriakh oi goneis tous sto episkepthrio ta phran kai tous ta ksanadwsan! oloi eixame kinhta mesa.

oson afora mp3 player, empiptei sthn kathgoria tou radiofwnakiou kai epitrepetai.
praktika einai elastikoi me syskeyes "psyxagwgias", ston thalamo mas eixame 3 PSP pou ta xrisimopoiousame KANONIKOTATA kai mprosta stous ekpaideytes (profanws se eleytherh wra)
 

dnik

New member
Εγώ για καλό και κακό θα τα έχω πάνω μου για πάν ενδεχόμενο..
Εδώ φιλαράκι μου παρουσιάστηκε μεγάλο πεύκο και είχαν οι πιο πολύ κινητό μέσα.. εμείς δεν θα μπορέσουμε να τα περάσουμε ? <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

lostnik

New member
Παιδιά, πάρτε και κανά ταυ, γιατί με τη φόρτιση υπάρχει πρόβλημα λόγω έλλειψης πριζών. Μάλλον θα το περάσετε μέσα (αναλόγως με τον ελεγκτή)

ΥΓ. Στην κολότσεπη το κινητό με κάμερα για να είστε πιο σίγουροι ότι θα περάσει.
 

elladan

New member
Καλησπερα μελλοντικοι συναδελφοι.
Ως η ακριβως προηγουμενη σειρα απο εσας οφειλω να σας υποδεχτω στην Αεροπορια.
Οταν ημουν στη θεση σας 3 μηνες πριν περιπου αυτο το φορουμ με βοηθησε να μπω πιο γρηγορα στο κλιμα και να ξερω πανω κατω που παω και τι θα συναντησω.Η συμβουλη μου ειναι να διαβασετε τους 2 οδηγους που υπαρχουν, καθως και τα θεματα των 3-4 προηγουμενων σειρων για να εξοικειωθειτε λιγο με ορολογιες και ονοματα και να ξερετε τι σας περιμενει.Οι οδηγοι ειδικα καλυπτουν σχεδον τα παντα και μονο καποια πραγματακια εχω να συμπληρωσω:
- Ειδικα τωρα που μπαινετε θα εχει κρυο. Προμηθευτειτε ισοθερμικα ή μακρυμανικα.Δε θα πεθανετε κιολας και σας δινουν και το μπουφαν, αλλα τα βραδυα και τα πρωινα ειναι πολυ εντονη η υγρασια και σπαει κοκκαλα.
- Το sleeping bag περναει κανονικα, οπως και το mp3 player, αλλα τα σαμπουαν,,αφρολουτρα κτλΟΧΙ.
- Οταν ακουσετε για τη στρατικοποιηση ή το στιβο μαχης μην τρελαθειτε, οντως δεν ειναι τιποτα και ο,τι δε μπορειτε δεν το κανετε. ΚΑΝΕΙΣ δεν κοβεται ή πρεπει να το ξανακανει.
- Εγερση στις 06:30, σας στελνουν για υπνο στις 22:30.
- Μαθετε απο νωρις βαθμους, ιεραρχια. ΟΧΙ οτι θα σας κανουν τιποτα, αλλα γλυτωνεις φωνες και ψαρωμα στις επιθεωρησεις.
- Και αφου ειπα για επιθεωρησεις, ειναι το μονο καπως αγχωτικο κατα τη διαρκεια της μερας. Και παλι, δε σας κανουν τιποτα, αλλα πρωινιατικα το τελευταιο που θα εχεις ορεξη να ακουσεις ειναι να σου τη λενε επειδη δεν εχεις καλα το κρεβατι σου.
- Οσα λεγονται για τις μοιρες, οτι " η πρωτη πεταει..." ισχυουν μεχρι ενα βαθμο.Μπορει στην πρωτη μοιρα να ειναι λιγο πιο προβλεπομενοι, αλλα δεν ειναι τρομερες οι διαφορες απο τις αλλες μοιρες. Στο κατω - κατω μετα την πρωτη εβδομαδα θα εχεις συνηθισει και δε θα σου φαινεται οτι σε τρεχουν.
- Γενικα για το πως θα περασετε στην βασικη σημαντικο ρολο παιζουν και οι διμοιριτες σας, δηλαδη οι υπαξιωματικοι που θα αναλαβουν το θαλαμο σας. Η διαφοροποιηση ειναι στο ποσο χυμα θα σας εχουν στις επιθεωρησεις και στην εκπαιδευση και δε μιλαμε για τραγικες διαφορες. Στο τελος ειναι πολυ πιθανο να εχετε μια πολυ καλη σχεση και να συζητατε για ο,τιδηποτε μαζι τους.
- Κυριως παιδια να ειστε ψυχραιμοι και υπομονετικοι. Αν πιστευετε οτι η Αεροπορια δεν ειναι στρατος θα εκπλαγειτε δυσαρεστα και θα ξεκινησετε στραβα. Τις πρωτες μερες εχει και λιγες φωνες και ψαρωμα, αλλα δε θα ειναι ετσι μεχρι το τελος. Μετα την πρωτη Κυριακη θα χαλαρωσουν κατα πολυ τα πραγματα.
- Μην τους δινετε αφορμη να φωναζουν και δε θα το κανουν. Μη νομιζετε οτι εχουν και αυτοι την ορεξη σας.
Καταλαβαινω οτι μπαινετε σε ενα χωρο απολυτως αγνωστο αλλα μην ανησυχειτε. Τοσοι και τοσοι πηγαν και δεν επαθαν τιποτα. Βρειτε παιδια που ταιριαζετε και θα περασετε καλα.Απλα μην ενοχλειτε τους υπολοιπους γιατι θα ειστε πολλα ατομα στο θαλαμο και δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν εντασεις.
Καλη θητεια παιδια και γρηγορα στις μοναδες σας να γινουμε πολλοι...
 

