• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μη αποδεκτη αιτηση για αναβολη λογω διδακτορικου

lalakis

New member
Καλησπερα,εργαζομαι στο εξωτερικο ειμαι 28 ετων και τον αυγουσοτ εχω ξεκινησει ενα διδακτορικο.Πηρα ενα χαρτι απο τον καθηγητη μου που λεει οτι εχω ξεκινησει τη διδακτορικη μου διατριβη αλλα στο στρατολογικο δεν το κανανε δεκτο γιατι δεν ειναι θεωρημενο απο τη συνθηκη της Χαγης και γιατι δεν λεει τον ελαχιστο χρονο σπουδων.Γνωριζει καποιος που γινεται η θεωρηση με την συνθηκη της Χαγης.Ή το εχουν ζητησει και σε αλλους?
 

arlav

New member
Συνθήκη Χάγης; μάλλον μαλακίες σου πουλούσε. Πάρε ένα χαρτί όπου θα λέει το θέμα σου και ότι ο ελάχιστος χρόνος σπουδών για το διδ.κο είναι 3 χρόνια, ώστε να πάρεις την αναβολή μέχρι τα 31 και είσαι εντάξει. Μπορείς να το καταθέσεις μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την κατάταξή σου.
 

damian_76

New member
Δεν ξέρω για την στρατολογία αλλά από το ΔΟΑΤΑΠ που μου ζήτησαν κάτι τέτοιο δεν έβγαλα άκρη. Η εναλλακτική είναι να στείλει το πανεπιστήμιο σου στην στρατολογία (Δοαταπ για έμενα) FAX ή γράμμα απευθείας. Να σου το πω απλά (μετά από 11 χρόνια στην Αγγλία σαν καθηγητής σε μεγάλο πανεπιστήμιο), δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που θα σου δώσει τέτοια σφραγίδα, δεν ξέρουν καν τι είναι.
 

arlav

New member
επιμένω για τη συνθήκη της Χάγης, σου λέει πίπες, κάνε φασαρία αν συνεχίσει. Ειδικά για τα διδακτορικά, είτε ελλάδας είτε εξωτερικού οι στρατολόγοι παραβιάζουν τον νόμο πολλές φορές. Εναλλακτικά ζήτα εγγράφως να δείς αποφάσεις και νομοθεσία στα οποία τα στηρίζει. Θα δείς ότι η νομοθεσία δεν αναφέρει τίποτε σχετικό.
 

lalakis

New member
Η πρεσβεια της Γαλλιας στην Ελλαδα δεν αναλαμβανει τη διαδιακασια και ξαναεστειλα το εγγραφο στο δικαστηριο στη Γαλλια
 
Top