• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ομοφυλόφιλοι στον στρατό

Michelangelo

New member
Επειδή το φόρουμ βλέπω οτι δεν καταφέρνει να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που είχα πριν καταταγώ. Σκέφτηκα να κάνω ενα πόστ για να τα απαντήσω μόνος μου.

Καταρχήν να πω οτι δεν είμαι ο Δημήτρης που έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας στο στρατό με την εμμονή του στο αν θα του επιτρέψουν να κάνει στοματικό και πρωκτικό έρωτα ανοιχτά. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Παρουσιάστηκα στο μεσσολόγγι τον Νοέμβρη του '13, και μετά από ενα μήνα ΚΕΝ πήγα στο πέραμα των Ιωαννίνων για το υπόλοιπο της θητείας μου. Επειδή είχα μάθει να ζω ανοιχτά μέχρι τότε και είχα και μακροχρόνια σχέση με ένα αγόρι φοβόμουν πολύ τον στρατό και το πως πρέπει να φέρομαι μπροστά στους άλλους στρατιώτες. Παρόλο που θα μπορούσα να περάσω τους επόμενους εννιά μήνες χωρίς να το μάθει κανεις, επειδή δεν φαίνομαι, στην μια εβδομάδα έχοντας βολιδοσκοπήσει την κατάσταση άρχισα να λέω κανονικά στους πάντες οτι είμαι γκει. Εκτός απο την κλασική περιέργεια των παιδιών από την επαρχία, αυτό δεν επηρέασε καθόλου την υπόλοιπη θητεία μου.

Ξεκινώ λοιπόν με τον πιο γνωστό μύθο που ακούγετε, οτι δηλαδή στο στρατό σε "ελέγχουν" να δουν αν είσαι γκέι. Δεν ειναι σε καμία περίπτωση αλήθεια. Δεν υπάρχει τέτοια εξέταση σε καμία στιγμή της θητείας στο ΚΕΝ. Εγώ ήμουν Ι1 και όλοι οι γκει φίλοι μου το ίδιο. Εφόσον δεν το ζητήσεις εσυ δεν θα εχει καμία σημασία αν είσαι γκέι η όχι. Ακόμη και να το ζητήσεις όμως δεν νομίζω να σου κάνουν την χάρη να γίνεις Ι5 για αυτόν τον λόγο.

Η χειρότερη μακράν συμβουλή που άκουσα είναι να μην κάνω παρέες και να προσπαθήσω να περάσω απαρατήρητος στους υπόλοιπους στρατιώτες για να μην δίνω στόχο, και ο καιρός θα περάσει ανώδυνα. Εμ δεν περνάει! Σε καμία περιπτωση δεν εισαι ο μόνος γκει στο στρατόπεδο. Από την πρώτη εβδομάδα θα δεις όλες τις κατηγορίες ανθρώπων στο λόχο σου και οι περισσότεροι είναι αρκετά κοινωνικά μορφωμένοι και ζούν στον ιδιο κόσμο με εσένα. Οπότε χαλάρωσε και κανε παρέες άφοβα με άτομα που θα έκανες και έξω. Κανείς δεν σε αναγκάζει να πιάσεις φιλίες με τον Χρυσαυγίτη απο την Άρτα.

Το σεξ προφανώς και απαγορεύετε στον στρατό σε οποιονδήποτε με την ίδια λογική που απαγορεύεται και στον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ακούμε για διάφορα συμβάντα. Πιστέψτε με τον πρώτο μήνα του στρατού, καθώς περνάς μια τόσο μεγάλη αλλαγή της καθημερινότητας σου, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάποιον σεξουαλικά ακόμα και αν κανει ντουζ δίπλα σου γυμνός. Μετά από το αρχικό σοκ, γίνεται μια ίσως ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα σου. Εξάλλου ο στρατός δεν είναι πρακτορείο μοντέλων, ποσο μάλλον οταν όλοι φορούν τα ίδια ρούχα και έχουν το ιδιο κούρεμα.

