• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πληροφορίες για τον 79 ΛΔΒ στην Σάμο

Maverick_7

New member
Παρουσιάστηκα τον Νοέμβριο στο ΚΕΔΒ Καλαμάτας, θα πάρω ειδικότητα ΧΨΤΣ και μετά με περιμένει η Σάμος και ο 79 ΛΔΒΕΘ. Έχει κανείς πληροφορίες για το συγκεκριμένο στρατόπεδο? Για το που βρίσκεται , πως θα είμαι από υπηρεσίες, τι αξιωματικούς θα συναντήσω κλπ .. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ!
 

panito

New member
νομιζω οι διαβιβαστες πανε στο στρατοπεδο που ειναι και το ΤΥΕΘ καθως και το πυροβολικο [νομιζω],το οποιο ειναι στο βαθυ δλδ στο λιμανι πολυ κοντα.απο φιλο μου διαβιβαστη μου λεει ολα κομπλε...τωρα περαιτερω δε ξερω
 

efm2867

New member
Για να μην ανοιξω καινουργιο topic ειπα να ρωτησω εδω μιας και εγω παω Σαμο στο 79 ΛΜΧΕΘ.Το στρατοπεδο βρισκεται στο Καρλοβασι...γνωριζει καποιος πως ειναι εκει τα πραγματα?
Ευχαριστω
 

messinios

New member
Πλακα κανεις!!!!! υπαρχει κι αλλος χψτσ που παει στον 79 στη Σαμο!!!!!! ποιος εισαι ρε φιλε? και γω καλαματα ειμαι <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top