• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Προς...φανατικούς αναγνώστες

A

admin

Guest
Φανατικούς αναγνώστες, φίλους και "φίλους" φαίνεται ότι έχει το φόρουμ, όχι μόνο μεταξύ των στρατευμένων ή των υποψηφίων προς στράτευση αλλά και των στρατιωτικών...

Δεν εξηγούνται αλλιώς ορισμένα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες μέρες από μέλη τα οποία υπηρετούν τη θητεία τους σε συγκεκριμένο στρατόπεδο και τα οποία μας ζητούν να διαγράψουμε τα μηνύματά τους διότι δημιούργησαν πρόβλημα εκεί που υπηρετούν, χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε περαιτέρω διευκρινήσεις.
Το ωραίο είναι ότι οι επίμαχες δημοσιεύσεις δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερα μεμπτό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων κλπ θα θέλαμε να διευκρινήσουμε τα ακόλουθα:

- Παρακαλούμε τους φίλους στρατιωτικούς να μην τρομοκρατούν τους στρατευμένους με όσα καλοπροαίρετα γράφονται εδώ.

- Από την άλλη παρακαλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά την ονομαστική αναφορά σε στρατιωτικούς, στρατιωτικές μονάδες κλπ ακόμα και αν το κάνουν καλοπροαίρετα, ή για να επαινέσουν κάποιους, διότι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτούς. (Πχ αν κάποιος γράψει ο Τάδε λοχαγός είναι γαμάτος επειδή μας άφηνε να καθόμαστε όλη μέρα, μπορεί αυτόματα να δημιουργήσει προβλήματα στον ίδιο τον στρατιωτικό).

Κατά τ' άλλα ισχύουν το σύνολο των κανόνων του φόρουμ οι οποίοι είναι αναρτημένοι σε κάθε θεματική ενότητα και τους οποίους συνιστάμε να διαβάζετε.

Ευχαριστούμε.
 
Top