• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

βυσματικες μοναδες στην αθηνα 2013

aptbs85

New member
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει ποιες θεωρουνται οι πιο βυσματικες μοναδες στην αθηνα αυτη τη στιγμη
 

p_h

New member
δεν υπάρχει μονάδα που να ειναι στην Αθηνα και να μην ειναι βυσματική, αναλογα εσύ τι βύσμα έχεις και που μπορεί να σε βολέψει καλύτερα <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

aptbs85

New member
ας υποθεσουμε λοιπον οτι εχουμε βυσμα το σαμαρα. ποιες ειναι οι καλυτερες μοναδες σε αυτη τη περιπτωση εν ετη 2013
 

p_h

New member
αν έχεις τέτοιο βύσμα δεν έχει σημασία σε ποια μονάδα θα πας, ότι βυσματομαχία και να γίνει εσύ θα εισαι κερδισμένος <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

kd305

New member
[quote author="aptbs85"]ας υποθεσουμε λοιπον οτι εχουμε βυσμα το σαμαρα. ποιες ειναι οι καλυτερες μοναδες σε αυτη τη περιπτωση εν ετη 2013[/quote]


Μετοχικό Ταμείου Στρατού,Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού,Πολεμικό Μουσείο,Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων,ΜΥ/ΥΠΕΘΑ ,414 Πεντέλη και Φρουραρχείο Αθηνών.

Αν πας σε μια από αυτές θα είσαι άρχοντας.
 

Κωστας89

New member
Ολα αυτα σπο πανω δεν πιανουν μια μπροστα στο Κ.Ε.Τ.Ε.Σ(Μεσογειων) οταν εχει καλη δυναμη.Ζητηστε το βυσμα σας να σας παει εκει και θα με ευχαριστειτε.
 

kostasdiony

New member
Ενταξει εννοειται οτι θεωρουνται απο τα πιο βυσματικα... αλλα μην ξεχνατε και τελειως το Πενταγωνο συνολικα ειτε στο Τ/ΓΕΣ ειτε στο Τ/ΓΕΕΘΑ αν και τωρα εχει πεσει εμπλοκη για τα δεδομενα του Πενταγωνου.. φυσικα οχι εμπλοκη για ολους... υπαρχουν και ποστα που δεν κανουν υπηρεσιες και δεν πανε και καθε μερα κι οταν πανε, δεν ειναι στην θεση τους για ουτε δυο ωρες, υπηρεσιακα κι αδειες κι ο Αγιος ο Θεος...

Βυσματικο επισης θεωρειται κι η ΣΑΝ (Σχολη Αξιωματικων Νοσηλευτικης) αρκει βεβαια να μην ειναι Χριστουγεννα, Πασχα και καλοκαιρι που επειδη φευγουν οι μαθητες, πεφτει εμπλοκη στους στρατιωτες...
 

Κωστας89

New member
Ναι αυτο ειναι το κακο με τη ΣΑΝ οταν λειπουν ολοι.Στο ΚΕΤΕΣ παντως εξοδοχοι φευγοουν απο τις 11 (9 το ΣΚ) και οποτε εχεις 2μερο+ ειναι οφφ ανεξαρτητα αν ειναι εργασιμη η ΣΚ.
 

diamadidis

New member
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΤΕΣ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ...ΖΩΑΡΑ..
 

Konlvo7

New member
Καλησπερα παιδια να ρωτησω ..ημουν κεντρο καλαματα και πηρα μεταθεση στο 414 σνεν πεντελη και ειδα οτι θεωρειτε πολυ βυσματικο..ξερουμε τι παιζει γενικοτερα ..απο αποψη υπηρεσιων και λοιπα..να ενημερωσω οτι δεν ειμαι γιατρος η κατι τετοιο παρεμφερες..αν ειναι να ζητησω να παω αλλου..ευχαριστω.
 

kostasdiony

New member
Ελα στο ΓΕΣ και κανε τα κονε σου να πας στην ΔΟΘ... Θα ξεχασεις τι σημαινει στρατος... 0 υπηρεσιες οτι κι αν γινει και Σ/Κ παντα οφ... Βεβαια καποτε ετσι ηταν κι οι Διευθυνσεις, αλλα απο τοτε που κοπηκαν τα πολλα βυσματα, κανουν υπηρεσιες γιατι δεν υπαρχει κοσμος κατω στο ΤΑΓΜΑ..

Επισης καλη μεταθεσουλα ΕΓΑ-ΓΕΣ/ ΕΓΑ-ΓΕΕΘΑ, γραφειας...
 

george1994

New member
Μπαίνω πυροβολικό .μπορώ να πάρω Μετα τ κεντρο μεταθεση για το πολεμικο μουσειο;;;
 

kd305

New member
Άμα έχεις τόσο καλό βύσμα θα πας,αλλά οι περισσότεροι νομίζουν πως έχουνε καλό βύσμα και παίρνουν μετάθεση για πινέζα <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

Mixalis_85

New member
Φιλε george σε μοναδα πεζικου παιζει να πας εφ οσον ορκιστεις και σου αλλαχθει το οπλο δηλαδη απο Στρ(ΠΒ) σε κάνουν Στρ(ΠΖ) πραγμα που συμβαινει αρκετες φορες. Αν δεν σου αλλαχθει πας μονο σε πυροβολικα ας μου επιτραπει ορος στρατοπεδα που συνηθως τα περισσοτερα χωρις να ειναι νομος ,γιατι και στον Εβρο υπαρχουν αρκετά, αυτο που λεω ειναι σε νησια, Βόρειο Αιγαίο κλπ...!
Πχ αυτο δεν ισχυει αμα παρει καποιος μεταθεση για Αθηνα. Σχεδον σε όλα αν εξαιρεσεις καποια του Πυροβολικου που ειναι προς Καπανδριτι μερια , είναι μικτά στρατόπεδα και λαμβάνουν στρατιώτες απο όλα τα όπλα και τα σωματα.
 

Atsalakotos

New member
Υπάρχουν βισματικές μονάδες πλέον στην αθήνα;;; Έχω κάνει παραμεθώριο και δικαιούμαι μετάθεση κοντά στο σπίτι μου. Ποιές να δηλώσω;; (Θα προτιμούσα να απαντήσουν και άτομα που είναι τώρα σε μονάδες στην αθήνα)
 

kd305

New member
Γιατί ρε μόρτη αν δηλώσεις ΜΥ/ΥΠΕΘΑ θα σε πάνε εκεί ? χωρίς βύσμα θα πας όπου υπάρχει θέση.
 
Top