Κατά τα άλλα ο Στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας της νεολαίας. Δηλαδή οσο πρόβλημα ρατσισμού θα εχει ένας ομοφυλόφιλος έξω απο τον στρατό άλλο τόσο θα έχει και μέσα. Εγώ προσωπικά έτυχα πολύ καλής μεταχείρισης και στα δύο στρατόπεδα που υπηρέτησα ενώ ήμουν τελείως ειλικρινής προς όλους όσους με ρωτούσαν αν είμαι γκει, ή αν εχω γκομενα. Ο λοχαγός μου με ειχε ρωτήσει αν είμαι γκει και μου είπε να του αναφέρω αμέσως αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα από άλλους φαντάρους. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να τον ενημερώσω για κάτι τέτοιο.

Τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το αν είσαι θηλυπρεπείς η όχι. Ο κολλητός μου που γνωριστήκαμε στον στρατο, όντας μέικαπ άρτιστ, ερχόταν πολύ συχνά με Φούλ μείκαπ, μέχρι και ψεύτικες βλεφαρίδες, μετα τις εξόδους του στο στρατόπεδο και παραδόξως δεν του είχε γίνει καμία σύσταση. Επίσεις δεν χρείαζετε να αλλάξεις της συνήθειες σου από άποψη υγιεινής, βάλε τις κρέμες σου κανονικά. Από ο,τι κατάλαβα ακόμη και οι παλαιών αρχών ομοφοβικοί στρατιωτικοί δεν θέλουν να ακουστεί ούτε ενα παράπονο για ρατσιστική συμπεριφορά προς φαντάρους καθώς μπορεί και αυτοί να έχουν κυρώσεις. Είναι στο κάτω κάτω υπεύθυνοι για την σωματική και ψυχική υγεία του κάθε οπλίτη. Και εσύ, εφόσον σεβεσαι τον εαυτό σου και εισαι ειλικρινής, θα χαίρεις και του σεβασμού των άλλων.

Στρέιτ που φοβάστε μην σας βιάσουν οι σας δουν γυμνοί οι γκέι στον στρατό δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Κανένας δεν σας αναγκάζει να έχετε σχέσεις μαζί τους, αν και Θα σας συμβούλευα να δίνεται ευκερίες στους ανθρώπους. Αν πάλι κάποιους απο εσάς απλά σας ενοχλούν οι γκέι, ξύδι! Έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσάς και καλά θα κάνετε να τους αποφεύγετε γιατί με το να είστε κοντα τους, μόνο κακό θα τους κάνετε.

Εν τελεί, ομοφυλόφιλοι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ομοφυλοφιλία τους για να γλιτώσουν τον στρατό, ας σκεφτούν οτι μετά οτι θα είναι υποκριτικό να ζητήσουν ίση μεταχείριση από την πολιτεία. Εκτός και αν είσαι τρανς, δεν εχεις κανένα σοβαρότερο λόγο από οποιονδήποτε άλλον να μην πας στρατό. Κανένας δεν θέλει να πάει και όλοι το ίδιο δύσκολα θα περάσουν. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε αναπηρία ούτε μειονέκτημα οπότε, από σεβασμό και μόνο στον εαυτό σου μην χρησιμοποιήσεις αυτόν τον λόγο για να αποφύγεις τον στρατό. Κανείς δεν σε κρατάει μέσα, όποτε θες μπορείς να ζητήσεις αναβολή γιατί δεν αντέχεις άλλο την πίεση. Μετά από δυο τρεις αναβολές πέρνεις επ´ αορίστου.
 

Νίκος_Ν

New member
Μπράβο και για το ποστ, με το οποίο βοηθάς άλλους με παρόμοιες ανησυχίες και μπράβο για το θάρρος σου να το δηλώσεις ανοιχτά. <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->

Στην μικρή μονάδα που έκανα τη θητεία μου, είχαμε έναν που όλοι τον θεωρούσαμε ομοφυλόφιλο. Δεν μας το είπε ποτέ, αλλά όλοι είμασταν "σίγουροι" ότι είναι. Κανείς μας δεν τον αντιμετώπισε "διαφορετικά". Ακόμα και ο Χρυσαυγίτης που είχαμε, δήλωνε μεν, σε εμάς τους υπόλοιπους, "ρατσιστής με τους gay ", αλλά με τον συγκεκριμένο ομοφυλόφιλο που ήξερε, έκανε και παρέα τελικά.

