• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Τέντωμα στον Έβρο

Εγώ απολύθηκα πρόσφατα από το Δυδιμότειχο όπου έμεινα σε όλη μου τη θητεία αμετάθετος.
Το τέντωμα ήταν σκληρό και συνεχές ειδικά στο λόχο στρατηγείου όπου βράθηκα με απόσπαση.
Εμένα με τέντωσαν τον πρώτο καιρό και κατόπιν όταν έγινα παλιός,τέντωνα και εγώ με τη σειρά μου τους νέους. Ποιούς νέους όμως? Αυτούς τους παλιοχαρακτήρες που φαίνονταν ότι θα ταλαιπωρήσουν τους δικούς τους νέους. Αυτούς λοιπόν τους τέντωνα σκληρά και δημοσίως για να την ακούν καλύτερα. Δεν πέρναν αναπνοή κυριολεκτικά. Και το ευχαριστιόμουν αυτό διότι ήξερα πως θα φερθούν στους επόμενους.Έγινα χωρίς να το πολυθέλω ο εφιάλτης τους και τους είχα τεντωμένους όλη την ημέρα.Παιδιά είναι η μόνη λύση αυτή εναντίον των ανεγκέφαλων στρατοβαρεμένων αμόρφωτων.Αν οι πολύ παλαιοί τεντώνουν τους μέσους παλαιούς, οφελημένοι εν τέλει βγαίνουν οι νέοι. Έτσι μόνο θα αλλάξει κάπως η κατάσταση.
Τεντώστε τους κάτω λοιπόν τους ανώριμους χωρίς έλεος.Ρε τέντωμα μέχρι να λιώσουν.
Αυτά προς το παρών, περιμένω μία γνώμη και ένα σχόλιο πάνω σε αυτά.
 

George84

New member
Μπράβο μπράβο! Θα σε θυμούνται όλοι! Κι έκανες κι ένα καλό σ' αυτο το μπουρδέλο που το λένε στρατός.
Εγώ πάλι, όταν πάλιωσα (299) είχα πολλούς φίλους 300άρηδες. Ποτέ δεν ζήτησα να κάνω λιγότερα πράγματα απ' αυτούς γιατί το έζησα από τους 298, 297 και δεν μου άρεσε. Οπότε δεν ήθαλα να το κάνω εγώ στους άλλους. Οι μόνες στιγμές που μάλωσα με 300άρηδες ήταν όταν προσπαθούσαν να το παίξουν παλιοί στους 301. "Όποιος πειράξει τα εγγονάκια μου θα τον γαμήσω!". Και ήμουν ο αγαπημένος και των 301.

Αυτά
P.S. Γιατί ανοίγεις ένα θέμα, έτσι μόνο για να προκαλέσεις αντιδράσεις?
 

nikopaok4

New member
καλα εκτος του οτι ησουν λοχο στρατηγειου αρα καπως καλυτερα απο καποοιυς αλλους λοχους, 1ον απορω τι ειδους τεντωμα μπορει να σου εριξαν, το να κανεις 5-6 φορες παραπανω καθαριοτητα???
και 2ον γαματο το 9μηνο αλλα πιστευω οτι δν εχουμε το δικαωμα να πουμε οτι παλιωσαμε, ενταξει ειναι ιεροσυλια...
 
Top