• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ-9ΜΗΝΟ

Pavlostr

New member
Καλησπέρα σας. Θα μπω ναυτικό Μάιο-Ιούνιο και θέλω να πάω στα νησιά παραμεθωρίου για το 9μηνο. Την προτίμησή μου πού και πότε θα τη δηλώσω; Πόσες πιθανότητες έχω να πάω παραμεθώριο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα εκτιμούσα να μου απαντήσουν μόνο όσοι είναι σίγουροι!
 

frapas

New member
Στην προπαίδευση, γύρω στη δεύτερη βδομάδα, δηλώνετε ο καθένας πού θέλει να πάει: Αθήνα, Παραμεθόριο, Καράβι, κ.ο.κ. Εκεί δηλώνετε και όποια πλεονεκτήματα έχετε βάσει των νόμων (πολύτεκνοι, προστάτες οικογένειας, κλπ). Απ'όσο ξέρω, τα τελευταία χρόνια που πάει κόσμος και στα καράβια, γίνεται πανικός για την παραμεθόριο, γιατί το πιο σίγουρο, αν δεν έχεις βύσμα, είναι να πας καράβι.

Δεδομένων αυτών, πιστεύω ότι είναι δύσκολο πια να πας παραμεθώριο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, γιατί υπάρχει και η τύχη.
 

Bounceju

New member
Ωχ μην λες τετοια τωρα που σε 1 μηνα μπαινουμε.Δηλαδη το πιο πιθανο ειναι να κανεις 12μηνο?
 

frapas

New member
[quote author="Bounceju"]Ωχ μην λες τετοια τωρα που σε 1 μηνα μπαινουμε.Δηλαδη το πιο πιθανο ειναι να κανεις 12μηνο?[/quote]
υποθέτω πως ναι
 

Pavlostr

New member
Μπορεί κάποιος να μου πει κάθε πότε μπαίνουν στο ναυτικό; (ποιους μήνες δηλαδή)
 
Top