• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πρώτη απόδειξη πληρωμής μέσω Paypal για Ιούλιο.

George1980

New member
Καλησπέρα σας! Επανέρχομαι για όσους με θυμάστε με νέες αποδείξεις!! Έχω αναρτήσει στο blog μου την απόδειξη πληρωμής μέσω Paypal για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για να σας αποδείξω ότι όχι μόνο ισχύουν αυτά που λέω αλλά μάλιστα ότι όσο περνάνε οι εβδομάδες τα έσοδα αυξάνονται με αύξοντα βαθμό. Δε χρειάζεται επιτέλους να στοιβαχτούμε όλη στο Δημόσιο ή να γίνουμε βουλευτές για να βγάζουμε λεφτά. Η δέσμευσή μου είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το μισθό ενός βουλευτή και όπως παντα θα σας τα αποδείξω με στοιχεία! Ήδη βγάζω σε μηνιαία βάση περισσότερα από τα λεφτά ενός Δημοσίου υπαλλήλου μέσης βαθμίδας.

Για όσους δεν έχετε ιδέα για τι πράμα μιλάω ορίστε:

Aναφέρομαι για ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώνετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 450-600 ευρώ το μήνα απλά βλέποντας διαφημίσεις τόσο απλό! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ από τα δικά σας λεφτά για να κερδίσετε! Δείτε το άρθρο που έχω γράφει στο (με αποδείξεις πληρωμής πάντα!) στο :

<!-- m -->http://kerdizetexrimata.blogspot.com<!-- m -->
 
Top