• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

τι ειναι το ακουογραμμα ?

asepin

New member
Εχω ερωτησεις σχετικα με το ακουογραμμα.




Γεια σας,

τι ειναι το ακουογραμμα ?

Γιατι γινεται ?

υπο ποιες περιπτωσεις τα αποτελεσματα επιρεαζουν το Ι ?

εαν βγει οτι δεν ακους καλα μια συχνοτιτα πχ 5000 απο ενα αυτι πχ τι σημαινει αυτο πρακτικα ? μου ειπαν οτι ειναι ασχετο και δεν επηρεαζει τιποτα σχετικα με το Ι αλλα τι σημαινει υπο αποψη ακοης ?
 

jimakos

New member
ΣΤΟ ΑΚΟΥΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥ MP3 ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΩΣ ΚΑΙ Ι5(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΦΩΣΗΣ Η ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΥΦΟΣ).

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ (Ι) ΝΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΠΛΟΣ!!!!!
 

mavroskoufis

New member
Πριν την πρώτη βολή γίνεται. Αν έχεις πρόβλημα δεν κάνεις βολή και δεν παιρνεις καν όπλο
 

xenos

New member
[quote author="mavroskoufis"]Πριν την πρώτη βολή γίνεται. Αν έχεις πρόβλημα δεν κάνεις βολή και δεν παιρνεις καν όπλο[/quote]Δηλαδή κάνουν όλοι , ή σχεδόν όλοι αφού δεν φτάνουν όλοι στα παιδία βολής για διάφορους λόγους.
 

mavroskoufis

New member
Όποιος μέχρι εκείνη την στιγμή είναι Ι1 και πρόκειται να πάει για βολή, θα το κάνει. Βέβαια απο εκεί και πέρα αν δεν το περάσει μπορεί να αλλάξει το Ι και να γίνει και άοπλος
 

ygeionomikarios

New member
Ακοόγραμμα λέγεται ρε γιωτάδες!
Γίνεται κάποια στιγμή σε όλους τους νεοσύλλεκτους στο κέντρο και επηρεάζει το Ι μόνο σε περίπτωση που διαπιστωθεί σοβαρή βλάβη στην ακοή.
 

xenos

New member
Φαντάζομαι ο στρατός θα αντιμετώπισε αρκετές περιπτώσεις στρατευμένων που ζήτησαν τα ρέστα για βλαβες στην ακοή από τα κάθε λογής όπλα.
Άρα έτσι εξασφαλίζεται το γεγονός ότι δεν είχες το πρόβλημα από πριν.
Ξέρει κανείς από πότε εφαρμόζεται το μέτρο αυτό , μιας και στις μέρες μου <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> δεν γινόταν τέτοια εξαίταση??
 

mousatos

New member
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ

ΤΙΙΙΙΙΙΙ ; <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 
Top