• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

[No title]

TheBostonian

New member
Ο φίλος απο πάνω έχει δίκιο. Δεν παίζει αυτή τη στιγμή άλλη μονάδα που να έχεις 2 ημέρες μέσα και 2 συνεχόμενα 24ωρα σπίτι σου (Το οποίο συχνά γίνεται 1,5 μέσα και 2,5 έξω, αν την δεύτερη ημέρα υπηρεσίας δεν έχεις σκοπιά). Ξαναλέω οτι αυτά δεν τα "άκουσα απο κάπου", εκεί υπηρετώ τώρα και μάλιστα το 2-2 που έχω θεωρείται απο τα χειρότερα, καθώς αρκετοί άλλοι παίζουν 1-2.
 

AirMad7

New member
Επίσης ήθελα να αναφέρω ότι τέλος δεκέμβρη με αρχές Γενάρη που θα φύγουν Αλφάδες Και 9μηνοι Βητάδες,
η μονάδα θα πάρει πολύ κοσμο. Είτε μπει μεγάλη Εσσό είτε όχι (Δελτάδες). Και εξηγούμαι. Το Κεδα/ζ είναι η
βιτρίνα της Π.Α, πρέπει οι αξιωματικοί που έρχονται να περνάνε καλά. Για να περνάνε καλά πρέπει οι σμηνίτες
που έχει το στρατόπεδο να είναι και αρκετοί αλλά και σχετικά ξεκούραστοι. Για αύτο ακόμα και τώρα που είναι
χειμώνας και όλες οι μονάδες έχουν αρκέτα προβλήματα επάρκειας ατόμων εμεις είμαστε αρκετα καλά.
Οπότε όσοι πιστοί.. <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

Asf

New member
Παιδες πιστεψτε με ξερω το κεδα/ζ οσο λιγοι κ απο την καλη κ απο την αναποδη.καλη μοναδα,οσο ομως ειναι αυτος ο δικας πανω δεν ειναι καλα τα πραγματα.υπ οψη αναμενεται να γινει υποδικας προισταμενος γραφειου και ο συνδυασμος θα τα κανει πολυ μαυρα τα πραγματα.by the way μην περιμενετε κοσμο πριν τον απριλιο-μαιο οτι και να λενε
 

rpdnick

New member
Mην ξεχνας ομως και τι εγινε το σεπτεμβριο ετσι ??δεν ηταν και αμελητεο γεγονος...ηταν αναμενομενο να χαλασουν καπως τα πραγματα αλλα μην κοροιδευομαστε,το ζουμπερι παντα θα ναι πολυ πιο ανετο απο τις περισσοτερες μοναδες εντος αττικης....απλα δεν θα συγκρινεται με τον εαυτο του...οχι και να λες μαυρο το ζουμπερι !!υπερβολη....αν και κατι μου λεει οτι προς μαρτη μερια ο δικας...θα αποχαιρετησει
 

Asf

New member
Λεω απλα οτι ο δικας ειναι μαλακας.και πριν την ληστεια μαλακιες εκενε.ο τυπος επηζε τον ανιψιο του ενω ο γιοκας του ηταν ασφσλεια στο γεα...
 

rpdnick

New member
Iσχυει αυτο που λες απλα πολλα παρε δωσε με τους φανταρους δεν εχει...Ισως και να του εχουν πει και να μην εχει και γιαυτο εχει αφησει τον σκυλο-που-γαυγιζει-αλλα-δεν-δαγκωνει σουπερ αγαπημενο κοντοχροντρο να αναλαβει αυτο το ρολο !!
 

agnwstos85

New member
TheBostonian καλα δε ξερω ποτε εβγαινες για ποτακια και beach party εκει γυρω, απλα να πω οτι ειναι φιδιες και χαζομαρες αυτα. Εγω καλοκαιρι εφαγα 2 εβδομαδιαιες εμπλοκες(και τις 2 για κλοπη)
Συνηθως το Μαιο υπαρχει βαψιμο/τριψιμο/καθαρισμα για ενα μηνα ακριβως. Και λεω συνηθως διοτι το 2009 ηταν ενος χρονου οι μπογιες και δε χρειαστηκαν συντηρηση.

