• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤ' ΕΣΣΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

john13vas

New member
Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά οι υπόχρεοι προς παρουσίαση στο εν λόγω στρατόπεδο!!!!
 

sonik

New member
Και εγω παρουσιαζομαι τεχνικο στη Σπαρτη. Καμια γνωμη για το κεντρο πως ειναι τα πραγματα εκει??
 

pezikarios226

New member
Παιδιά έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα άρθρα για το ΚΕΕΜ Σπάρτης, για συγκεκριμένες ειδικότητες(μάγειρας,οδηγός κτλ), αλλά σε κάποιους ενώ το στρατόπεδο είναι εφοδιασμού μας λέει έχετε επιλεγεί για πεζικό (και όχι τεχνικό,μηχανικό,εφοδιασμού μεταφορών κτλ όπως στους περισσότερους),υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν κι εμάς μάγειρες ή οδηγούς και αν όχι τι ειδικότητες παίρνει από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάποιος που έχει επιλεγεί για πεζικό ??? Γενικότερα είμαι οικονομολόγος.
 

doctor23

New member
Καλη θητεια να εχουμε ολοι !!! Εγω 12 νοεμβριου μπαινω παιδια ! Γενικα εχω ακουσει οτι ειναι απο τα πιο οργανωμενα το ΚΕΕM Σπαρτης !!! Θα τα δουμε και απο κοντα
 

john13vas

New member
πεζικάριε226 κι εγώ δικηγόρος είμαι αλλά απ ό,τι άκουσα, απ τη στιγμή που σε εμάς δεν αναφέρεται απο πριν κάποια ειδικότητα, σου δίνουν αυτοί κάποια ψιλο στην τύχη...Αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να μας κάνουν μάγειρες ή κάτι άλλο τόσο εξειδικευμένο χωρίς να έχουμε κάποια σχέση με το αντικείμενο...ενώ οδηγοί (τουλάχιστον όσοι έχουν δίπλωμα) ή αποθηκάριοι για παράδειγμα είναι πιο λογικό.....
 

pistolas

New member
γεια παιδιά κι εγώ για σπάρτη είμαι.. και μένα γράφει ότι έχω επιλέγει για πεζικό. αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το τι παίζει με την ειδικότητα που θα πάρω. διαφοροποιούμαι απο τους υπόλοιπους που τους γράφει πχ κάτι πιο συγκεκριμένο από πεζικό? κι εγώ δικηγόρος btw..
 

john13vas

New member
παιδια απο που ειστε?εγω απο Θεσσαλονικη.Προφανως εμεις που εχουμε επιλεγει στο ''ΠΕΖΙΚΟ'' παρουσιαζομαστε ολοι στις 14 ετσι?
 
D

dls1989

Guest
ποικιλει συνηθως η ακριβης ημερομηνια
 

doctor23

New member
Παιδια οποιος γνωριζει οτιδηποτε για το τεχνικο στο ΚΕΕΜ Σπαρτης ας μας δωσει τα φωτα του !!! ( τι παιζει ? συνθηκες ? οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη )
 

STRPZJohnA

New member
Σαλουδ παιδες!
Μολις ορκιστικα στη Σπαρτη οποτε Στραπ ον και διαβαστε!

