• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

κανω 8μηνο και αργει η μεταθεση,,τι κανω???

petros89

New member
καλησπερα,ειμαι φανταρος εξαναβολης οταν ειχα προτομπει ειχα κανει 3 μηνες και πειρα αναβολη λογο σπουδων..παρουσιαστικα παλι στις 4 μαιου με λιγα λογια για να μην τα πολυλογω κλεινω 6 μηνες μεσα,,αλλα η μεταθεση μου ακομα δεν εχει ερθει,,εχω παει στο 1ο γραφειο 10 φορες και συνεχεια μ τα μασανε,επησεις πηραν οι δικοι μου στο γες και απλα απο εκει παιταξαν το μπαλακι στο στρατοπαιδο μου,τι μπωρω να κανω μηπος και δω ασπρη μερα??
 

chriswebber

New member
Απ'οτι ειχα διαβασει απο αλλα ποστς απο παιδια ... Εαν δεν εισαι σε καποια κατηγορια προστατη κτλ... Δεν παιρνεις μεταθεση. Δηλαδη οπου παρουσιαστεις , απο εκει απολυεσαι κιολας.

Τωρα εαν εχω καταλαβει λαθος ή εαν εχουν γραψει παπατζες αλλοι... Δεν ξερω. Καποιος που γνωριζει σιγουρα μπορει να απαντησει παρακατω.
 

petros89

New member
κανω 8μηνο γιατι ειμαστε 3 αδερφια και εγω ο μεγαλυτερος οποτε την δικεουμαι την μεταθεση...
εχω ανχωθει γιατι πολλα παιδια που επρεπε να παρουν μεταθεση οπως και εγω δεν την πειραν και απολυθηκαν απο εκει...
 

petros89

New member
Δεν είχα κάνει την φρουρά προτίμησης όταν μπήκα αλλά την έκανα πριν έναμισή μήνα...αν με έχουν βάλει παραμένοντα θα μου το πουν η θα το μάθω όταν απολιθώ;
 

chriswebber

New member
Βρε παιδι , χρειαζεται πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης το οποιο παιρνεις απο τον δημο ή απο το κεπ της περιοχης σου και τα δινεις οταν παρουσιαστεις.

Ή οποτε τα παρεις τεσπα!
 

petros89

New member
Το εχω στείλει και αυτό μαζί με την φρουρά προτίμησης πριν ενάμιση μήνα :/ Με βλέπω να χτυπάω και άλλη αναβολή 2 μήνες πρώτου απολιθώ..σιγά μην κάτσω να λιώσω στο ξέρωνησί (λήμνος)...
 

NINAKI

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 8ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ!ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 8ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8ΜΗΝΟ???ΓΤ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 8ΜΗΝΟ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ
 

nothing

New member
αν μπηκε τον αυγουστο (οπως καταλαβαινω) ο φιλος σου επρεπε να εχει κατεβει εδω και μισο μηνα περιπου...
τους κατεβασαν ολους οσους ηταν 8μηνοι απο αρχες νοεμβρη...
αν δεν εχει κατεβει ακομα τοτε καπου εχει κολλησει το θεμα του και δεν το θεωρουν 8μηνο ακομα...
οποτε καλα θα κανει να ασχοληθει με το θεμα οσο πιο πολυ μπορει και να το τρεξει γιατι βλεπω να την παταει...
 
Top