• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Τι κάνουμε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυλώνας;

hackerboy

New member
Καλησπέρα!

Μπαίνω φαντάρος Νοέμβρη και έχω μάθει ότι θα πάω Αυλώνα.

Μου είπαν κάποια άτομα ότι αντίθετα με παλιά που έμπαινες για 10 μέρες ορκιζόσουν και έπαιρνες άδεια και μετά ξανάμπαινες για άλλες 10 μέρες πριν φύγεις για μονάδα, τώρα πλέον στην Αυλώνα μπαίνεις για ένα μήνα σερί και ορκίζεσαι στο τέλος και μετά παίρνεις άδεια και φεύγει καπάκι για μονάδα...Ισχύει αυτό ή είναι ράδιο αρβύλα;;;;

Αν ναι το ερώτημα μου είναι τ εξής. Αν 1 μήνα βρισκόμαστε μέσα χωρίς να έχουμε ορκιστεί ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Αφού για να μπορούμε να πάρουμε όπλο, να κάνουμε σκοπιές και βολές και όλα τα σχετικά πρέπει βάσει νόμου να έχουμε ορκιστεί πρώτα. Τη στιγμή που δε θα είμαι ορκισμένοι τι θα κάνουμε ένα μήνα ολόκληρο;;;

Όποιος έχει πάει πρόσφατα και γνωρίζει ας δώσει παρακαλώ τα φώτα του!

Ευχαριστώ!
 

Νίκος_Ν

New member
Κάθεσαι μέσα σχεδόν 4 εβδομάδες, γύρω στις 25 μέρες. Λογικά θα έχεις ανά επισκεπτήριο ή έξοδο ανά εβδομάδα. Την τελευταία ημέρα ορκίζεσαι. Ως τότε έχεις εκπαίδευση, παρελάσεις, αναφορές, χαιρετούρες, εκπαίδευση με όπλα και εκπαιδευτικές σκοπιές χωρίς πυρομαχικά.

Τί λέει ο νόμος, κι αν ισχύει ακόμα αυτός που λες δεν γνωρίζω. Πάνω-κάτω αυτά κάναμε οι περισσότεροι φαντάροι που περάσαμε την 25η εκπαίδευση.
 

hackerboy

New member
Να ρωτησω κατι εχει καθε μερα ασκησεις σαν γυμναστικη δλδ?? Αν ναι ειναι σκληρη και τι περιλαμβανει στο περιπου; Ρωταω γιατι εχω μερικα κιλακια παραπανω και επειδη ειμαι 2 χρονια τελειως αγυμναστος λογω εξαντλητικου ωραριου δουλειας γραφειου δεν ειμαι καθολου σε φορμα!
 

Νίκος_Ν

New member
Στις 25 ημέρες της Βασικής Εκπαίδευσης θα κουραστείς για 1002 λόγους εκτός της γυμναστικής. Σου λένε απλώς προσπάθησε και αν δεν μπορείς κάτι δεν το κάνεις. Πχ αν κουραστείς να τρέχεις, συνεχίζεις περπατώντας.

Αυτό ίσχυε στη δική μου Βασική Εκπαίδευση σε άλλο Κέντρο. Υποθέτω στην Αυλώνα δεν θα είναι πολύ διαφορετικά.
 

Mixalis_85

New member
Γενικότερα φιλε η γυμναστικη δεν υπαρχει στον στρατο αν εξαιρεσεις βεβαια τα κομαντα, επιλεκτες ομαδες κλπ.

Κι αν κανεις στην μοναδα σου καποια γυμναστικη θα ειναι για τα ματια του κοσμου.

Τουλαχιστο οσους ξερω εγω κανεις δεν μου ειπε οτι ειχε προβλημα στον στρατο με γυμναστικη που εκανε και του ητανε επιπονη.

Για άλλους λογους μπορεις να εχεις προβληματα με την γυμναστικη χλωμό εώς αδύνατο.
 
Top