• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Έκκληση προς τους διαχειριστές του forum

ygeionomikarios

New member
Εδώ και αρκετό καιρό συγκεκριμένος χρήστης που έχει διαγραφεί οριστικά από το forum επανέρχεται χρησιμοποιώντας διαφορετικά nicknames με μοναδικό σκοπό να μου επιτεθεί προσωπικά. Διατυπώνει επίσης την άποψη ότι είμαι φίλος των διαχειριστών και γι' αυτό το λόγο του κάνουν συνέχεια ban. Θέλω να ξεκαθαρίσω και ζητώ την επιβεβαίωση από εσάς ότι δεν γνωρίζω κανέναν από τους διαχειριστές του forum.
Τις τελευταίες 2 μέρες έχει εμφανιστεί με το nickname armenistis και δημιουργεί ως συνήθως προβλήματα. Όσο ο χρήστης αυτός λείπει από το forum οι συζητήσεις γίνονται πολιτισμένα και οι διαφωνίες δεν καταλήγουν σε κουραστικές προσωπικές αντιπαραθέσεις. Το κακό είναι ότι αφού περάσει λίγος καιρός μετά από κάθε ban επανέρχεται αλλάζοντας nickname αλλά με τον γνώριμο τρόπο γραφής του.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να καταγγείλουμε κεντρικά το ip range του συγκεκριμένου χρήστη (παλιότερα γνωστός ως periplanwmenos) διότι θεωρώ ότι κάνει κακή χρήση όχι μόνο του συγκεκριμένου forum αλλά κατ'επέκταση και του διαδικτύου.
 
Top