• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

[No title]

TASSOS

New member
UNFORGIVEN PERSON KAI Ζωή κι εγώ έχω ακούσει αυτές τις εκδοχές αλλά έχω ακούσει από φαντάρο που είναι στην αεροπορία στην θεσσαλονίκη πως μέχρι τον αύγουστο θα έχουν μπεί.πάντως που έχω άτομο στην αεροπορία δεν μου έχει πει κάτι ακόμη.....περιμ
ένω κι'εγώ....
 

TASSOS

New member
geo δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στην ζωή........,άλλωστε όσα χαρτιά και να έχει κάποιος μέσα στο στράτευμα μετράει αλλά και σε όποια δουλειά και να είσαι ο χαρακτήρας....προσωπική και αντικειμενική γνώμη.
 

TASSOS

New member
vageli7 άμυνα φρούρησης είναι καλά?πες αν μπορείς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αν μπορείς!!!!Ευχαριστώ...
 

vaggos

New member
[quote author="geo"].....Γιατι να εξισωνει τον αποφοιτο λυκειου με τον αποφοιτο ΤΕΙ για παραδειγμα?[/quote]

Γιατί κατα τη γνώμη μου (την ταπεινή) έχουν το ίδιο μυαλό..Χρειάζεται από ελάχιστη έως μηδενική νοημοσύνη για να γίνεις μονιμάς..Βέβαια από την άλλη πλευρά είναι και αυτό που ζητάει ο στρατός και επιθυμει στις τάξεις του..μόνο αυτοί επιβιώνουν..Σκέψου έναν άνθρωπο που δε μπορεί να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του..Και μη με ρωτήσεις αν μπορούσε θα εμπαινε σε παραγωγική σχολή
 
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΓΓΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΤΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ:

ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ..
 

vaggos

New member
Εντάξει ρε φίλε δε σου φταιω εγώ αν πήγες και σπούδασες φυτική παραγωγή ή ΤΕΙ ηλεκτρολογίας...Τότε το ποιο πιθανό είναι σε όλη τη ζωή σου να φτιάχνεις τον κήπο του γείτονα και να αλλάζεις πρίζες σπίτι σου αντε και στου κουμπάρου σου..

Εγώ δόξα τον θεό έχω βρεί πολύ καλή δουλειά και τον μισθό μου έχω και τα ένσημά μου έχω και δουλειά γραφείου κάνω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.

Δε θα ανεχόμουν σε όλη μου τη ζωή να με διατάζει ένας ανώτερός μου μονο και μόνο για να παιρνω 1000 € που μπορώ να τα πάρω και απλά δουλεύοντας ένα 8ωρο και 1/2 ώρα υπερωρίες.

Δεν ανέχομαι να βαράω σκοπιά γιατί καύλωσε σε έναν διοικητή να ανοίξει μια σκοπιά γιατί είναι βαμένο ένα παγκάκι ή να κάνω υπηρεσία αλλαγής και να μένω ξύπνιος όλο το βράδυ.Δε σου φταιει φίλε μου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όπως ισχυρίζεσαι αλλά η τεμπελιά σου και η βαρεμάρα σου..Αν ψάξεις υπάρχουν άπειρες δουλειές και με καλά λεφτά..Άντε να σηκώνεις την σημαία κάθε μέρα και βαράς προσοχή στον κάθε αξιωματικό τώρα και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν δουλειά της προκοπής.
Ευτυχώς όμως καμιά φορά λέω που υπάρχουν άνθρωποι και φεύγουν απο την κοινωνία οι ξεπλένηδες και μαζεύονται μέσα στα στρατόπεδα.Τουλάχιστον εμείς οι έξω είμαστε ασφαλείς.
 

geo

New member
εσυ φιλε πρεπει να περασες πολυ ασχημα στο στρατο γι'αυτο εκφραζεσαι και τοσο απαξιωτικα.Ειδες πολλους εποπ να βαρανε προσοχες και σκοπιες και ειδικα στην αεροπορια που υπηρετησες,απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου??Μαλλον οι εποπ σε πηζανε και εχεις απωθημενα μαζι τους...Ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να χαρακτηριζεις τον αλλο τεμπελη και να κρινεις τι σπουδασε?Μπορεις να εχεις τη γνωμη σου και να ακολουθεις τις επιλογες σου αλλα δε μπορεις να κρινεις την επιλογη καποιου να γινει εποπ.
 

geo

New member
κι εγω αεροπορια υπηρετησα αλλα ποτε στη θητεια μου δεν πηρα ως δεδομενο οτι ΕΠΟΠ σημαινει σκοπια,σε αντιθεση με αλλους σμηνιτες οι οποιοι μουρμουραγαν ολη την ωρα και το επαιζαν ιστορια..ποτε δεν ειχα προβλημα με τους εποπ/υσμιες στη μοναδα που υπηρετουσα,αντιθετως με καβατζωναν συνεχως γιατι εβλεπαν εναν ανθρωπο με φιλοτιμο και παντα προθυμο για τη μοιρα.
 

