• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

SOS SOS ΕΛΔΥΚ και διανυκτερευσεις έξω

carn2010

New member
Καλησπέρα !!!Θα ήθελα τα φώτα σας αν ειναι δυνατό !!! Μου είπε ένας φίλος οτι προυποθέσεις για να πας ΕΛΔΥΚ ειναι να εισαι Ι1 ή Ι2 και να κανεις πληρη θητεία ...
Εγω δικαιούμαι 8 μηνο (αν και δεν εχω καταθεσει χαρτια ακομα)λογω αναπηριας του πατέρα μου...Αν δηλώσω εθελοντικά ΕΛΔΥΚ και μετά καταθέσει τα δικαιολογητικά ο πατερας μου στο στρατολογικό ..δε θα με πάρουν ? Η θα με πάρουν μεν αλλά χωρίς να ισχύει το 8μηνο?

Επίσης αν παω ΕΛΔΥΚ για να εχω διανυκτέρευση εξω πρεπει να εχω συγγενικό προσωπο εκει μόνο? 'Εχω αραββωνιαστικιά στη Κύπρο (νομικά δε θεωρείται συγγενής μου) , αν το δηλώσω θα μπορώ να έχω διανυκτερεύσεις ?
 

panito

New member
κοιτα απ οσο ξερω για να πας ΕΛΔΥΚ πρεπει να..."απανηρθεις" το δικαιωμα της μειωμενης θητείας !δλδ υπογραφεις χαρτι που λεει οτι δεν επιθυμεις να εχεις αυτο το δικαιωμα..τωρα για τη διανυκτερευση δεν ξερω σιγουρα να απαντησω,αυτο που μπορω να πω ειναι πως ενας παράγοντας ειναι και ο διοικητης της μοναδας που θα είσαι... δλδ αν μπορει να δεχτει το οτι εχεις αρραβωνιαστικια κτλ,καταλαβες! αυτα απο μενα!
 

carn2010

New member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου !!!!!! <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 
Top