Σιγα τις κορες των αξιοματικων. Πρεπει να εισαι πολυ μουργας για να κηνυγας τα δεκαπενταχρονα. Για εναν ειχα ακουσει σε παλαιοτερη σειρα, που τον 'απογειωσανε' στο Μουστακο στην Κρητη.

Οσον αφορα το σμηνος εκμεταλευσεων.
1.Δε πλενεις πιατα. Τα πλενουν τα πλυντηρια. Εσυ απλα τα βαζεις μεσα.
2.Φτιαχνεις πιτσες? Ποιες εκεινες τις ετοιμες που ειναι στα ψυγεια απο κατω? Τις ιδιες που ξαφριζουν οι φανταροι τα βραδια μαζι με τις μπυρες? Χαλια ειναι εχω φαει(τζαμπα)
3.Δεν ειναι σα να δουλευεις σε καφετερια, διοτι στην καφετερια πληρωνεσαι. Στο ζουμπερι εισαι σκατατζης(η καθαριστης ακαθαρσιων να το πω εξευγενισμενα).
4.Δεν υπαρχει 2,5 μεσα το χειμωνα. Απορω αν εισουν σε κανενα απο τα 2 γκρουπ. Το ενα παιζει οπως λες, το αλλο μενει μεσα(καλοκαιρι). Δε γινεται το χειμωνα οσα ατομα μενουν στο ΣΜΕ να μην πατανε στο στρατοπεδο. Ο Προισταμενος Ασφαλειας δεν επιτρεπει παραπανω απο 3 μερες εξω. Κι αν το κανει, γκρινιαζει και παιρνει τηλεφωνακια να ρωτησει πως και γιατι.

Το Ζουμπερι δεν ειναι στρατος, αλλα δε παυει να ειναι χαλια. Ειναι στρατος στην εντελως light εκδοση του. Ενα μπανιο ολοκληρο καλοκαιρι, δεν εκανα.
Σημειωνω οτι κατα βαση 1-2 ειμουν εξω. Στα τελειωματα εχωσα τους νεους(μας εφεραν μπολικους) και εβγαινα 1-3 σταθερα για ενα μηνα περιπου.

ASF μεγαλο πηξιμο εφαγε κι ο ανηψιος του δικα. Γι αυτο τον εβαλε στο γραφειο.
Και κατω τα χερια απο τον Κοντο. Ο τυπος ειναι φοβερος και φοβερο γελιο οταν δε φοραει διακριτικα. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΑ
 

harry86

New member
Παιδιά πήρα μετάθεση για Ζούμπερι και παρουσιάζομαι τη Δευτέρα. Πως είναι τα πράγματα εκεί;
 

AirMad7

New member
Ειμαι Β'09 με άδειες απολύσεως αυτή την στιγμή.
Εδώ και περίπου ένα μήνα η έχει έρθει καινούργιος δίκας κ υπό οι οποίοι φαίνονται αρκετά
συνεργάσιμοι και καλοί, σε αντίθεση με τον προηγούμενο δικα.
Τα άτομα είναι λίγα όπως άλλωστε και σε όλες τις μονάδες της Π.Α πλέον αλλά η μονάδα
έχει πολύ ωραιό περιβάλλον και προσεχώς το καλοκαιρι θα γεμίσει κόσμο. Σμτες αλλά και παραθεριστές.

Καλη Θητεία Φίλε

18 Κ Σήμερα.
Β'09 ΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΛΕ
 

harry86

New member
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις κάτι πιο συγκεκριμένο; Ας πούμε πόσα off θα έχω, πόσες σκοπιές υπάρχουν εκεί κλπ; Πάντως απ'ότι κατάλαβα είναι καλά εως πολύ καλά εκεί. Καλός πολίτης φίλε μου.
 

