• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πλησιαζει η θητεια

1234

New member
Γεια σας εχο μια ερωτηση.Εχω ακουσει οτι σου βλεπουν τον προκτω για διαφορες αρωστιες.Εαν παει καπιος gay η bisexual και εχει καποια σημαδια επαφης δν θα μπει στον στρατο?
 

hoyt

New member
Καλησπερα και καλη θητεια. Καταρχην κοιτανε την σπονδυλικη στηλη. Τα υπολοιπα ειναι βλακειες που ακουγονται.
 

vassilis78

New member
του κολου τα 9μερα τα εχεις ακουσει;γι' αυτο κοιτα να εχουν περασει 9 μερες απο τη τελευταια φορα....πλακα κανω δε κοιταει κανεις τιποτα απλα θα σας βαλουν στη σειρα και θα σας κανουν ερωτησεις για το ιστορικο σας.Το πολυ πολυ να κοιταξουν τη σπονδιλικη στηλη που σου ειπε και το αλλο το παλικαρι.
 

Psminitis

New member
Οπως το πε ο φίλος του κώλου τα 9μερα...Κατ αρχάς οι εξετάσεις πλεόν είναι ατομικές και σε παραβάν. Σου ζητάνε να σκύψεις να δουν τη σπονδυλική σου στήλη για να τσεκάρουν αν έχεις κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα και να βάλεις το δάκτυλο σου ανάμεσα στους όρχεις για να δουν αν είναι δύο. Αν είναι παραπάνω ή λιγότεροι νομίζω δεν υπηρετείς.
 

Partali

New member
Χααα... ωραία ερώτηση...!!!

Εμάς μας είδαν ξεχωριστά, δεν κατεβάσαμε καν τα βρακιά μας, απλά ήρθε ο γιατρός μπροστά μας και μας ρώτησε χαμηλόφωνα αν έχουμε 2 αρχήδια. Ε απαντάς ναι ή όχι ανάλογα και τελειώνεις.
 
Top