Γενικά είδα ότι για σχεδόν όλους τους φαντάρους μετρά απλώς το να είσαι "εντάξει". Αν δεν είσαι ούτε φοβισμένος, ούτε υπερόπτης εξυπνάκιας, ούτε χοσέ κουέρβο, δλδ λουφαδόρος εις βάρων των άλλων φαντάρων, τότε περνάς μια χαρά ανεξαρτήτως οποιουδήποτε άλλου παράγοντα.

Καλός πολίτης! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

Fishman

New member
[quote author="Michelangelo"]
Τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το αν είσαι θηλυπρεπείς η όχι. Ο κολλητός μου που γνωριστήκαμε στον στρατο, όντας μέικαπ άρτιστ, ερχόταν πολύ συχνά με Φούλ μείκαπ, μέχρι και ψεύτικες βλεφαρίδες, μετα τις εξόδους του στο στρατόπεδο και παραδόξως δεν του είχε γίνει καμία σύσταση.[/quote]

[center:39ygp3hc]
a.jpg
[/center:39ygp3hc]
 

Apostolis94

New member
Κάλησπερα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι διευκρινιστικά αν και το θέμα από οτι βλέπω ειναι αρκετά παλιό.
Οκ μετά από αρκετές μέρες μαζί στο ντουζ δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα.
Αλλα οταν σου κάνουν τις εξετάσεις και μετά γυμνός στο ντουζ με τόσους άνδρες ... Κάποια πράγματα δεν κρύβονται... Τι γίνεται τότε; πως το αποφεύγεις; ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί...
 
A

admin

Guest
Έτσι κι αλλιώς πλέον σχεδόν σε όλα τα στρατόπεδα τα ντουζ είναι ατομικά με κουρτίνα, οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, το ίδιο και οι εξετάσεις, είναι πίσω από παραβάν..
 

TheJokerz

New member
Φανταζομαι εχετε μπει ολοι οι "καραβαναδες" στρατοκ**λοι" και ποσταρετε ως ομοφυλοφιλοι διοτι δεν εχετε τι αλλο να κανετε για να γεμισετε τα στρατοπεδα !

Φανταζομαι ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει μεσα σε ενα φορουμ και στο ιντερνετ γενικοτερα ! ενας γνωστος μου π.χ. μιλαγε με μια γκομενα οπου ετυχε να ηταν ανδρας απο πισω απο το εικονικο προφιλ !

Το σεξ προφανώς και απαγορεύετε στον στρατό σε οποιονδήποτε με την ίδια λογική που απαγορεύεται και στον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ακούμε για διάφορα συμβάντα. Πιστέψτε με τον πρώτο μήνα του στρατού, καθώς περνάς μια τόσο μεγάλη αλλαγή της καθημερινότητας σου, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάποιον σεξουαλικά

Ο λοχαγός μου με ειχε ρωτήσει αν είμαι γκει και μου είπε να του αναφέρω αμέσως αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα από άλλους φαντάρους.

Δεν εχει δικαιωμα να σε ρωτησει διοτι καποιος πρεπει να σε ενημερωσει για το νομο περι ευαισθητων προσωπικων δεδομενων ...

δεν χρείαζετε να αλλάξεις της συνήθειες σου από άποψη υγιεινής, βάλε τις κρέμες σου κανονικά

Στρέιτ που φοβάστε μην σας βιάσουν οι σας δουν γυμνοί οι γκέι στον στρατό

ομοφυλόφιλοι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ομοφυλοφιλία τους για να γλιτώσουν τον στρατό, ας σκεφτούν οτι μετά οτι θα είναι υποκριτικό να ζητήσουν ίση μεταχείριση από την πολιτεία.

Αυτα ΔΕΝ θα τα εγγραφε ΠΟΤΕ ενας ομοφυλοφιλος παρα μονο ενας κρυπτο-ομοφυλοφιλος του Ελλ.Στρατου !

Ας δουμε ενα βιντεο που κυκλοφορει στο ιντερνετ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ και χλευασμου στο στρατο απο Στρειτ !

<!-- m -->https://xhamster.com/videos/greek-milit ... ay-8209611<!-- m -->

Καποιος πρεπει να σας ενημερωσει για το νεο αντιρατσιστικο νομο και για τις γκει οργανωσεις δεν ειναι τα πραγματα οπως ηταν παλια, πλεον διωκεσαι ποινικα αν σου γινει μηνυση ! οπως εγινε προσφατα στον Αμβροσιο !

