• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στολές αεροπορίας

nikolnik

New member
8a rwtisw kati pou isws sas akoustei xazo alla exw tin aporria na mou peite pws einai oi stoles twn fantarwn tis aeroporias?
exete kanena link me fwto?
 

b_a_k

New member
Μπορείς να δεις και το link που έδωσε ο φίλος νωρίτερα από μένα, αλλά νομίζω ότι δε δείχνει τη στολή των απλών οπλιτών. Στην ουσία η εξόδου είναι όπως και των φαντάρων του πεζικού, τα χρώματα αλλάζουν. Το καλοκαίρι είναι γαλάζιο κοντομάνικο πουκάμισο με παντελόνι μπλε σκούρο και μαύρα σκαρπίνια και το δίκοχο στο κεφάλι. Το χειμώνα φοράς μακρυμάνικο γαλάζιο πουκάμισο με μαύρη γραβάτα, από πάνω την παραθέα (σαν κοντό τζάκετ φαντάσου το που το κουμπώνεις) και από κάτω πιο χοντρό σκούρο μπλε παντελόνι με τα μαύρα σκαρπίνια και το δίκοχό σου. Αυτά ισχύουν για την πλειοψηφία των σμηνιτών. Σε καναδυό ειδικότητες υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Όσον αφορά την παραλλαγή όπως την περιμένεις είναι σε μπλε και πράσινο χρώμα. Το μόνο που αλλάζει στη διάρκεια του χρόνου είναι ότι το καλοκαίρι σηκώνεις τα μανίκια.
 

drberto

New member
Οι στολες εξοδου χειμερινες/καλοκαιρινες των σμηνιτων ειναι προς το τελος της σελιδας,εκει που λεει στολες κληρωτων οπλιτων(το nr.8 ).Οι στολες αγγαρειας/εκστρατειας ειναι ιδιες για ολους αξιωματικους,υπαξιωματικους και οπλιτες.
 
Top