ΖΩΗ

New member
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11408&subid=2&tag=8673&pubid=1030518


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΞΗΡΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ?? ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΙΟΥΝΙΟ...ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ?

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.


 

geo

New member
επικρατει τρομερος αναβρασμος στο υπουργειο αμυνης λογω ενος νομοσχεδιου που ηταν ετοιμο να περασει στο πλαισιο της ασφαλιστικης μεταρρυθμισης και εθιγε σοβαρα τα συμφεροντα των στρατιωτικων.Το περιεχομενο του νομοσχεδιου ειχε διαρρευσει στους στρατιωτικους κυκλους και προκαλεσε και προκαλει ακομα μαζικες παραιτησεις ακομα και σε στρατιωτικους που υπηρετουν σε επιτελεικες θεσεις πχ υπουργειο,στρατηγεια κλπ.Ειναι τοσο σφοδρο το κυμα των παραιτησεων ωστε παρθηκε η αποφαση μετα τις 15 ιουνιου να "κοβονται" γραφειοκρατικα οι παραιτησεις ωστε τελικα να μπορεσει να περασει το νομοσχεδιο αυτο και αυτοι που παραιτουνται να συνταξιοδοτηθουν με τις νεες διαταξεις...

Εγω πιστευω οτι δε θα υπαρξει προκηρυξη εποπ για αεροπορια παρα μονο για στρατο ξηρας και αυτη για καλυψη επιχειρησιακων αναγκων σε μοναδες εκστρατειας.Τερμα οι βυσματικες θεσεις της αεροποριας.Ισως το ναυτικο παρει ορισμενους για να αναπληρωσει το κενο των παραιτησεων.
 

anti19

New member
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ..ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...
 

geo

New member
σιγουρο δεν ειναι τιποτα...οταν λεω για παραιτησεις δεν αναφερομαι σε ΕΠΟΠ αλλα σε αξιωματικους με αρκετα χρονια υπηρεσιας που βρισκονται κοντα στη συνταξιοδοτηση και επιλεγουν να φυγουν τωρα γιατι μολις ψηφιστει το επιμαχο νομοσχεδιο θα παρουν λιγοτερα χρηματα.Οι ΕΠΟΠ εχουν ακομα πολλα χρονια για συνταξη,αν μεινει κανεις τους μεχρι το τελος δηλαδη.....
 

TASSOS

New member
vaggo agori mou...sevasti i apopsi sou kai sorry pou mpainw stin suzitisi sas me ton geo alla exei dikio,alla afou exeis tosi orexi na douleveis kai afou uparxoun toses douleies doulepse....den simainei pws osoi theloun na ginoun epop den exoun orexei gia douleia....emena m'aresei polu i stoli den mporesa na mpv apo panellinies kai prospathw na mpw me prokirixeis tautoxrona doulevw kai exw kai to sxoleio.....kai kati teleutaio....tin suntaxei pou pernei o dimosios den tin pernei kanenas kai polla alla pronomia opws pliris iatriki prithalpsi efapax kai prikodotisis twn paidiwn.....egw gia kapoia xronia tha pernw 1000 euro ta lefta kapote omws tha anevoun...den eimai epithetikos min paraxigithw alla auti einai i gnwmi mou...pws na to kanoume epidei xerw apo idiotiko tomea kai apo eleythero epaggelmatismo thewrw oti o dimosios tomeas authn thn stigmi einai o kaluteros....
 
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ:
'ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ 4.500 ΕΠΟΠ.'
'ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ 4.500 ΕΠΟΠ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ'
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΟ site Ή ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ( <!-- w -->www.hellenicnavy.gr<!-- w --> ) Ή ΣΤΟ site ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ( <!-- w -->www.haf.gr<!-- w --> ).

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΓΕΙΑ.....!!!!!!
 

