• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

aladdin

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (ΣΞ), ΨΑΧΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 9ΜΗΝΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΟΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ Μ ΑΥΤΟ?
 

Tmark

New member
Η πρώτη σειρά που θα κάνει 9μηνο είναι του Αυγούστου όχι του Νοεμβρίου!
 

thagkol

New member
[quote author="Tmark"]Η πρώτη σειρά που θα κάνει 9μηνο είναι του Αυγούστου όχι του Νοεμβρίου![/quote]
Ναι, αλλά η μείωση της θητείας ανακοινώθηκε Ιούνιο, οπότε αν κάποιος έκοψε τότε την αναβολή του, θα μπει αναγκαστικά Νοέμβριο.
 

mixer

New member
Σίγουρα ΔΒ και ΔΑΝ Τήλου χαλαρά <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Για ΥΠ δεν γνωρίζω, αλλά φαίνονται σχετικά καλά. Πολύ μακριά όμως από όλα ρε γμτ. Ενώ ΔΒ είναι κοντά στην πόλη.
 

aladdin

New member
ΔΒ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ Ε? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ? Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ 9ΜΗΝΟ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΕΜΒΡΗ
 

mixer

New member
Ναι ξέρω, αλλά και να σου πω δεν θα καταλάβεις και πολλά, ναι; <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> Είναι ανάμεσα στην Παστίδα και την Ρόδο. Και τα φυλάκιά τους το ίδιο.
 

aladdin

New member
ΡΕ ΠΕΣ ΕΣΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΡΤΟ :p

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΥΣΜΑ
 

clubman

New member
Το 294ΤΕ στις Καλυθιες ειναι καλο, ηταν τουλαχιστον γιατι τωρα εχει διοικητη τον πρωην υποδιοικητη και εχει μαυρισει λιγο.. Σε γενικες γραμμες ομως ειναι καλα και ειναι κοντα στην πολη (~15 λεπτα με αμαξι)..
 

manolio

New member
[quote author="aladdin"]ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (ΣΞ), ΨΑΧΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 9ΜΗΝΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΟΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ Μ ΑΥΤΟ?[/quote]


ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ....
 

aladdin

New member
ohi i rodos to heimona m aresei poli. eho zisei ekei kai ksero pos einai teleia. gia ta stratopaida de ksero ti paizei. kaneis allos paidia?
 

manolio

New member
[quote author="ygeionomikarios"]Υπερβάλλεις...[/quote]


Σέβομαι απίστευτα τις πληροφορίες σου ygeionomikarios.
Όμως τα πράγματα στη Ρόδο το χειμώνα δεν είναι καλά. Τα στρατόπεδα είναι άδεια. Σημαίνει πολλε΄ς υπηρεσίες. Και εξάλλου αν έχεις πάει στη Ρόδο το χειμώνα το μόνο που βλέπεις είναι υπεράριθμα ταξί σταματημένα στις πιάτσες και το κέντρο της πόλης να αδειάζει στις 9 το βραδι.

Ίσως βέβαια με το νέο νόμο να αλλάξουν τα πράγματα με το εξής σκεπτικό. "Θα μείνουμε που θα μείνουμε όλη μας τη θητεία σην παραμεθόριο. Ας βάλουμε βύσμα για το high luχ νησί"!!!
 

ygeionomikarios

New member
Φίλε manolio έχω ζήσει στη Ρόδο και σχετικά πρόσφατα. Αυτό που λες ότι η πόλη είναι άδεια και δεν έχει ζωή το χειμώνα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Δεν αρνούμαι ότι σε κάποιες μονάδες (ιδιαίτερα προς Νότια Ρόδο) είναι άσχημα τα πράγματα λόγω έλλειψης κόσμου. Δεν είναι όμως παντού έτσι. Π.χ. 95ΤΥΕΘ και Μεραρχία είναι ζωάρα. Σίγουρα δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος για να πω τι γίνεται τώρα στις μονάδες της Ρόδου αλλά αυτό που έγραψες ότι είναι παντού μαύρα το χειμώνα το θεωρώ υπερβολή...
 
Top