• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΠΒ: Μία χαρτοπετσέτα για τρεις, ένα ποτήρι για δύο!!!

thiteia

Administrator
Μας το μετέφεραν νεοσύλλεκτοι οπλίτες (της 06 Β' ΕΣΣΟ) του ΚΕΠΒ και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη:

Στο ΚΕΠΒ υπάρχει προφανώς έλλειψη στα εστιατόρια: Υποχρεώνουν τους οπλίτες να πίνουν νερό από ποτήρια ανά δύο άτομα ενώ αντιστοιχεί μία χαρτοπετσέτα ανά τρία άτομα!!! Τα μαχαίρια επίσης υπάρχουν σε αναλογία ένα προς τρία..

Αν όντως ισχυει κάτι τέτοιο είναι από κάθε άποψη απαράδεκτο. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό αλλά κάθε δικαιολογία είναι ,θεωρούμε, περιττή και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ούτε λόγους οικονομικούς, ούτε λόγους αβλεψίας, ούτε ο,τιδήποτε άλλο.

Τι λέει γι αυτό ο ταξίαρχος του ΚΕΠΒ, ο οποίος κατά τ'άλλα στο επισκεπτήριο δεν παρέλειπε να γυρίζει και να μιλάει με τις οικογένειες των νεοσύλλεκτων;
 

Anonymous

Member
Staff member
Σήμερα ορκηστίκαμε, πρέπει να πω πως ο Ταξίαρχος στο θέμα της εστίασης είναι πολύ αυστηρός προς τους αξιωματικούς. Συχνά τον έχω δει στα μαγειρεία και τον έχω ακούσει να απευθύνεται στους αξιωματικούς με αυστηρό ύφος όταν έβλεπε οτι κάτι δεν είναι καλά. Συνήθως αν γίνει απλή αναφορά σε κάποιον υπολοχαγό τότε πιστευω οτι όλα θα αλλάξουν μιάς και τον ταξίαρχο που είναι τώρα τον φοβούνται όλοι. Όπως λένε οι αξιωματικοί "δεν χαρίζει κάστανα".
Επειδή μοίρα απο μοίρα διαφέρει στις εγκαταστάσεις καλό θα ήταν να αναφερθεί και η μοίρα στην οποία παρουσιάστηκε το φαινόμενο αυτό.
 

Anonymous

Member
Staff member
ΤΟ ΚΕΠΒ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΣΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
 

Anonymous

Member
Staff member
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ.
 

Anonymous

Member
Staff member
ΠΑΙΔΙΑ Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΙΜΑ.
 

Anonymous

Member
Staff member
Ε όχι και τρέχανε αίμα πια! Άμα`δεν είχε και λίγο στίβο μάχης θα ήταν πραγματική κατασκήνωση. Όλα καλά στη Θήβα, μόνο λίγη κούραση από τις υπηρεσίες και λίγη αυστηρότητα από τον Ταξίαρχο. (3η Μοίρα)
 

Anonymous

Member
Staff member
Συμγωνό με τον παραπάνω, 3η Μοίρα και εγώ. Η αληθεια είναι οτι το έμαθαν όλοι τελευταία στιγμή και δεν πήρε κανείς νερό μαζί του στον στοίβο μάχης.
 
Top