geo

New member
Ειμαι πολυ προβληματισμενος...Απο τη μια σκεφτομαι να κανω χαρτια εαν προκυρηχθει διαγωνισμος για ΕΠΟΠ αεροποριας.Με ενδιαφερουν ειδικοτητες που σχετιζονται με το αντικειμενο των σπουδων και του πτυχιου που εχω.Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων στο ΤΕΙ πειραια και οι ειδικοτητες της αεροποριας που σχετιζονται με αυτο το τμημα ειναι ο υλικονομος και ο ταμειακος.Θα τσιμπησω και τα 450 μορια απο το πτυχιο <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
Απο την αλλη σκεφτομαι ομως οτι θα ειμαι μια ζωη ο τελευταιος τροχος της αμαξης στο στρατευμα...ο κωλοεποπ για τα φανταρια αλλα και για τους υπολοιπους.Ακομα και οι ΕΠΥ σνομπαρουν τους εποπ και θεωρουν το δικο τους θεσμο ανωτερο.Ισχυει αυτο που λεω γιατι το βιωσα.Σκεφτομαι οτι θα βλεπω τους αποφοιτους απο τις παραγωγικες σχολες υπαξιωματικων να προαγονται και εγω θα ειμαι υσμιας 7 χρονια.Επειτα ειναι οι μεταθεσεις,οι υπηρεσιες κλπ.Σαν σμηνιτης επεδειξα αριστη στρατιωτικη πειθαρχια γιατι γενικα ειμαι πειθαρχημενο ατομο στη ζωη μου αλλα δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις που προσταζει η μονιμοτητα απο τη θεση του επαγγελματια οπλιτη.Επειδη ειμαι και ατομο με ισχυρο το αισθημα της τιμης και της αξιοπρεπειας φοβαμαι μηπως ερθω αντιμετωπος με καταστασεις και συμπεριφορες που θα θιξουν αυτο το αισθημα χωρις υπαιτιοτητα δικη μου.
Οποιος εχει παρομοιους προβληματισμους ή θελει να σχολιασει κατι απ'οσα ανεφερα ας πει τη γνωμη του.
 

TASSOS

New member
GEO ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
 

manolisk

New member
εχω πτυχιο Ηλεκτρονικου Τ.Ε.Ι. και ΠΙΣΤΟΙΗΗΣΗ απο σεμιναριο και βεβεαιωση ως Τεχνικος Η/Υ και Δικτυων.Επισης προυπηρεσια Ορωμισθιος Καθηγητης 2007-2008 στο Τει.Εχω Ελπιδες? Παιρνω ειδικοτητα?
Τα 4 χρονια μετρανε ως προυπηρεσια (αν μοριοδοτουνται) σε αλλη δημοσια υπ. π.χ πολιτικη αεροπορια, νοσοκομια, αυτοδιοικηση, κλπ? Τελος παιρνουμε ενσυμα ως προς την ειδικοτητα που θα ανατεθει π.χ φυσικοθεραπευτης ή ως ΕΠ.ΟΠ?
Ευχαριστω και καλη επιτυχια στους υποψηφιους.
 

manolisk

New member
ακομη τι μισθοι παιζουν μικτα ή καθαρα πρωτος μισθος και πως πανε οι προσαυξησεις των μισθοδοσιων? και παλι ευχαριστω.
 

geo

New member
Kαταρχας παιρνεις 450 μορια απο το πτυχιο σε ειδικοτητες σχετικα με τα ηλεκτρονικα.Η πιστοποιηση που πηρες ως τεχνικος Η/Υ και δικτυων προερχεται απο ιδιωτικο ή δημοσιο φορεα?Αν ειναι απο ιδιωτικο δεν μοριοδοτειται ουτε σου δινει δικαιωμα να επιλεξεις ειδικοτητες σχετικα με υπολογιστες εφοσον δεν αποδεικνυονται οι γραμματικες σου γνωσεις στο αντικειμενο.Αν εχεις ελπιδες εξαρταται απο τον αριθμο των θεσεων που θα προκυρηχθουν στην ειδικοτητα σου και απο τον αριθμο των υποψηφιων γι'αυτες.Για παραδειγμα λιγες θεσεις και πολλοι υποψηφιοι σημαινει οτι πρεπει να μαζεψεις μορια εκτος του πτυχιο,που θεωρειται δεδομενο,απο τουλαχιστον δυο ξενες γλωσσες,απο προυπηρεσια κλπ για να πεις οτι εχεις αρκετες πιθανοτητες να επιλεγεις.
Ως προυπηρεσια λαμβανεται η εμμισθη και ασφαλισμενη εργασια σε αντικειμενο σχετικο με την ειδικοτητα που θα επιλεξεις.Στην περιπτωση σου θα προσμετρησει η προυπηρεσια σου ως ωρομισθιος στο τει για οσο χρονο ησουν εκει.Οταν λες για τα 4 χρονια αναφερεσαι στα χρονια που διηρκησαν οι σπουδες σου?Αν εννοεις αυτο τοτε οχι,αυτα δε λογιζονται ως προυπηρεσια.Μονο αυτο καθευατο το πτυχιο μοριοδοτειται αλλα δε γνωριζω σε ποιες αλλες δημοσιες υπηρεσιες.
Τελος,δεν παιρνεις ενσημα συμφωνα με την ειδικοτητα.Με τη προσληψη σου στην Π.Α υπαγεσαι στο δημοσιο υγειονομικα και συνταξιοδοτικα και καθιστασαι μετοχος του μετοχικου ταμειου αεροποριας.Απο κει και περα,περαν του μισθου που προβλεπεται,υπαρχουν και διαφορα επιδοματα για ειδικες περιπτωσεις,πχ επιδομα παραμεθωριου,σιτισης,στεγασης,εγγαμου,τεκνων,πτητικο κλπ
 
Top