johnpon

New member
Δεν επιτρέπουν τα σαμπουάν; Μόνο σαπούνι; After shave και αποσμητικά επιτρέπουν;
 

George84

New member
Προφανώς σε κάποια κέντρα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, υγρά φακών επαφής και άλλα κλειστά μπουκάλια απαγορεύονται για να μην κρύψεις ναρκωτικά μέσα εκεί.
Απαράδεκτοι και βλάκες μέχρι αηδίας. Σιγά μη βάλει το χασίς ο άλλος μες στο Ultrex <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Αφού όλοι ξέρουν ότι δεν γίνεται σωματικός έλεγχος, και όλοι τα έχουν πάνω τους.
Άλλωστε και σωματικός έλεγχος να γινότανε, υπάρχει τρόπος να τα κρύψεις και να μην τα βρούνε...Stick it where the sun don't shine, όπως η ομόνυμη ταινία... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

lostnik

New member
[quote author="elladan"]
- Το sleeping bag περναει κανονικα, οπως και το mp3 player, αλλα τα σαμπουαν,,αφρολουτρα κτλΟΧΙ.
[/quote]
Αυτό δεν είναι βέβαιο. Είδα άτομα την πρώτη μερα που τους τα πήρανε τα sl. bags. Για σιγουριά, πείτε να σας το φέρουνε στο πρώτο επισκεπτήριο.
Σαμπουάν περνάνε λογικά, αν βρείτε διαφανή συσκευασία.

[quote author="elladan"]Αν πιστευετε οτι η Αεροπορια δεν ειναι στρατος θα εκπλαγειτε δυσαρεστα και θα ξεκινησετε στραβα.
[/quote]
+1

Καλή θητεία μάγκες!
 

