• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

metatheseis 08 g esso!!

PRASINOS

New member
kserete pote feugoume apth paramethwrio>???telos ianouariou??h arxes dekembrh?opoios kserei as apanthsei euxaristw!!!!
 

oplonomos

New member
η "υποχρεωτικη παραμεθωριος" ειναι 4 μηνες. απο την στιγμη που θα γυρισεις μετα την ορκομωσια και θα παρεις φυλλο πορειας και παρουσιαστεις στην μονδα παραμεθωριου αρχιζουν να μετρανε οι 4 μηνες.

αν εχεις καλο βυσμα μπορεις αμεσως να παρεις αποσπαση σε καποια αλλη μοναδα που να μην ειναι παραμεθωριος. στους 2 μηνες κανεις αιτηση στο οπλονομειο της μοναδας που εισαι και αν εχεις ειδικους λογους (υγεια, οικογενειακο θεμα κλπ) μπορει (σε συνδυασμο με βυσμα) να παρεις μεταθεση, πολυ δυσκολα ομως.

ερχεται το τετραμηνο (αφου εισαι 08Γ, παρουσιαστηκες σε μοναδα τελη σεπτεμβρη-αρχες οκτωβρη, αρα το τετραμηνο σου ειναι αρχες φλεβαρη...). εκει γυρω στον γεναρη οργανωνεις το βυσμα σου και του λες οτι τελειωσες το 4μηνο της παραμεθωριου και θες μια μεταθεση στην πολη σου. του λες και που περιπου θες να πας και το κανονιζει πλεον αυτος.

βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του να κανεις αιτηση στο οπλονομειο της μοναδας που εισαι για μεταθεση και να παει το θεμα επισημα και τυπικα αλλα χωρις βυσμα μπορει η διαδικασια ειτε να αργησει, ειτε να μην γινει και ποτε....

στα νησια με λιγα ατομε στις μοναδες αν δεν το κυνηγησεις εσυ, θεωρεισαι αμεταθετος και απολυεσαι απο εκει. στην σαλαμινα ωστοσο, επειδη θα ερθουν οι επομενες σειρες φευγεις σχεδον με το ζορι...

μιλας λοιπον στο βυσμα σου και κανονιζει αυτος. οι μεταθεσεις εχουν στανταρ ποτε βγαινουν 4 φορες τον χρονο. για την περιπτωση της 08Γ οι μεταθεσεις θα αποφασιστουν γυρω στα τελη γεναρη με αρχες φλεβαρη. απο εκει και περα χρειαζονται ισως 1-2 μερες να σταλουν τα σηματα στις μοναδες και να παρεις φυλλο πορειας μεταθεσης για την καινουργια μοναδα.
 

Palios08G

New member
Υπάρχει περίπτωση να μας διώξουν νωρίτερα επειδή η νέα σειρά μπήκε γρήγορα? ελπίζω όχι !!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

ein matrose

New member
Παιδιά ξέρετε πότε περίπου μπορεί κανείς να μάθει ανεπίσημα για τη 2η μετάθεση της 08γ?
 

EVANS

New member
τελικα ισχυει οτι οι 08γ θα παρουν νωριτερα μεταθεσεις και ισως και αρχες γεναρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;οποιος ξερει σιγουρα ας ενημερωσει. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

EVANS

New member
κανεις δεν ξερει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

Palios08G

New member
Radio arvila re paidia, pws ginete na figoume noritera?
Diladi oi alloi einai m@lakes pou kathode 4 mines paramethorio?
Kapioi mporei na pername kala alla gia kapious einai odws paramethorio..
 
Top