καλυτερα επικοινωνηστε με ενα δικηγορο ή ψυχιατρο/ψυχολογο ή γκει οργανωσεις αν θελετε να βρειτε ακρη πολλα εδω μεσα ειναι ¨"ραδιο αρβυλα" και παραπληροφορηση οπως ελεγε καποιος οτι με Ι5 δεν βρισκεις δουλεια ! ή οτι δεν βγαζεις διαβατηριο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !

Τελος υπαρχουν και πολλες ιστοριες στα μιντια σχετικες


<!-- m -->https://www.vice.com/gr/article/4x43kp/ ... iko-strato<!-- m -->






<!-- m -->https://xhamster.com/videos/greek-milit ... ay-8209611<!-- m -->
 

TheJokerz

New member
Δεν υπαρχει εξαλλου και κανενας λογος να βρεθειτε καν σε ενα περιβαλλον με τον καθε ψυχακια καραβανα

ο ενας εκαψε τα παδια του στη Νεα Σμυρνη φαταστειτε τι θα εκανε σε καποιον που δεν ηταν παιδι του ..

<!-- m -->http://www.cnn.gr/news/ellada/story/107 ... dyo-paidia<!-- m -->


Ο αλλος ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εμπορος ναρκωτικων ...

<!-- m -->http://www.iefimerida.gr/news/379844/la ... narkotikon<!-- m -->

Και καραβαναδες με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ.Α. (που διωκετε ποινικα να σας θυμησω !)


<!-- m -->http://www.documentonews.gr/article/pro ... hnofylakes<!-- m -->

εξαλλου στην επομενη 4ετια Συριζα καταργειται η υποχρεωτικη στρατευση και φανταζομαι στη θεση του Καμμενου θα ειναι η Ζωη Κωνσταντοπουλου ! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

TheJokerz

New member
Στρατιωτικος ριχνει μπουνια στο ματι φανταρου ...!!

<!-- m -->https://www.youtube.com/watch?v=nld9GgP2PQ4<!-- m -->

Αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται απο τα χρηματα του Ελληνα πολιτη φορολογουμενου ! Να τους χαιρομαστε !
 

TheJokerz

New member
<!-- m -->https://www.facebook.com/kdrandakis<!-- m -->

Εδω δειτε Επιπεδο πιο κατω και απο ΒΟΘΡΟ ! Το τι γραφει ο τυπος ! αυτος στελεχωνε τις ειδικες δυναμεις ;

Με πλουσιο φωτογραφικο υλικο υποστηρικτης της Χ.Α πως λεμε Χιτλερ Αντολφ Χ.ρυση Α.υγη απο το ΓΕΕΘΑ τι λενε ;

O Υπουργος Εθν. Αμυνας γιατι δεν ξηλωνει μερικους ;

Αυτοι ψηφιζουν την ΧΑ και την πηγαν 3η θεση αυτους θα υπηρετησετε ;

Γι αυτο ολοι οι νεοι φευγουν εξω 500.000 και συνεχιζουν και οι γεροι πεθαινουν ...

στη λαικη συναντας ανθρωπους που πουλανε πατατες αλλα τετοιο στομα δεν εχουν !
 

TheJokerz

New member
Καποιος στρειτ ειχε πει για επιπεδο εδω μεσα ;

Το χειροτερο επιπεδο το εχουν οι στρειτ δεν ειναι σε θεση να μιλανε για την γκει κοινoτητα !

πιανουν τοπο τα χρηματα του φορολογουμενου να τους ταιζουμε ! Και πολυ αργησε να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατευση !



<!-- m -->https://www.youtube.com/watch?v=HadbCUjWXrk<!-- m -->
 

provlepe

New member
αυτό που λενε κι οι αλλοι φίλοι. Υπάρχει πια νομοθεσία που σε προστατεύει. Ειδικα ενας στρατιωτικος δεν θα διακινδύνευε την θέση του πια για να το παιξει άντρας κανοντας μπούλινγκ σε εναν γκέι.

Καλος φαντάρος να είσαι, σωστός στο πόστο σου, κι από εκεί και περα στο κρεβάτι σου κάνε ό,τι θελεις.
 
Top