• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Με Botox ανταπεξέρχονται στα καθήκοντα τους στην Αεροπορία!!

Nickelodeon

Administrator
Πολυάριθμα περιστατικά χρήσης του φαρμάκου Botox, χωρίς να συντρέχουν λόγοι υγείας, αποκαλύφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η υπόθεση παραπέμπεται στο αεροδικείο, καθώς το Botox χρησιμοποιείται κυρίως ως... αντιρυτιδική θεραπεία.

Έπειτα από καταγγελία της εφημερίδας «Διάγνωση», η Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ πραγματοποίησε έλεγχο στο νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι η συνταγογράφηση του συγκεκριμένου σκευάσματος ήταν αδικαιολόγητα υψηλή.

Το Botox (αλλαντοτοξίνη) είναι μια ισχυρή τοξίνη βακτηριακής προέλευσης η οποία προκαλεί προσωρινή παράλυση των μυών. Χορηγείται τοπικά με ένεση για την αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων, όπως η δυσπλασία μυών και οι ημικρανίες, χρησιμοποιείται όμως συχνότερα για τη μείωση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο και στα μάτια.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας την Τετάρτη, η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης έχει ολοκληρωθεί και το πόρ9ισμα «ευρίσκεται στη φάση εξέτασης και αξιολόγησης για λήψη μέτρων κατά των υπευθύνων».

«Το περιστατικό αυτό θεωρείται μεμονωμένο. Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίζουν την υψηλή αποστολή τους στην πατρίδα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΑ.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Νομίζουμε ότι κάθε σχόλιο της παραπάνω είδησης θα ήταν περιττό, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι πλέον το προσωπικό της Αεροπορίας, ανανεωμένο, κομψό και να μοιάζει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεώτερο, συνεχίζει κι αυτό την υψηλή του αποστολή στην πατρίδα...
 

orfeas22

New member
Γι'αυτό οι εκπαιδευτές στην Τρίπολη ήταν "τσιτωμένοι"???? <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top