• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μετάθεση στη Ν.Β Κανελλόπουλος

ageladas

New member
Καλησπέρα σε όλη τη παλιοσειρά! Μου ήρθε μετάθεση στον Κανελλόπουλο αφου πέρασα το στάδιο της προπαίδευσης αλλά δεν έχω καμία εικόνα για το τι χρείαζομαι απο εδω και πέρα ή τουλάχιστον τωρα στην αρχή της μετάθεσης. Το φύλλο πορείας αναφέρει ότι θα πρέπει να έχω "πλήρη φόρτο σάκο Ναύτη". Αυτο σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχω τις 2 κουβέρτες και τον επενδύτη στο λουκάνικο μαζι μου; Επίσης ποσα εσώρουχα, θα πρέπει να εχω μαζί μου; Και γενικότερα τετοιού περιεχομένου ερωτήσεις. (Ειδικότητα: ΗΛ)
 

Νίκος_Ν

New member
Θεωρητικά πρέπει να έχεις πάντοτε τα πάντα μαζί σου, αφού υποτίθεται ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί το στράτευμα να σε καλέσει/μεταθέσει οπουδήποτε (π.χ. σε περίπτωση πολέμου, κρίσης, κτλ).
Στην πράξη τα πράγματα είναι πιο απλά. Πάρε ότι θα χρειαστείς μέχρι την επόμενη έξοδο. Δλδ θερινή στολάρα (παρουσιάζεσαι με την επίσημη στολή), τις μπλε φόρμες εργασίας και ό,τι θεωρείς ότι χρειάζεσαι για 20 ημέρες το πολύ (στην αρχή σας κρατάνε λίγο παραπάνω μέσα για προσαρμογή). Τα υπόλοιπα τα φέρνεις στις εξόδους ανάλογα με τις ανάγκες σου.
 

george3580

New member
[quote author="ageladas"]Καλησπέρα σε όλη τη παλιοσειρά! Μου ήρθε μετάθεση στον Κανελλόπουλο αφου πέρασα το στάδιο της προπαίδευσης αλλά δεν έχω καμία εικόνα για το τι χρείαζομαι απο εδω και πέρα ή τουλάχιστον τωρα στην αρχή της μετάθεσης. Το φύλλο πορείας αναφέρει ότι θα πρέπει να έχω "πλήρη φόρτο σάκο Ναύτη". Αυτο σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχω τις 2 κουβέρτες και τον επενδύτη στο λουκάνικο μαζι μου; Επίσης ποσα εσώρουχα, θα πρέπει να εχω μαζί μου; Και γενικότερα τετοιού περιεχομένου ερωτήσεις. (Ειδικότητα: ΗΛ)[/quote]
Φέρνεις μαζί σου τα πάντα από στρατιωτικά είδη (υποχρεωτικά) και ότι άλλο κρίνεις ότι θα χρειαστείς για 10 μέρες το πολύ (συνήθως τόσο ειναι η προσαρμογή, ίσως και λιγότερο). Μόλις βγεις εξοδούχος απλώς γυρνάς πίσω ότι δεν πρόκειται να χρειαστεί π.χ. χειμερινά ρουχά ή κουβέρτες.
 

Severa

New member
Καλησπερα σας παιδια και καλη θητεια να εχουμε. Πηρα μεταθεση για ΛΦΑΤ/ΓΕΕΘΑ ξετετε τι παιζει εκει?
 
Top