• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

θα παρω απαλλαγή?

Aris203

New member
Γεια σας πριν απο 15 μέρες περίπου πήρα αναβολή απο την μονάδα που ήμουν γιατί δεν άντεχα αλλο τα ειχα παίξει με πήγανε στον ψυχίατρο στο 424 και αυτος μου έβγαλε μια διάγνωση: Διαταραχή προσαρμογής με αγχώδεις συναίσθημα . Και μου έδωσε 6 μήνες αναβολή θα μπορέσω να πάρω απαλλαγή με αυτην την πάθηση? στο ΦΕΚ λεει Ι4. Η μήπως να βγάλω αλλη διάγνωση απο ιδιωτικό ψυχίατρο που να ειναι για Ι5 όπως αγχώδεις διαταραχές. Κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ δν ξερω τι να κανω τωρα
 

AdamZots

New member
Γεια και σε εσένα,

Για να πάρεις απαλλαγή γι'αυτό το λόγο πολύ δύσκολο, το πιο πιθανό είναι να σου ξαναδώσουν αναβολή.

Καλύτερα να κάνεις την θητεία σου και αφού είσαι Ι4 θα είσαι πολύ χαλαρά.
 

Aris203

New member
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κατι ακόμα να ρωτήσω αν παρω γνωμάτευση απο ιδιωτικό ψυχίατρο που να λεει οτι δεν ειμαι καλα για να υπηρετήσω θα παρω απαλλαγή? Δν μπορώ με τίποτα να ξανα παω εκει μεσα κλαίω καθε μερα και ειμαι χαλια δν κοιμάμαι καλα πλέων ..
 

TheJokerz

New member
Δεν χρειαζεται να κανεις κατι το οποιο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σε αναγκασει με το ζορι !

Θα πας σε ενα ιδιωτικο ψυχιατρο και θα του πεις αυτα που εχεις να του πεις πες οτι νιωθεις αυτοκτονικο ιδεασμο και φοβασαι πως θα αυτοκτονησεις ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο στρατος την ευθυνη διοτι αμα παθεις εσυ εκει μεσα κατι αυτοι ολοι την γαμησαν νομικα να φανε μηνυσεις και να τους παιζουν ολη μερα στα καναλια και εφυγες με την μια με Ι5 .

Μην ακουσεις κανενα αλλο ψεμα εδω μεσα που ποσταρουν ψυχακιδες στρατοκαβλοι οτι δεν βρισκεις δουλεια δεν διοριζεσαι δημοσιο ή δεν βγαζεις διαβατηριο , ταυτοτητα κτλ . ειναι ολα ΨΕΜΜΑΤΑ αντε και καλος πολιτης σου ευχομαι !


ξερω πολλους που πηραν Ι5 και δεν τους ρωτησαν καν τιποτα στον ψυχιατρο του στρατου απλα το υπεγραψε αμεσως και δεν γραφει καν τον λογο επανω απλα λεει εχετε κριθει Ι5 !
φιλιά

Καλη τυχη

δες και εδω
<!-- m -->https://www.vice.com/gr/article/4x43kp/ ... iko-strato<!-- m -->
 

Aris203

New member
Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου να εισαι πάντα καλα ηρέμησα λιγο! Πηγα σε ιδιωτικό ψυχίατρο σημερα και του ειπα τι επαθα μεσα στο στρατό και οτι δεν ειμαι καλα και τωρα που εφυγα, με έπιασαν τα κλάματα και εκει παλι..μου έβγαλε διάγνωση διαταραχή κρίσης πανικού σε συνδυασμό με αγοραφοβία.. και μου έγραψε φάρμακα να τα περνώ για εναν μηνα ζαναξ και ενα αλλο..θα παω τον Νοέμβριο που θα με φωνάξουν με αυτό το χαρτί να ξανα παρω αναβολή!
 

TheJokerz

New member
Να σου βαλει και "αυτοκτονικο ιδέασμο" για να γινει ακομα πιο ισχυρο ! οταν πας στην επιτροπη μην κολλωσεις μην φοβηθεις μετα απο περιπου τρεις μηνες ερχεται σπιτι ενα χαρτι που απλα λεει "εχετε κριθει Ι5 απο την στρατιωτικη σας υποχρεωση δεν αναφερει το χαρτι καν το λογο και το κυριοτερο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ξερει γι αυτο και μην διαφημιζεις οτι το εχεις ο κοσμος ειναι κακος !

Δεν εχει καμμια επιπτωση στην προσωπικη σου, επαγγελματικη σου ή κοινωνικη ζωη σου ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μην ακουσεις ψεμματα που μπορει να μπει να ποσταρει καποιος στρατοκα**λος εδω μεσα που εχει ψυχωση με το στρατο και τα οπλα και του κομαντο και νοικιαζει 10 ταινιες την μερα απο το βιντεο κλαμπ με τον Σταλονε και τον Σβατζενειγκερ ή τον Ζαν Κλοντ Βανταμ στις ταινιες ειναι εφφε και ειναι μια υπερβολη αλλα αυτοι πορονονται διοτι εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα γυρω τους και ονειρευονται πολεμους!



Η υποχρεωτικη θητεια ή μειωνεται στους 6 μηνες ή καταργειται τελειως σιγα σιγα απο το 2019 και μετα που θα ξαναεχουμε ΣΥΡΙΖΑ για να εισαι μελος -πληρες μελος - στην Ε.Ε. πρεπει να μην καταπατας τα ανθρωπινα δικαιωματα και επειδη μπορει καποιος να τους παει στο Ευρωπαικο δικαστηριο σημερα δινουν τα Ι5 πιο ευκολα !

Καλος πολιτης
πολλα φιλιά
 

Aris203

New member
Φιλια πολλα αγόρι μου..και να καταργηθεί το μπου***λο που καταστρέφει τοσα παιδιά που μπαίνουν νορμάλ και βγαίνουν με ψυχολογικα προβλήματα ασε για αυτουσ που αυτοκτονούν και τα ρίχνουν στις γκομενες τους αυτοι που κυβερνάνε για να καλυφθούν. αλλα που θα πάει θα τους κάψει ο θεος!
 
Top