• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

στρατωτικη θητεια-φοιτητης

giwrgos_94

New member
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.. δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια που γραφω, αν δεν ειναι ας το μεταφερει ο υπευθυνος..
Θα ηθελα να θεσω τον εξης προβληματισμο μου, ειμαι πρωτοετης φοιτητης και πριν λιγες μερες μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω τον επομενο μηνα, πυροβολικο στη θηβα... Εξ αρχης ειχα στο μυαλο μου να ειχα στο μυαλο μου να το κανω ταυτοχρονα ωστε να ξεμπερδευω, φοβουμενος και την αυξηση της θητειας αλλα και για να μπορεσω να ξεμπερδεψω γρηγοροτερα και να μην εχω το στρατο μετα το πτυχιο.. επισης αναλογιζομαι και τις γνωμες μεγαλυτερων που λενε οτι οσο πιο μικρος πας τοσο καλυτερα.. να διευκρινησω οτι σπουδαζω αθηνα και ειμαι απο επαρχια.. Θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ αυτη την σκεψη μου..
 
D

dls1989

Guest
κοιτα οσο νεωτερος πας τοσο καλυτερα για σενα γιατι τελειωνεις γρηγορα απο την αλλη υπαρχει ενα ερωτημα αν πας νεωτερος ειναι οντως καλυτερα οσον αφορα τις σπουδες σου σιγουρα θα μεινουν πισω κατα την γνωμη μου καλυτερα στα πρωτα ετη να μεινουν πισω στην αρχη
 

kostasdiony

New member
Πυροβολικο Θηβα και το ρωτας; Το καλυτερο κεντρο εκπαιδευσης!! Εκει ορκιστηκα!!! Ζωαρα!!!
 
ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΙΤΗΤΗΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ 2 ΕΞΑΜΗΝΑ...ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ!
 
Top