• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μονάδες Π.Α

dnik

New member
Παιδιά υπάρχει κάποιο site ή κάπου εδώ μέσα αν μπορεί να δημιουργηθεί που να γράφει ΟΛΕΣ τις μονάδες και γενικά παντού όπου υπάρχει Π.Α. Με την ονομασία τους και το μέρος που βρίσκονται. Ειδικά το τελευταίο. Γιατί βρήκα στο haf.gr τις μονάδες αλλά δεν λέει που είναι.
Λογικά αυτές που γράφονται εδώ στο forum δεν είναι όλες....
η όχι?
 

drberto

New member
[quote author="dnik"]Παιδιά υπάρχει κάποιο site ή κάπου εδώ μέσα αν μπορεί να δημιουργηθεί που να γράφει ΟΛΕΣ τις μονάδες και γενικά παντού όπου υπάρχει Π.Α. Με την ονομασία τους και το μέρος που βρίσκονται. Ειδικά το τελευταίο. Γιατί βρήκα στο haf.gr τις μονάδες αλλά δεν λέει που είναι.
Λογικά αυτές που γράφονται εδώ στο forum δεν είναι όλες....
η όχι?[/quote]

Εδω να'σαι σιγουρος οτι υπαρχει ο πληρεστερος καταλογος για το τι μοναδες εχει η Π.Α.,που βρισκονται και τι παιζει στην καθεμια,με πολυ προσφατες ενημερωσεις.Ισως ξεφευγει καμια μικρη μοναδα,αλλα αν εχεις εσυ υποψην σου καμια μοναδα η καμια περιοχη να σε ενδιαφερει,μπορεις να ανοιξεις τοπικ και να ρωτησεις (αν δεν υπαρχει ηδη).
 
Top