• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο επιτρέπετε??

Dimitris Pit

New member
21 Γεναρη παρουσιαζομαι για την θητεια μου στοv Κανελλοπουλο πολεμικο ναυτικο και εδω και καποιους μηνες εχω κοψει το καπνισμα και κανω ηλεκτρονικο τσιγαρο..οταν θα μπω και το βρουνε στα πραγματα μου μαζι με τον φορτιστη και τα υγρα αναπληρωσεις και τα σχετικα παιζει να μου το παρουν ή επιτρεπετε κανονηκα ?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας !
 

Dimitris Pit

New member
Παιδια δεν ξερει κανεις?? Αν γνωρισει καποιος οτιδήποτε πανω στο θεμα ας απαντησει..
 

Νίκος_Ν

New member
Στη μονάδα, καράβι όπου βρεθείς σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Στον Κανελλόπουλο δεν ξέρω (δεν έχω ακούσει κάτι γι αυτήν την περίπτωση. Πάρτα μαζί σου και ότι γίνει. Μπορεί να σε αφήσουν, μπορεί και όχι. Άμα έχεις χαρτί γιατρού ότι τα χρειάζεσαι (δεν ξέρω αν προβλέπεται κάτι τέτοιο), θα βοηθήσει.
 

Dimitris Pit

New member
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου ! Γιατι το λες αυτο για Κανελλοπουλο ειναι αυστηρότερα σε τετοια θεματα η απλα δεν ξερεις τι παιζει ?
 

Νίκος_Ν

New member
Λέγοντας "Κανελλόπουλο" εννοούσα απλά τη φάση της προπαίδευσης, που είναι λίγο πιο αυστηροί και τυπικοί από ότι στην υπόλοιπη θητεία. Σε κάθε περίπτωση στο Ναυτικό είναι πάντα πιο χαλαρά, από ότι στα άλλα σώματα.
 

Dimitris Pit

New member
Ωραια μια χαρα ευχαριστω για τις απαντησεις σας..αν εχει καποιος αλλος προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα να την γραψει εδω <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 
Top