• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμική Αεροπορία Ε' ΕΣΣΟ 2016

Manosgarf

New member
Χαίρεται παίδες!

Έφτιαξα αυτό το θέμα για να μαζευτούμε όσοι θα παρουσιαστούν στην Ε' ΕΣΣΟ το Σεπτέμβρη του 2016 στην Τρίπολη. Είναι ακόμα αρκετά νωρίς αλλά καλύτερα να μαζευόμαστε από τώρα. Εγώ είμαι από Κρήτη. Πείτε και εσείς από που είστε ή ότι άλλο σας έρθει. Στη σελίδα αυτή έχω βρει αρκετά πράγματα για το ΠΒΕ της Τρίπολης αλλά και για τα στρατόπεδα εκπαίδευσης και παραμεθορίου , τα περισσότερα όμως είναι αρκετά έως πολύ παλιά. Γράψτε αν ξέρετε και τίποτα πιο πρόσφατο να ξέρουμε τι μας περιμένει. Αν είναι και κανείς άλλος από Κρήτη ας πει!


Γεια και χαρά.

(Μελλοντικός σμηνίτης)
 

Νίκος_Ν

New member
Το 90% των πληροφοριών στα παλιά θεμάτα για Τρίπολη και γενικά για θητεία ισχύουν και σήμερα. Ε, μόνο τίποτα λεπτομέρειες για το αν ήταν κατσούφης ή σούπερ κανάς Σμηνίας-εκπαιδευτής αλλάζουν κυρίως! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Καλή θητεία! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

Manosgarf

New member
Χαίρεται παίδες!

Βγήκαν οι ημερομηνίες. 12/9 (2016) Μπαίνει η Ε' ΕΣΣΟ. Καλή μας θητεία!

<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

pangian

New member
Καλησπερα παιδια! Καλη θητεια να χουμε! Και γω μπαινω σεπτεμβρη. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

Manosgarf

New member
Γεια χαρά παίδες!

Ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να μπει κανείς διμοιρία επιδείξεων; Έχει ειδικά κριτήρια για να μπει κανείς εκεί και τι προνόμια έχει μετά; (π.χ. παραπάνω μέρες άδεια μετά την ορκωμοσία από ότι οι υπόλοιποι...;;) Όποιος ξέρει ας μας φωτίσει.

Ευχαριστώ!
 

georgee

New member
καλησπερα.Και εγω σεπτεμβρη παρουσιαζομαι και ειμαι απο Κρητη.

Απο ποιο μερος εισαι?Αν ειναι να συναντηθούμε!
 

georgee

New member
απο χανια,11 το βραδυ θα φυγω για αθηνα στον πειραια και απο εκει με το λεωφορειο αθηνα και μετα τριπολη,βεβαια δεν ξερω ακριβως γιατι δεν εχω ανεβει ξανα αθηνα..εσυ?
 

Manosgarf

New member
Και γω το ίδιο λέω να κάνω (Παίρνοντας το καράβι από το Ηράκλειο). Βέβαια θα έχω το νου μου μην τύχει και έχει απαγορευτικά εκείνη τη μέρα (στις 11 δηλαδή) και αν όλα πάνε καλά και 'γω 12 του μήνα το πρωί θα είμαι Αθήνα. Από τον Πειραιά θα πρέπει να πάμε στο κτελ Κιφισσού και παίρνουμε λεφωρείο για Τρίπολη (έχει σχεδόν κάθε 1 ώρα). Δεν είναι τίποτα φοβερό, εγώ έχω ανέβει Αθήνα 3 - 4 φορές... Εσύ καράβι θα πάρεις από Ηράκλειο ή Χανιά;
 

georgee

New member
Απο τα χανια θα το παρω,φτανει το πρωι στις 6:30 πειραια,οποτε λογικα θα συναντηθουμε!

Ακομη βεβαια δεν εχω κλεισει τα εισιτηρια..

Εχεις παρει πολλα πραγματα?
 

Manosgarf

New member
Ωραία οπότε λογικά θα συναντηθούμε στον Πειραιά. Εγώ θα πάω να πάρω το φύλλο πορείας από το φρουραρχείο και θα έχω δωρεάν τις μετακινήσεις μου. Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο, πήγαινε στο φρουραρχείο σου και πάρε το φύλλο πορείας.
Από πράγματα όχι τίποτα φοβερό, έχω πάρει αρκετά λουκέτα, κάλτσες και εσώρουχα...Α! Και έναν σάκο πορείας που θα μου δώσει ένας φίλος μου που απολύθηκε πρόσφατα... Γενικά δε θα πάρω πάρα πολλά, 25 μέρες θα είμαστε μόνο Τρίπολη... Το κινητό θα το έχω πάνω μου κρυμμένο και θα το περάσω εύκολα από ότι μου είπαν φίλοι μου που ήταν σμηνίτες...
 

georgee

New member
Μαλιστα!Εγω πηρα 13 ζευγαρια καλτσες μαυρες,12 μπλουζες(t-shirt) ασπρες,εσωρουχα,πετσετες,ξυριστικα,σαπουνι,νυχοκοπτης,σακουλες,οδοντοκρεμα,after shave,χαρτι υγειας,σεντονι,μαξιλαροθηκη,μαρκαδορος,βουρτσα και μπογιας για τις αρβυλες,παντοφλες ενα νεσεσερ και μια οδοντοβουρτσα.Και τα λουκετα φυσικα που δεν τα εχω αγορασει ακομη..ποσα περιπου λες να παρω?Απο τα παραπανω να αλλαξω/προσθεσω κατι?
 

Manosgarf

New member
Μια χαρά είσαι! Εγώ θα έχω μαζί μου περίπου 8 -9 λουκέτα, και ελπίζω να φτάσουν. Στα πράγματα σε βρίσκω μια χαρά αν και αρκετά από αυτά που είπες (π.χ. ξυριστικά, σεντόνια, βαφή για τις αρβύλες, κ.α.) θα μας δώσουν και στο στρατόπεδο αλλά αφού πήρες κράτα να έχεις περίσσια. Μην ξεχάσεις 2-3 ζευγάρια πάτους για τις αρβύλες (τις οποίες να ζητήσει 1-2 νούμερα παραπάνω). Εγώ θα πάρω και σλίπινγκ μπάγκ (σκούρο μπλε) το οποίο πιστεύω ότι θα περάσω από τον έλεγχο όπως οι περισσότεροι...

Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου πω. Αν θες ανταλλάζουμε και φέισμπουκ να τα πούμε καλύτερα.
 

georgee

New member
Ευχαριστω για την απαντηση!Οντως για πατους τους ειχα ξεχασει..Εχω και εγω ενα μικρο σλίπινγκ μπάγκ μπλε αλλα δεν ξερω αν θα το παρω.
Δυστυχως δεν εχω φβ,εχω ομως skype αν εχεις...
 
Top