Δεν εχει σημασια τι οπλο-σωμα εισαι, σε ολα τα κεντρα πανε ολοι (εκτος απο τους του πυροβολικου και των τεθωρακισμενων νομιζω). Απλα στη σπαρτη εχει μεγαλητερη συγκεντρωση απο ατομα που ειναι στο ΣΕΜ (σωμα εφοδιασμου-μεταφορων).
Οσον αφορα ειδικοτητες, αυτες βγαινουν μαζι με τις μεταθεσεις, αφου ορκιστεις δηλαδη, και βασικα αν δεν εχεις βισμα ειναι τελειως στην τυχη.
Εμεις στο ΚΕΕΜ ημασταν ~850 ατομα και για τη δικια σας εσσο αναμενουν περι τους 1600!!! Καθε λοχος εχει κοντα 200 ατομα (τωρα που θα σας βαλουν ολους εσας δεν εχω ιδεα). Το στρατοπεδο ειναι πολυ μεγαλο, στο 14 ο χμ Σπαρτης-Γυθειου, τιγκα στης λεύκες και με καταπλυκτικη θεα τον Ταυγετο.
Αναλυτικοτερα, το σεπτεμβριο τα πραγματα ειχαν ως εξης: πρωτος λοχος στην αρχη λιγο σφιχτα μετα κομπλε, δευτερος λογος τους πηγε γαμησε τα, τριτος λοχος-λοχοτελ (το λεει μονο του), τεταρτος λοχος (που ειχε να ανοιξει 6-7 χρονια και φερανε στελεχη απο αλλου) τεεεεεερμα χαλαρα. Εγω τεταρτο ημουνα οποτε ας μιλησω για εκει που ξερω: 1-2-3ος ηταν κοντα μεταξυ τους ενω ο τεταρτος ηταν απομακρυσμενος και δεν ηλεγχε κανεις εκτος απο το λοχαγο, οποτε δεν μας τα πριζανε κιολας. Εμεις ειχαμε παααααααρα πολυ καλο κοσμο, καλα παιδια, μορφομενοι σχεδον ολοι, 80 % αθηναιοι, λιγη κρητη, λιγη πατρα κλπ (βορας καθολου σχεδον). Ουτε κλεψηματα, ουτε στρατοκαβλους στο δικο μας λοχο ουτε τιποτα. Αυτο εξαρταται παντα απο τον κοσμο στον οποιο θα πεσετε. Ο λοχαγος και οι λοχιες ηταν θεουληδες και καπια στιγμη μας εσκασε ενας λοχιας ετσι λιγο πιο στρατοκαβλος και απο την επομενη μερα τον δουλευε ολος ο λοχος και γελαγαμε. Αυτα που λενε μην εμπιστευεστε κοσμο κλπ κλπ κατ εμε ειναι βλακιες. Τον κοβεις τον αλλον και αναλογως βλεπεις. Εμεις πχ λιγο-πολυ ημασταν μια μεγαλη παρεα.
Οσον αφορα το φαγητο, οπως ειπε και ο λοχαγος, "εδω το φαγητο ειναι φαση Καραβελ (το ξενοδοχειο) σε σχεση με τις μοναδες!" Στις 25 μερες πχ μια φορα μονο το φαγητο δεν ηταν καλο και αλλη μια ειχαν καψει το κοκκινηστο μοσχαρακι (κριμα και ηταν ωραιο!). Πρωινο σε φαση μαρμελαδες, μελια, αυγα, κορν φλεικς, φρουτα κλπ κλπ.....ε το μονο αρνητικο ειναι οταν εχεις υπηρεσια στα μαγειρια, αν σε βαλουν λαντζα και δει βαρια λαντζα (ταψια) ε εκει τη στρουμφισες λιγο για μερικες ωρες μεχρι να σε αλλαξουν. Μην ξεχνατε μαγειρευουν για τεραστειο αριθμο ατομων. Οι μαγειρες ειναι ολοι πολυ κομπλε παιδια (αν ξερει κανεις σας να μαγειρευει το λεει, αν και θα φαει λιγο χωσιμο στο κεντρο μετοχν πολυ τον κοσμο, μετα στις μοναδες θα ειναι χαλαρα) εκτος απο εναν χοντρο που το παιζει και καλα.
Τωρα τι αλλο? ραφτικα να παρετε, μια ασπρη και μια μαυρη κλωστη, μια χοντρη βελονα....και πειτε στη μανα σας να σας δειξει και λιγο πως ραβουμε γιατι θα χρειαστει να ραψετε τη σημαια, το οπλοσημο και το ρουφιανο (ταμπελακι με το ονομα σας). Βερνικι παρτε απο τα τζαμπο αυτο το κοκκινο με ο κεσεδακι. Ζεστο νερο εχει παντα και εκτος απο τα 10 μπανια που εχειμεχσα στο κτηριο του λοχου εχει απο πισω αλλο κτηριο με 40 λουτρα, πολυ κομπλε ολα.
Α εμας δε μας δωσαν σαγιοναρες, αθλητικα και σορτσακια οποτε σαγιοναρες τουλαχιστον φροντηστε να παρετε οποσδηποτε!
Πρωτη και τριτη κυριακη εχει επισκεπτηριο, μπορουν να ερθουν οι δικοι σας και φιλοι να γελασετε, και τη δευτερη κυριακη εχει εξοδο. Μια μερα στη σπαρτη. Εκει μπορειτε να δωσετε τα ρουχα σας (εσωρουχα-καλτσες-μπλουζες, ακομα και παραλαγες αλλα μην τους πειτε πως τις βγαλατε απο το στρατοπεδο γιατι κανονικα δεν επιτρεπεται) σε καποιο καθαριστηριο (το ξερουν οι σπαρτιατες και ειναια νοιχτα εκεινη την κυριακη). Τωρα τη σπαρτη δεν τη λες και ωραια πολη αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα :Ρ
Εξω απο τους λοχους εμει αυτοματους πωλητες για νερο (20 σεντς) και καφε-σοκολατα ζεστη(60 σεντς). Ειδικα οταν παει να κλεισει ο λαιμος ειναι οτι πρεπει! Χαχαχα
Λοιπον, αν θελετε να παρετε το κινητο σας μαζι και οχι καμια μπακατελα κανετε κατι απο τα κατωθι:
Α. Σας το φερνουν οι δικοι σας στο πρωτο επισκεπτηριο (δεν τους ελεγχουν)
Β. Το εχετ πανω σας αλλα κρατατε μαζι πανω σας και μια μπακατελα που τους δειχνετε οταν σας ρωτησουν αν εχετε κινητο
Γ. Το εχετε παλι πανω σας (και ο φορτιστης πανω σας, ε!) και εχετε ενα αλλο φθηνο κινητο με καμερα μαζι που τους το δειχνετε οταν σας ρωταντε αν εχετε κινητο και σας το παιρνουν (οτι κατασχεθει σας το δινουν πισω μετα ή στο επισκεπτηριο ή στο τελος.
Επισης, δεν επιτρεπονται πολυμπριζα (παλι, οτι δεν επιτρεπεται σας το φερνουν στο επισκεπτηριο οι δικοι σας).
Τι αλλο? τι αλλο? ξερω γω? οτι ειναι πειτε...
 

