• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΤΧ/ΕΟΔ Β' ΕΣΣΟ 2010

Claus

New member
Χαλαρό κέντρο. Αν είσαι τυπικός δεν σε πειράζουν. Και μη τυπικος να σαι, παλι δεν τρως πολυ κραξιμο....

Βεβαια πρεπει να αγχωθειτε λιγο γιατι με την περιπετεια με την απωλεια του οπλου τα πραγματα τεντωθηκαν. Και ο νεος ταξιαρχος ειπε πως το κεντρο ειναι σε τελμα και πρεπει να ανεβει ψηλα οποτε καταλαβαινετε πως λιγο τεντα θα πεσει.
Φευγω αύριο απο το ΚΕΤΧ για παραμεθωριο μετα απο 2 υπεροχους μηνες και παρολο την εμπλοκη που συνεβη τωρα τελευταια με το οπλο εξακολουθω να λεω πως το κεντρο ειναι χαλαρο

ΥΓ: Α και σαν νεοσυλλεκτοι να πατε 2ο Λοχο Νεοσυλλέκτων. Να το θυμαστε
 
G

giorgalis

Guest
γιατι ρε παιδια,αυτοι δεν σε βαζουν σε οποι λοχο θελουν?

σιγα μην επιλεγουμε εμεις!

τελικα 1ος ή 2ος λοχος ειναι καλα?
 

kwstis

New member
claus δηλ υπαρχει περιπτωση τα πραγματα να αλλαξουν?8ελω να πω οτι αν ηταν χαλαρο κεντρο μετα το περιστατικο με το οπλο τ σκεφτονται να το στρωσουν λιγο?
 

nikopaok4

New member
opos panta sto strato otan ginete mia mlkia, meta sto pezun typikures k provlepe... entaksei ego den pisteyo oti tha kratsei gia poly... 1 ante 2 esso...
 

kostbo

New member
καλησπερα παιδια,αντε εσεις που μπαινετε 10/5 να πατε να καθαρίσετε λίγο γιατι έρχομαι στις 13. <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> .μη δω καμια σκόνη στο κρεββάτι μου την κάτσατε.επίσης να μου έχετε κρατήσει προσωπική τουαλέτα με ταμπελάκι do not enter.μπορείτε και απο σήμερα να επιλέξετε ποιος απο εσάς θα κάνει τον μπάτλερ μου. <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

άντε να δούμε τι θα δούμε και εκει πέρα.άλλοι λένε καλά άλλοι λένε μάπα.τουλάχιστον λένε έφτιαξε λίγο απο το 2004 και μετά
 
G

giorgalis

Guest
παιδια εσεις οι παλιοι που εχετε παει

μετα απο την ορκωμοσια διανυκετρευσεις και εξοδους αν δεν εχουμε υπηρεσια παιρνουμε κανονικα?

αν οχι μετα απο ποσες μερες εχει διανυκτερευσεις?
 

christoforos86

New member
Εξόδους με διανυκτερεύσεις για όσους τις δικαιαούνται έχει κανονικά μετά την βασική εκπαίδευση και την άδεια ορκομωσίας. Γι'αυτό όσοι την δικαιούσθαι καλό είναι να γυρίσετε από την άδεια ορκομωσίας με την υπεύθυνη δήλωση που ζητάνε.
 

Geo_ath

New member
Αν ξέρει κάποιος ,τεχνικο παιζει στο νομο Λέσβου? Η τελοσπάντων που αλλού στην παραμεθώριο έχει τεχνικό (ενδεικτικά). Γέρος άνθρωπος θα τραβολογιέμαι απο δω και απο κει <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->)
 
G

giorgalis

Guest
christoforos86 εισαι σιγουρος?

εμεις που ειμαστε απο την πατρα μετα την αδεια ορκωμοσιας μπορουμε να παιρνουμε διανυκτερευσεις κανονικα?

η βασικη εκπαιδευση που λες δεν ειναι 40 μερες συνολικα?

οταν λες υπευθυνη δηλωση απο την αστυνομια?
 

christoforos86

New member
Συγνώμη, το διατύπωσα λάθος παραπάνω, εξόδους και διανυκτερεύσεις παίρνετε μετά την ορκομωσία, η οποία διαρκεί περίπου 12 ημέρες (ανεξαρτήτως από την μέρα που θα μπει κάποιος, Δευτέρα έως Πέμπτη, η ορκομωσία είναι την μεθεπόμενη Παρασκευή ή Σάββατο συνήθως).

