• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Σάκος ή βαλίτσα?

aidanjz

New member
Ίσως να είναι χαζό αυτό που ρωτάω, αλλά υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις βαλίτσα μαζί σου?
Επειδή οκ, πλέον ο σάκος δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η βαλίτσα και αμφιβάλω αν έχουν πολλοί ήδη σάκο.
Είναι υπερβολή να εμφανιστείς με βαλίτσα? Το συνηθίζουν πολλοί ή ελάχιστοι?
 

Νίκος_Ν

New member
Για την κατάταξη ότι θες πάρε. Στην μονάδα νομίζω δεν θέλουν να βλέπουν πολιτικά χρώματα σε αποσκευές. Στην κατάταξη όμως δεν πειράζει. Από όλα είχα δει, αν και νομίζω οι περισσότεροι είχαν σάκους. Είχα δει κ βαλίτσες με ροδάκια όμως.

Αλλά τί θα πάρεις πια! Για να ρωτάς τώρα μπαίνεις με καλό καιρό (πιο ελαφριά ρούχα). Με 15 εσώρουχα, λίγα είδη ατομικής υγιεινής και μια αλλαξιά πολιτικά είσαι κομπλέ! Πόσο όγκο έχουν αυτά! Δεν χρειάζεσαι άλλα, αφού όλο στρατιωτικά θα φοράς μέσα!

Όσοι ήρθαν με κάτι βαλιτσάρες λες και εξορίστηκαν στην Αλάσκα, απορώ αν φόρεσαν έστω και τα μισά που έφεραν μαζί... <!-- sPDT_Armataz_01_02 -->PDT_Armataz_01_02<!-- sPDT_Armataz_01_02 -->

Καλή θητεία! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

Stratos333

New member
Δεν χρειάζεται καν να πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου γιατί στο κέντρο θα σου δώσουν και άλλα. Καλύτερα ένα σάκο παραλλαγής που να τον έχεις σε όλη σου την θητεία και που είναι και πιο εύκολος στην μεταφορά για τα ταξίδια που θα κάνεις <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

Νίκος_Ν

New member
Και τα δύο μαζί αποκλείεται. Ή σάκο θα πάρεις ή λουκάνικο. Το σύνηθες είναι λουκάνικο.
 

tsad

New member
Ένας 45άρης σάκος αρκεί για τα βασικά(υπνόσακο,πολλά εσώρουχα,είδη υγιεινής);
 
Top