• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μπερές vs. Δίκοχο

widi

New member
Στη στολή εξόδου το δίκοχο έχει αντικατασταθεί από μπερέ στη ΠΑ? Αν όχι φοριέται πουθενά μπερές?
 

mkbrs

New member
Δίκοχο στη στολή εξόδου. Μπερές νομίζω φοριέται σε αγήματα.
 

widi

New member
Ok..απλά είχα ακούσει και τελικά δει από κοντά οτι φορέσαν μπλε μπερέ σε στολή εξόδου στο ΣΞ και νόμισα οτι εφαρμοστηκε για όλα τα όπλα..
 

drberto

New member
[quote author="widi"]Ok..απλά είχα ακούσει και τελικά δει από κοντά οτι φορέσαν μπλε μπερέ σε στολή εξόδου στο ΣΞ και νόμισα οτι εφαρμοστηκε για όλα τα όπλα..[/quote]

Μπλε μπερε εχουν οι πεζοναυτες στο ΣΞ αν δεν κανω λαθος.Εγω παντως ειχα ακουσει οτι στο ΣΞ καταργηθηκε η εξοδου και αναμενοταν να καταργηθει και σε ΠΑ και ΠΝ.
 

widi

New member
Είμαι σε μεταπτυχιακό τηλεπ/νιων και έχουμε πολλούς βαθμοφόρους του ΣΞ. Αυτοί λοιπόν μούπαν πως ΣΞ όλοι πλέον φοράνε σκούρο μπλέ μπερέ..για στολή εξόδου μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχει καταργηθεί εκεί..δε γνωρίζω αν έχει προταθεί εσωτερικός κανονισμός για το μέλλον..
 

mitsaras49

New member
bere foroun oi eidikes dynameis-tethorakismena-aeroporia stratou.-kai h aerometaferomenh taxiarhia.sthn aeroporia ta aghmata apodosis timwn.
 

KONGALT

New member
ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΗΝ 131 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΠΕΡΕ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΝΟΜΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.
 

CiEl

New member
Στην ΑΡροπορία φοράνΡ υποχρΡωτικά μπΡρέ;

1) Οι πυλάρχΡς Ξ±Ο€ΟŒ ΟŒΟ€ΞΏΞΉΞ± Ξ΅ΞΉΞ΄ΞΉΞΊΟŒΟ„Ξ·Ο„Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± προέρχονται ΞΊΞ±ΞΉ ανΡξαρτΞ
 
Top