• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

petgoum

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΩΡΑ (Δ'09) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΛΑΣΚΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ?ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΔΔ ΚΑΙ ΔΝΟ, ΤΙ ΛΕΝΕ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤ?
 

tommas

New member
ΣΕΝΤ ήταν καλά αλλά πήγαινες μόνο με απόσπαση (απ' όσο γνωρίζω). Αυτοί που του πρότειναν ΔΔ και ΔΝΟ μάλλον έψαχναν για θύματα...
 

arxinabarxos

New member
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΔ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΤΟ....ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...
 

ch_I2

New member
[quote author="tommas"]ΣΕΝΤ ήταν καλά αλλά πήγαινες μόνο με απόσπαση (απ' όσο γνωρίζω). Αυτοί που του πρότειναν ΔΔ και ΔΝΟ μάλλον έψαχναν για θύματα...[/quote]


ΣΥΜΦΩΝΩ!
 

ch_I2

New member
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ / ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ 5 ΜΕΣΑ 5 ΕΞΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΡΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΒΝΕ/ΘΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Η ΝΒΝΕ/ΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, Η ΝΒΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΡΙΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΝΟ ΧΑΛΑΡΑ, ΦΟΥΛ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Η ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 1-1.30 ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΝΝΑ, ΚΛΠ.

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΦΙΛΕ.
 

petgoum

New member
εγω οταν ημουν ναυτης ειχα δυνατο βυσμα και γινοταν η δουλεια μου,τωρα μετα τις εκλογες αλλαξανε τα δεδομενα και το αδερφακι μου θα <<τον ψιλοπιει>> οποτε ψαχνω το <<μη χειρον βελτιστο>>.λοιπον,απ' ο,τι λετε δδ και δνο...μαυριλα σκετη...τελος παντων θα τη βρουμε την ακρη...πιστευω.να 'στε καλα και ευχαριστω για τις πληροφοριες.
 

gworshiper

New member
Άνδρος! Νησί, άρα παραμεθώριος (προσεχώς 9 μηνο), 15 -15 και τώρα με πολύ κόσμο που αναμένεται όλα τέλεια. Και δύο ώρες από την Αθήνα
 

AdmiraL

New member
ΔΔ τσου.... πολύ αγγαρεία, και μετριότατα. ΔΝΟ παρομοίως, ποτέ δεν είχε καλή φήμη, τελευταία λέγανε είχε κάποιο κόσμο. Κ πάλι καλύτερα από 1-2 μπαα.....

ΣΕΝΤ και ΔΥΚ με απόσπαση από ΑΣ. (ανήκει στο ΑΣ) Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) και ΔΦΓ είναι καλές από Σαλαμίνα. Ίσως και ΔΝΑΡ και ρυμουλκά... μέχρι εκεί όμως.

Κανελλόπουλος, μια απ' τα ίδια.

υ.γ. Όχι και βύσμα για ΝΒΝΕ ρε παιδιά, έλεος απλά... αμα μου πείτε βάλατε βύσμα για ΝΒΝΕ...θα είστε απλά απίστευτοι! Πύλη+Σκοπιές+προσευχές+αναφορές+εφοδείες+μαγειρία και ένα κάρο @#$@#$...... καλοκαίρι χειρότερα εννοείται. Χειμώνα πιο χαλαρά, αλλά αγγαρείες μπορούν άνετα να ξεφυτρώσουν από το πουθενά, ΟΥΚάδες να παρουσιαστούν για ασκήσεις, ναύαρχοι για ψάρεμα, ο υπαρχηγός για επιθεώρηση, μπορεί να ανοίξει απόκριες, καθαρή δευτέρα, ΣΚ.... μια πυρκαγιά να πιάσει αντίο άδειες κτλ κτλ κτλ.

Είναι καλό μόνο αν μένεις Γραμματικό ή Άνω Σούλι <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> Ο μοναδικός λόγος που μπορείτε να το σκεφτειτε είναι το 5-5, όσοι έχουν δουλειά έξω ή κάτι παρόμοιο, επειδή όλες οι μέχρι πρότινος ''καλές'' υπηρεσίες είναι χαλασμένες στο 1-2 και 1-1.
 

lefty012

New member
Όπως είναι η κατάσταση στο ΠΝ τώρα, με ένα μικρό βύσμα πιστεύω σε νησί είναι καλή φάση. Το 15-15 είναι πολύ καλύτερο από το το 1-1 στην Αττική. Άσε που δεν κινδυνεύεις με καμία απόσπαση, όπως στις βυσματικές μονάδες.
 
Top