• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πουλάω τα στρατιωτικά μου ρουχα

tankos

New member
Λόγω ανάγκης πουλάω όσα στρατιωτικά είδη έχω κρατήσει, που νομίζω ότι θα φανούν χρήσιμα σε νεοσύλλεκτους: σάκος μεγάλος με ροδάκια και ιμάντες πλατης, μπλουζάκια, κάλτσες, λουκέτα κ.α.Όλα σε πολύ καλή κατάσταση.Αν είναι κάποιος από Αθήνα και ενδιαφεται ας μου στειλει πμ ή στο μαιλ τανπάκος@ουτλοοκ.κομ ( λόγω κάποιας ρύθμισης του φορουμ τα γράμματα μετατρέπονται αυτόματα στα ελληνικά, πληκτρολογήστε τα αντίστοιχα γραμματα στα αγγλικά για το μαιλ μου).
 

leather

New member
Πουλάω και εγώ ρούχα και είδη για το στρατό που μου ξέμειναν από τη θητεία.
10 μπλούζες στρατιωτικές, 12 κάλτσες στρατιωτικές, υπνόσακο, 3-4 λουκέτα, ένα τσαντάκι για οδοντόβουρτσες, αφρούς, ξυραφάκια κλπ και αν βρω κάτι άλλο. Όλα χωρίς σκισίματα και ιδιαίτερες φθορές (λίγο ξεβαμμένα τα μπλουζάκια μόνο). Νούμερο Medium λένε αλλά μοιάζει πιο πολύ με small. Τα λουκέτα μάλιστα είναι καινούρια (τα ακριβά, όχι τα φτηνά κινέζικα που ανοίγουν με όλα τα κλειδιά) γιατί χάθηκαν/κλάπηκαν τα παλιά και τα πήρα 1-2 μήνες πριν τελειώσω. Ο υπνόσακος είναι σε άριστη κατάσταση.

Τιμή δε με ενδιαφέρει. Εγώ ξόδεψα αρχικά 180 ευρώ, έδωσα ξανά και ξανά μπορεί να έχω φάει και 250 συνολικά. Οπότε δεν έχει νόημα να κόψω ένα 20 ή 30% γιατί και πάλι θα βγαίνει ακριβά.
Οπότε με μια καλή προσφορά τα δίνω.

Συναντήσεις στη Ρόδο αλλιώς τα στέλνω με ταχυδρομείο (το πληρώνω εγώ) αφού μου βάλετε τα χρήματα σε ένα λογαριασμό.

Για απορίες προσφορές, στείλτε εδώ προσωπικό μήνυμα
 

tankos

New member
[quote author="Πάνος8"]πόσο τα πουλάς?[/quote]

Φίλε μου τον σάκο τον πουλαω στα τριαντα ευρω από εξηντα που τον είχα παρει (ειναι ολοκαινουριος), τα μπλουζακια δυο με τρια ευρώ το ένα (έχω καμια δεκαριά), κάλτσες 2 ευρώ το ζευγάρι (καμια δεκαριά έχω και απο αυτές). Συζητήσιμες οι τιμές, αν είσαι Αθήνα στα φέρνω στον χώρο σου. Επίσης, κάτι μικροπράματα του στυλ λουκέτα θα στα χαρίσω. Αν θες φωτό το μαιλ μου είναι τανπακοσ@ουτλοοκ.ψομ (πατα τα αντιστοιχα γραμματα στα αγγλικά, έχει καποια ρύθμιση το φορουμ και δεν με αφήνει να γραψω Αγγλικα)
 
Top