AirMad7

New member
Εχει 2 σκοπίες δίπλα στη θάλασσα αρκετά καλες. Τα νουμερα ειναι μονά 3.5 ώρες η υπηρεσία.
Τώρα τα Οφφ σου λογικα θα ειναι γύρω στο 2/2. 2 υπηρεσίες 2 οφφ δηλαδη. Όλοι η μονάδα έτσι
παίζει. Γενικότερα ειναι αρκετά καλά ναι. Μην ανυσηχείς θα περάσεις καλά
 

rpdnick

New member
Εφυγε ο κοντος ?????Αχχχχχ...αυτο σημανει οτι πηρε ενα μεγαλος μερος απο το κλιμα στο ζουμπερι μαζι του <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> ...το ζουμπερι θα πρεπει να ειναι πολυ καταθλιπτικο χωρις το χοντρο.....οσο για τον αλλο...περαστικα του και καλη χωνεψη για να μην πω τπτ πιο βαρυ !!!
 

kflabouris

New member
καλησπερα και απο μενα.

μολις εμαθα οτι παιρνω μεταθεση κεδα/ζ..ηθελα να μαθω γενικα για τις αδειες, τις υπηρεσιες κλπ....ειναι καλα εκει?
ειμαι 310 και εχω 4.5μηνες μπροστα μου....

ευχαριστω πολυ.
 

kflabouris

New member
ακυρο....τελικα κααυ αγιο ανδρεα νεα μακρη πηγαινω....ξερει κανεις τι παιζει εκει?
 

Mafael

New member
Παίδες επειδή ο καθένας μου λέει το μακρύ του και το κοντό του για αυτή τη ''μονάδα'' (ακόμα και αυτά που μας λένε οι παλιοί που είναι εκεί, δε συμπίπτουν μεταξύ τους:mrgreen: ) θα παρακαλούσα κάποιον να δώσει το φώτα του.

Προχθές μπήκαμε (Βητάδες είμαστε) 6 άτομα, ενώ τους είχανε πει ότι θα πάμε 40. Δεν ξέρω, ίσως έρθουν και άλλοι αργότερα. Τώρα μας είπανε ότι θα πηγαίνει 2-1, άλλα συζητάνε να το κάνουνε 5-5 από αρχές-μέσα Ιουλίου. Αυτό μας το είπε ο προιστάμενος. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μάθω για το πως είναι η ζωή εκεί (μας είπανε ότι είναι πολύ χαλαρουίτα, το είδαμε και εμείς, πρακτικά υπάλληλοι grand resort είμαστε, με εξαίρεση ιούλιο-αρχές σεπτέμβρη που θα πέφτει τρέξιμο). Κυρίως αν μπορεί κάποιος να πει ποιο είναι το βέλτιστο σενάριο που θα μας κάτσει με τα off.

Παίζει δηλαδή από σεπτέμβρη και μετά να πάει πχ 1-2 ή 2-3? Ή στην καλύτερη περίπτωση να μας πάει 2-2 ή 5-5 κτλπ? (Επίσης μου είπε ένας παλιός ότι έτσι έχουνε πει και στο παρελθόν, ότι δλδ το 2-1 θα γίνει 4-4, 5-5 άλλα δεν το κάνανε)

Τέλος αν θα παίξουν ρόλο οι ειδικότητες. Μας είπε σήμερα ο υπόδικας ότι για την ώρα όλοι θα κάνουμε τα ίδια (λάτζα, σερβίρισμα, καθαριότητα, ταμείο κτλπ στο θερινό) γιατί δεν υπάρχουν άτομα, άλλα όταν έρθουν θα κάνει ο καθένας κανονικά την ειδικότητα του. Αυτό ισχύει ή παίζει και αυτό να είναι φούμαρα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 

butch

New member
Επειδή ειμαστε στην ίδια μονάδα θα παιξούμε 2 - 2 και για άλλους 5 - 5 με πολυ παρακαλετό.Να παρακαλάς να έρθουν ένοπλοι για να μας παίξει καλύτερα γιατί είμαστε στο όριο για τις υπηρεσίες.Και μην ακούς κανέναν, μόνο λόγια και χώστες, θα το δεις στην πορεία ...
 

rpdnick

New member
Πιο παλια (σιγουρα μεχρι περσι δλδ ,οπως και προπερσι που ημουν εγω εκει) τα πραματα ειχαν ως εξης.

