• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μετάθεση στο 646 ΜΚΤΠ Κομοτηνής

B.Black

New member
παιδιά καλησπέρα. πήρα μετάθεση στο 646 διαβιβαστής. αν ξέρει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για εκεί θα το εκτιμούσα..ευχαριστώ!
 

Valanths

New member
και εγώ εκεί παω μετά την άδεια ορκωμοσίας.. και ακούω είναι πολύ μαύρη μοναδα..
 

sak1s

New member
μάγκες υπηρετώ στη Κομοτηνή αλλά ευτυχώς σε άλλη μονάδα...το 646 είναι γνωστό ως 64-τρέξ6....πολύ χώσιμο, τέντωμα, προβλεπέ...βρισκετε σε μεγάλο στρατόπεδο οπου υπάρχουν και άλλες μονάδες..περάσαμε εκεί ΣΠΕΝ..απ'οτι ξέρω οι υπηρεσίες τους πάνε καλά αλλά εντάξει θέλει πολύ τέντωμα...το καλό είναι οτι είναι μέσα στην πόλη το στρατόπεδο κανα 10λεπτο από το κέντρο..καλή υπομονή παλικάρια και καλή θητεία!!!
 

alex2.0

New member
καλησπερα παιδια! πηρα μεταθεση για το 646 και διαβαζω-ακουω τα χειροτερα απο θεμα υπηρεσιων! ισχυουν ακομη η βελτιωθηκε καπως η κατασταση?
 
Πρίν απο κάποιες μέρες έφυγα με μετάθεση απο το ΣΤΡΔΟ ΠΑΡΑΣΧΟΥ που είναι το 646 Μ/Κ ΤΠ. Οι υπηρεσίες είναι λίγο εμπλοκή αλλά στο τάγμα δίνουν και υπηρεσιακά και προπάντων έχει καλά στελέχη και διοικητή. Θα περάσεις καλά.
 

Nikos_1

New member
[quote author="άοπλοςγιωτάς"]Πρίν απο κάποιες μέρες έφυγα με μετάθεση απο το ΣΤΡΔΟ ΠΑΡΑΣΧΟΥ που είναι το 646 Μ/Κ ΤΠ. Οι υπηρεσίες είναι λίγο εμπλοκή αλλά στο τάγμα δίνουν και υπηρεσιακά και προπάντων έχει καλά στελέχη και διοικητή. Θα περάσεις καλά.[/quote]

Είσαι 8μηνίτης; Πώς πήρες μετάθεση;;
 
Top