Οι πατρινοί σίγουρα παίρνετε διανυκτερεύσεις. Επιπλεόν πέρυσι Αύγουστο μέχρι τέλη Οκτώβρη που ήμουν εγώ, πέρνανε και όσοι είχανε αδέρφια που σπούδαζαν εκεί. Γενικά έπαιρνε όποιος είχε σπίτι ή κάποιον φίλο/θείο κλπ. αρκεί να έκαναν μία υπεύθυνη δήλωση από αστυνομικό τμήμα της Πάτρας οι γονείς ή ο αδερφός/αδερφή ότι θα φιλοξενούσε. Δεν το ψάχναν καθόλου.

Κοίτα http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=4&t=5838, τι πρέπει α γράφει η υπεύθυνη δήλωση που ζητάνε.
Μόνο πρόσεξε ότι επιμένουν να είναι από αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, αλλιώς δεν την δέχονται.
 
G

giorgalis

Guest
christoforos86 εισαι ο ανθρωπος που θελουμε!!!

ενταξει πατρα μενω θα κανω την δηλωση που λες!διανυκτερευσεις δινουν ευκολα η σε πριζουν?

ακομα σκοπιες παιζουν συχνα και πολλες ή εχει πολλα ατομα στο κετχ και εχει λιγες σκοπιες?

τελικα ο καλυτερος λοχος ποιος ειναι αν ξερεις
 

kostbo

New member
ρε παιδια,αν είμαστε καλά άτομα σε γενικές γραμμες,και όχι μπιχλες που κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του θα περάσουμε μια χαρά ας έχει και σκοπιές και όλα.θα μπορούσαμε να είμαστε αυλώνα με αλλους 5000 και να τραβάμε πολλά περισσότερα ζόρια.ας κοιτάξουμε να περάσουμε καλά 30-40 μέρες που θα είμαστε εκεί γιατί έτσι και αλλιώς μια ομάδα θα είμαστε,αν σκεφτόμαστε απο την πρώτη μέρα το πότε θα βγούμε δεν θα την παλέψουμε.
υπνόσακους πέρνουμε; εχετε ακούσει τιποτα ,επιτρέπουν;
 

christoforos86

New member
[quote author="giorgalis"]christoforos86 εισαι ο ανθρωπος που θελουμε!!!

ενταξει πατρα μενω θα κανω την δηλωση που λες!διανυκτερευσεις δινουν ευκολα η σε πριζουν?

ακομα σκοπιες παιζουν συχνα και πολλες ή εχει πολλα ατομα στο κετχ και εχει λιγες σκοπιες?

τελικα ο καλυτερος λοχος ποιος ειναι αν ξερεις[/quote]

Γιατί να πρήξηουν για την διανυκτέρευση? Έτσι και αλλιώς δεν επηρρεάζει κάπως την υπηρεσία. Αν τους πας το χαρτί και είναι καλυμμένοι, δεν τους κάνει καμία διαφορά αν θα γυρίσεις στις 22:00 ή στις 6.30 το πρωί. Λίγο ψάχνονται αν δεν μπει κάποιος στην ώρα του το πρωί, αλλά είναι και πιθανόν να χάσεις την διανυκτέρευση αν αργήσεις το πρωί.

Σκοπιές έχει (είχε όταν ήμουν εγώ) 6 και 2 περίπολα, συνήθως ο κόσμος είναι υπεραρκετός για να πηγαίνουν οι υπηρεσίες πολύ καλά (6+2= 8υπηρεσίες * 4 άτομα= 32 άτομα, καμιά 10αριά εστιάτορες, και 12-15 λόχοι*3 θαλαμοφύλακες=45 άτομα, τίποτα εφεδρικοί από εδώ και εκεί, πυρασφάλεια πυ αρχίζει τον ιΙούνιο νομίζω, καμία 10αριά, σύνολο περίπου 120 άτομα υπηρεσία την ημέρα,9 λουτροφύλακες βάλε και τα πόστα, ΑΜίτες, βύσματα κλπ. καμία 150αρα). Αν σκεφτεί ότι στην σειρά Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου ήταν 600+ άτομα (κάτι για 700άκουσα), οι υπηρεσίες πάνε καλά.

Για καλό λόχο που ρωτάς, δεν κατάλαβα κάποιος λόχος να είναι καλύτερος από άλλους. Λέγανε ότι ο 1ος ήταν ο βυσματικός, που σημαίνει ότι δεν είναι καλός αν εσύ δεν είσαι βύσμα, αλλά δεν νομίζω ότι κάνει σοβαρή διαφορά, παντού τα ίδια είναι.
 

kostass85

New member
Εγω προτίνω μιας και βρεθήκαμε ολοι εδω, και θα μπουμε και μαζί να παμε να πιούμε ενα καφεδάκι να γνωριστούμε κι'ολας
 
Top