• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Θητεια!

wouolf

New member
καλησπερα τον αυγουστο γινομαι 18 , δεν εχω παρει καποια αναβολη , ποτε θα μπω στρατο περιπου? αν παω στο στρατολογικο μολις γινω 18 και ζητησω να μπω ως εθελοντης , ποιον μηνα θα μπω? γενικα θελω να παω Νοεμβριο ή Φεβρουαριο! τι να κανω , να περιμενω το χαρτι η να παω ως εθελοντης?

η θητεια διαρκει ακομα 12 μηνες ετσι?

δεν ειμαι και σιγουρος για το αν θελω να παω απο τα 18 μου στρατο.. ενας φιλος μου π.χ θα παει ιεκ για 2 χρονια να αραξει και μετα θα παει στρατο γιατι οπως λεει θελει να ζησει τα 18 του <!-- s:eek: -->:eek:<!-- s:eek: -->

τιθεται θεμα για το υψος - κιλα? γτ ειμαι 1.77 και 60 κιλα <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> ( τρωω τρωω και δεν παχαινω.. )
 

Dreamwalker

New member
[quote author="wouolf"]καλησπερα τον αυγουστο γινομαι 18 , δεν εχω παρει καποια αναβολη , ποτε θα μπω στρατο περιπου? αν παω στο στρατολογικο μολις γινω 18 και ζητησω να μπω ως εθελοντης , ποιον μηνα θα μπω? γενικα θελω να παω Νοεμβριο ή Φεβρουαριο! τι να κανω , να περιμενω το χαρτι η να παω ως εθελοντης?

η θητεια διαρκει ακομα 12 μηνες ετσι?

δεν ειμαι και σιγουρος για το αν θελω να παω απο τα 18 μου στρατο.. ενας φιλος μου π.χ θα παει ιεκ για 2 χρονια να αραξει και μετα θα παει στρατο γιατι οπως λεει θελει να ζησει τα 18 του <!-- s:eek: -->:eek:<!-- s:eek: -->

τιθεται θεμα για το υψος - κιλα? γτ ειμαι 1.77 και 60 κιλα <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> ( τρωω τρωω και δεν παχαινω.. )[/quote]

Λοιπον φιλε μου αν περιμενεις να σου ερθει το χαρτι...θα ερθει οταν συμπληρωσεις το 19 ετος της ηλικιας σου..(Δηλαδη με το που το σημπληρωσεις με την επομενη εσσο)Με προχειρους υπολογισμους το χαρτι θα σου ερθει να παρουσιαστεις με την Δ ΕΣΣΟ ΤΟΥ 2009(Νοεμβριο)..
Η θητεια ακομα ειναι 12 μηνες και δεν προβλεπεται να αλλαξει(τουλαχιστον συντομα)
Αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις...να δηλωσεις εθελοντης..να ξεμπερδευεις

Σκεψου οτι απο τα 19 αντε το πολυ τα 20 σου θα εισαι ελευθερος(χωρις στρατο) για να κανεις οτι θες στην ζωη σου(σπουδες-επαγγελματικη καριερα)

Οσον αφορα τα κιλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα εφοσον δεν ειναι παραπανω απο το υψος σου(και θα ειχες προβλημα αν ηταν πολυ παραπανω) και ειναι λιγοτερο

Τωρα αν δηλωσεις εθελοντης ποτε θα πας..αυτο δεν το ξερω αλλα μπορεις να επικοινωνησεις με το αρμοδιο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου..Αν δεν γνωριζεις τα τηλ ακολουθησε το παρακατω link..

<!-- m -->http://www.stratologia.gr/contact.htm(<!-- m -->Πατα στον χαρτη την περιοχη σου και θα σου βγαλει τα τηλ του γραφειου)

Ελπιζω να βοηθησα
Φιλικα
Dreamwalker
 

wouolf

New member
μηπως ξερει κανεις αν παω τον σεπτεμβριο στο στρατολογικο γραφειο και ζητησω να μπω ως εθελοντης , αν μπορεσω να μπω νοεμβριο ? η θα με πανε για φεβρουαριο? νοεμβριο θελω να μπω εγω!

χρειαζεται κατι εκτος απο την αστυνομικη ταυτοτητα στο στρατολογικο?
 

^DiMoS^

New member
kathiste ligo gt ta mpleketai ta pragmata...dn exei na leei me to 18o etos gt kai egw 18 eimai kai eimai hdh mesa fantaros edw kai duo mhnes me tin 08 B esso (gennhmenos to dekemvri tou 89)...to thema einai olo grafeiokrateias kai stratologiko.To 19o etos tha to kleisw fetos to dekemvri...dn ksereis pote tha sou erthei logika omws tha sou erthei me tin neo fournia strateusimwn dld apo fevrouario.
 

fantaros

New member
[quote author="wouolf"]τιθεται θεμα για το υψος - κιλα? γτ ειμαι 1.77 και 60 κιλα <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> ( τρωω τρωω και δεν παχαινω.. )[/quote]

Καλησπέρα φίλε.

Όχι, γιατί να υπάρχει θέμα με το βάρος σου. Οι υπερβολικά υπέρβαροι έχουν θέμα και μερικοί αναγκάζονται να πάρουν αναβολή για να παρουσιαστούν αργότερα με λιγότερα κιλά.
 
Top