john13vas

New member
STRPZJohnA εισαι θεος!θα βοηθησει πολλους η ενημερωση σου!μηπως ξερεις τι γινεται για εμας που θα χρειαστει να διασχισουμε ολη την ηπειρωτικη Ελλαδα (καθοτι ερχομαι απο Θεσσαλονικη) οσον αφορα τη μετακινηση μου?Μπορω να ζητησω απο την Αστυνομια οταν θα μου ρθει το χαρτι να μου δωσουν καποιου ειδους παραπεμπτικο για να βγει η δουλεια κουτρα?
 

STRPZJohnA

New member
[quote author="john13vas"]STRPZJohnA εισαι θεος!θα βοηθησει πολλους η ενημερωση σου!μηπως ξερεις τι γινεται για εμας που θα χρειαστει να διασχισουμε ολη την ηπειρωτικη Ελλαδα (καθοτι ερχομαι απο Θεσσαλονικη) οσον αφορα τη μετακινηση μου?Μπορω να ζητησω απο την Αστυνομια οταν θα μου ρθει το χαρτι να μου δωσουν καποιου ειδους παραπεμπτικο για να βγει η δουλεια κουτρα?[/quote]


Ναι υπαρχει καποια προβλεψη να σου καλυψουν καποια εξοδα μετακινησεων για να κατεβεις σπαρτη. Πρεπει να πας στο φρουραρχειο να ρωτησεις. Φανταζομαι και την αστυνομια να ρωτησεις, θα σε παραπεμψουν αναλογα.
 

doctor23

New member
Παιδια , αν τα εχω υπολογισει σωστα λογικα 6 / 12 θα ειναι η ορκωμασια μας ετσι ?
 
Top