G-K

New member
Θελω να ρωτησω κι εγω κατι...
Εκανα επεμβαση σε ρηξη μινισκου που μου ειχε προκυψει προβλημα την ανοιξη που μας περασε..
Οσο σκεφτομαι να εκμεταλευτω αυτο το γεγονος ( γιατι οντως υπαρχουν μερες και μεσα σε αυτες εκεινες που εχει υγρασια) που ποναω αρκετα, φιλοι μου που απολυθηκαν προσφατα μου λενε να μην κανω παραπονα για πονους γιατι δινουν ευκολα αναβολες.
απο οτι ειδα το να εβγαινα αοπλο νομιζω ειναι κατι καλο.
ειναι εφικτο ομως..

αν μπορει καποιος να απαντησει??
 

drberto

New member
[quote author="G-K"]Θελω να ρωτησω κι εγω κατι...
Εκανα επεμβαση σε ρηξη μινισκου που μου ειχε προκυψει προβλημα την ανοιξη που μας περασε..
Οσο σκεφτομαι να εκμεταλευτω αυτο το γεγονος ( γιατι οντως υπαρχουν μερες και μεσα σε αυτες εκεινες που εχει υγρασια) που ποναω αρκετα, φιλοι μου που απολυθηκαν προσφατα μου λενε να μην κανω παραπονα για πονους γιατι δινουν ευκολα αναβολες.
απο οτι ειδα το να εβγαινα αοπλο νομιζω ειναι κατι καλο.
ειναι εφικτο ομως..

αν μπορει καποιος να απαντησει??[/quote]

Επειδη οι φιλοι σου δεν εχουν παθει οτι ακριβως εχεις παθει εσυ,κι επειδη γνωριζω την κατασταση σου λογω της ειδικοτητας μου,σου λεω μαζεψε οτι χαρτια και βεβαιωσεις και εξετασεις εχεις απο το νοσοκομειο που χειρουργηθηκες και δωστες στην επιτροπη των γιατρων.Στη χειροτερη θα βγεις Ι4,στην καλυτερη αναβολη..Ειναι βαρυ και πολυ προσφατο το προβλημα σου για να το επιβαρυνεις με τις μαλακιες του στρατου.
 

stack

New member
mp3 παρτε τα μαζί σας δεν θα σας πουν στον έλεγχο τπτ πανω σε αυτό,αλλωστε τα παλικαρια που κοιτανε τα πραγματα ειναι 5-10 χρονια μεγαλύτερα απο σας και ξεχωρίζουν τα ηλεκτρικα μαχαίρια απο mp3,εμενα βρήκαν τα πάντα απο φορτιστες ipod,ακουστικα,σαμπουαν,αφρολουτρα,νυχοκοπτη(χωρις λεπίδα),αφρο,ζελε και κερι για τα μαλλια και απο όλα αυτα ξερετε τι μου κράτησαν;;; το Talk!!! όσο για τα κινητα,θα σας ρωτησουν! αν πεις οχι,θα σου πουν αδειασε τις τσεπες σου ή κανε μια περιστροφή..εγώ είχα μαζί μου ενα χωρις κάμερα και μεσα στην καλτσα που φορουσα ειχα καταχωνιασει αυτο με την καμερα,ο φορτιστης φρόντισα να είναι κοινος και για τα 2 κινητα γιατι αυτον δεν θα ηξερα που να τον κρύψω.οσο για τα Sleeping bag τι να σας πω,αλλους ελεγκτες είδα να τα κρατάνε και άλλους οχι,οπότε καλυτερα να σας φέρουν στο επισκεπτήριο.
 

dnik

New member
καλά το ψάξιμο εξαρτάται καθαρά όμως απο τον οργανικό που θα σε ψάξει!!! Ότι να ναι πέρνανε!
Πάντως ειδικά για το sleeping bag μετά το πρώτο επισκεπτήριο κανένα κρεβάτι δεν ξεστρώθηκε ξανά εκτός απο την μέρα που έπρεπε να αλλάξουμε σεντόνια!!! χαχα
 
Top