• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Προβλημα υγειας

Οπλιτης

New member
Καλησπερα και συγχαρητηρια για το forum.Παρουσιάζομαι σε 6 μέρες στην Τρίπολη πεζικό και με απασχολεί ενα θέμα υγείας.5 χρονών είχα εγχειρήσει βουβωνοκήλη και ο γιατρός είχε πεί στους γονεϊς μου οτι δεν κάνει να σηκώνω βάρη.Με τα χρόνια παντα ένιωθα ενοχλήσεις σε οτι βαρύ σήκωνα μέχρι που φέτος η βουβωνοκήλη ξαναβγηκε ως μικρή ευθεία.Αυτή τη στιγμή με ενοχλεί αλλά δεν είναι ακόμα εγχειρίσιμη .Βεβαϊως έχω γνωμάτευση από χειρούργο ο οποίος μου έχει απαγορέψει την άρση βάρους και εϊμαι στο εξής δϊλημμα.Να το πώ στο κέντρο ή θα με βγάλουν αναβολή.Εγώ δε θέλω αναβολή,θέλω να ξεμπερδεύω αλλά δε μπορώ να σηκώνω βάρη .Το θέμα εϊναι χρόνιο οπότε μπορώ να υπηρετήσω ως ι-3 ή ι-4 ,ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 

Νίκος_Ν

New member
Στην υπογραφή μου κάτω δεξιά θα βρεις λινκ για το ΦΕΚ με την αντιστοιχία Παθήσεων - Σωματικής Ικανότητας. Φυσικά και πρέπει να ό,τι πρόβλημα υγείας έχεις. Μην πάθεις και καμιά ζημιά! Δεν παίζουμε με την υγεία μας.
 

Οπλιτης

New member
609. Ε.Α Ι/3 ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΕΣ με συστοιχη ατελη καθοδο του ορχεως;
Αυτη είναι η περίπτωση ; Ε.Α τι σημαινει;

Ευχαριστω πολυ
 
Top