• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΤΕΛΟΣ ΑΟΠΛΟΙ ΑΠΟ ΧΩΚ?

lawssok

New member
καλησπερα παιδες! ακουσα οτι τα χωκ πλεον θα ειναι μονο ενοπλοι και αυτοι που ειναι αοπλοι και πανε στο καπανδριτι αμεταθετο αλλαζουν ειδκοτητα και φευγουν παραμεθωριο! ακουσατε κατι?
 

Geologist

New member
φίλε δε ξέρω τι παίζει στην Αθήνα
αλλά στα Χωκ Θεσνικης ισχύει αυτό που λες - βέβαια οι άοπλοι πανε σε άλλη μονάδα επίσης κοντα στην πολη,οχι όμως παραμεθώριο,αλοίμονο!
 

ekoz1

New member
υποτιθεται πως ισχυει.Υπαρχουν και αοπλοι ι3 οι οποιοι αλλαζουν ειδικοτητα σε διαβιβαστες και μενουν.Αναλογα την πυροβολαρχια και τον διοικητη της πυρχιας.
 

jason9575

New member
Έτσι μπράβο, είχαν μαζευτεί όλα τα άοπλα βύσματα, όλοι οι γιωτάδες που τους πονούσε το φρύδι και το νύχι και όσοι είχαμε όπλο στο Καπανδρίτι μας πήγαινε δεκατέσσερις -μια.
 

tritonas00

New member
[quote author="jason9575"]Έτσι μπράβο, είχαν μαζευτεί όλα τα άοπλα βύσματα, όλοι οι γιωτάδες που τους πονούσε το φρύδι και το νύχι και όσοι είχαμε όπλο στο Καπανδρίτι μας πήγαινε δεκατέσσερις -μια.[/quote]

Νατος ο στρατοκαυλος!

<!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 
Ρ

ρουλέτας

Guest
Για Θεσσαλονίκη αυτό ισχύει 100%. Άοπλοι πηγαίνουν μεν αλλά πάντοτε μετατίθενται πριν το τέλος της θητείας τους. Άλλοι νωρίς, άλλοι αργότερα. Όλοι βέβαια πηγαίνουν σε μονάδες κοντά στα ΧΩΚ.

Και δε μετατίθενται μόνο οι άοπλοι αλλά ακόμα και οι Ι2 και Ι3 ένοπλοι.
 
Top