• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Korioi...

alexxx

New member
Geia sas!
Tha ithela na mou peite ti kanete i ti xerete gia na antimetopisete
to thema ton korion sto strato..
Xerw oti yparxoun pantoy!
Kouvertes, maxilaria, krevatia!
Eyxarsitw!
 

johann

New member
Υπαρχουν δυο "τεχνικές": Πρόληψη και καταστολή. Πρόληψη σημαίνει ΠΟΤΕ ξάπλα στο κρεβάτι με τα άρβυλα ειδικά καλοκαίρι και καλο είναι ουτε με την παραλλαγή που τη φοράς όλη μέρα. Επίσης, που και που ρίχνε καμια ματιά στις γωνίες του κρεβαττιού γιατι εκεί φωλιάζουν. Επίσης καλό είναι να τινάζεις την κουβέρτα που και που. Οι θρυλικές κουβέρτες του ΕΣ είναι σαν ηλεκτρικές σκούπες. Μαζευουν τα πάντα. Απο σκόνη μεχρι και τα συμπαθη ζωυφια. Καταστολη σημαινει πετρελαιωση κρεβατιων και στο πυρ το εξωτερον. Γενικά πάντως θέλει προσοχη αυτο ζητημα γιατι σειρά μου έκανε 2 μηνες στο 424 στην Ξανθη με σοκ αναφυλαξιας μετα από τσιμπημα κοριου, αν και γενικα το πρβλ υπαρχει μονο στα κέντρα πλεον. Στις μονάδες που ειναι λιγα ατομα και υπάρχει συστηματική καθαριότητα των θαλαμων δεν παίζει πολύ.
 

psarakas

New member
Βασικα πρεπει να τιναζεις καλα τις κουβερτες μια φορα στο τοσο (καλο ειναι καθε 1-2 βδομαδες), να μην ακουμπας με τις αρβυλες στο κρεβατι γιατι το βερνικι του στρατου μαζευει κοριους και να ξερεις οτι οι κοριοι συνηθως μαζευονται στις γωνιες των κρεβατιων. Επισης να αποφευγεις γενικοτερα την επαφη με τις κουβερτες του ΕΣ καθως καποιες απο αυτες μπορει να μετρουν και 20 χρονια.

Τελος αν δεις οτι δεν υπαρχει λυση και το προβλημα πλεον ειναι πολυ σοβαρο θα πρεπει να το αναφερεις στον γιατρο της μοναδας σου ο οποιος θα διαταξει κορεοκτονια δλδ καψιμο ολων των κρεβατιων και γενικη καθαριοτητα στο θαλαμο. Αυτα..
 

commando

New member
Η οποια κορεοκτονια ειναι μεγαλο μανικι.Ολα τα πραγματα εξω.Τα παντα.Κρεβατια,σακ βουαγιαζ,λουκανικα κτλ.Και τα κρεβατια ειναι ασηκωτα τα γαμιδια.Μεγαλος μπελας.Οποτε καλυτερα να μην σας τυχει.Προσοχη.Ποτε γυαλισμα μεσα σε θαλαμους.
 

Thrasher

New member
Και κάτι ξανάκουσα για το συγκεκριμένο θέμα. Κατάντια, τι να πει κανείς...

Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σκέφτομαι να εφοδιαστώ με φλογοβόλο για παν ενδεχόμενο <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

kwstasvazelos

New member
Παιδια μίλησα με ένα φίλο μου που είναι φαντάρος και μου είπε πώς υπάρχει κάτι που το κρεμάς στο κρεβάτι σου και απωθεί τους κοριούς πουλιέται στα φαρμάκια θα τον ρωτήσω λεπτομέρειες και θα ενήμερος θα τον δω ΣΚ
 

for korinthos

New member
kikloforei sta farmakeia ena spay to pubex to opoio einai super gia tin katastasi afti an kai ta prolegomena einai iperarketa gia na min exoume provlima
 
Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, χρειάζεται κάψιμο των ενδυμάτων και κουβερτών, πάνω στα οποία οι κοριοί έχουνε κάνει....μικρές πόλεις. Τα έχουμε δει και αυτά.
 
Το βασικότερο είναι ότι οι κοριοί λατρεύουν το βερνίκι, οπότε προσοχή ποτέ γυάλισμα μέσα στον θάλαμο!
 
Top