Δεν ημασταν οσοι φταναμε Ζουμπερι με μεταθεση εκει,αλλα οι πιο πολλοι εκπαιδευομενοι που μετα φευγαμε.Οταν φευγαμε εμεις ΠΑΝΤΑ εσκαγε και εξτρα πολιτικο προσωπικο σε σχεση με αυτο που ειναι εκει Μαιο-Ιουνιο ,οποτε αν κ φευγει κοσμος,οσοι μενουν δεν "πηζουν" τρελα οπως νομιζει ο κοσμος.Εχουν πανω κατω το ιδιο τρεξιμο με τωρα.

Εσεις που πηγατε εκει μονο 6 (ενω τα τελευταια χρονια οντως πηγαιναν 30-50 ατομα και πιο παλια και καμια κατοστη,αλλα αλλες εποχες αυτες) λογικα ειστε με μεταθεση .Σιγουρα θα σας στειλουν και αποσπασμενους εξτρα (γτ ηδη λογικα θα χει εκει αποσπασμενους ) αλλα μην περιμενετε πολλους.

Το καλοκαιρι πλην ελαχιστων ποστων που ειναι πιασμενα απο της προηγουμενες εσσο παντα (ασφαλειες κλπ) ολοι ειστε λεσχη κ ολοι θα μεινετε εκει για ολο το καλοκαιρι,λογικα και για μετα το καλοκαιρι.Οι εκμεταλλευσεις γενικα (οπως σας λενε) ,μετα απο τις πρωτες μερες "γνωριμιας" οπου το προγραμμα ειναι ο τι να ναι,ειθισται να παιζουν σε γκρουπ.Το 2-2 και πσκ παρα πσκ ηταν το πιο στανταρ αλλα τωρα που ειστε τοσο ελαχιστοι κανεις δεν ξερει τι θα γινει.Το 5-5 απεκλεισε το στανταρ ομως.Οσο για το τι θα κανετε ,για ολο το καλοκαιρι ο τι ποστο πιασετε στις μερικες πρωτες μερες που θα οριστικοποιηθειτε,θα ισχυει μεχρι τελος καλοκαιριου.Συνηθως τραπεζοκομοι λατζες και ταμεια εναλλασονται ενω τα μαγειρικα ποστα ειναι πιο στανταρ,αλλα κ αυτο μην το δεσεις κομπο πλεον.

Επισης το καλοκαιρι οσοι ειναι εκμεταλλευσεις,επειδη τρεχουν ολη μερα εκαναν απειροελαχιστα νουμερα (1-2 το μηνα) το οποιο επισης λογικα πρεπει να χει αλλαξει τωρα που ειστε τοσο λιγοι.Αλλα κ παλι χειροτερα απο 2-2 δε νομιζω να πατε,απλα εκει που παλια το 2 μεσα ηταν 2 με εξοδο στις 11 το βραδυ και 1 φορα το μηνα νουμερο,εσεις να χετε πιο πολλα νουμερα...

Ολα υποθεσεις ειναι οπως βλεπεις αλλα για τις εκμεταλλευσεις (το τονιζω) καπως ετσι θα πανε.Θα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση αν γινει τπτ διαφορετικο.Οσοι ειναι ηδη στην μοναδα σε αλλα ποστα ειναι τελειως αλλη ιστορια
 

rpdnick

New member
Στις εκμεταλλευσεις ,οταν δεν εχεις νουμερο ,το "μεσα" σου σημαινει οτι καπου 11 με 12 το βραδυ εχεις εξοδοχαρτο(πολλοι κοιμουνται μεσα πχ για να μην πηγαινοερχονται και καινε βενζινες).Τα 2 εξω σημαινει off,ναι.

Μεχρι περυσι οι εκμεταλλευσεις ειχαν 1-2 νουμερα το μηνα δλδ μονο 1-2 υποχρεωτικες διανυκτερευσεις...Αγνωστο το τι γινεται τωρα αλλα το 2-2 οφφ δε βλεπω να σπαει
 
Top