• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

10 lepta apo tin wrasas na mou apantisete sos

lawfighter

New member
[quote author="labros"]gianni13 δεν μου εχει ερθει ακομα το χαρτι...λογικα τελος του μηνα...και εσυ νοεμβρη ε;ωραια...ρε παιδες ηθελα να ρωτησω κατι...ξερετε αν πληρωνομαστε κατα τη διαρκεια της θητειας;; γιατι εχω ακουσει οτι παιρνουμε 30-40 ευρω το μηνα...[/b][/quote]
8 ευρω το μηνα και καλα μας ειναι!Αλλά με τις χαμηλες τιμες της καντινας,παιρνεις αρκετα πραγματα με 8 ευρω.Ασε που εχεις τσαμπα τα μεταφορικα σου.


Ομως εχω μια απορια για τους οδηγους.Ισχυει οτι θα μας ψαρωσουν να τους πουμε οτι εχουμε διπλωμα?Και αν τους πουμε οτι δεν εχουμε,θα μας το παιξουν ιστορια οτι και καλα θα ψαξουνε?
Και υπαρχει κινδυνος να σε βαλουν οδηγο ακομα και αν δεν εχεις δηλωσει οτι εχεις διπλωμα?
 

giannis 13

New member
lampros ti leei file pws estanese psixologika?? giati egw psilo anxonome?? ksereis kamia kali metathesi??axeto exeis kamia sxesi me patisia ?
 

labros

New member
μην αγχωνεσαι ρε φιλε...σιγα...μια χαρα θα ειναι...απλα λιγο αγχος ειναι λογικο..απο μεταθεση δεβ το εχω ψαξει ακομα...δεν ξερω...απο πατησια;; οχι..καμια σχεση
 

oplonomos

New member
μαγκες ηρεμηστε...

το ΠΝ και το μ...ι θελουνε υπομονη...
το μ...ι για να σου κατσει, το ΠΝ για να περασει....

καταρχας ολοι οι στρατευμενοι παιρνουν μισθο... ο μισθος αυτος ειναι 8,8 ευρω (μετα απο τις κρατησεις παιρνεις 8,71...). ειναι υποχρεωτικο να παρεις τα λεφτα αλλιως μπορει να φας και ποινολογιο!

βεβαια υπαρχουν κατηγοριες που παιρνουν παραπανω χρηματα, οπως οι πολυτεκνοι ή οσοι ειναι ορφανοι απο γονιο. τοτε το ποσο φτανει τα 35 ευρω το μηνα. ο μισθος μπορει να φτασει και τα 100 ευρω αν εισαι παντρεμενος με παιδι κ.α. τα οποια δεν τα θυμαμαι αλλα θα σας τα εξηγησουν οταν πληρωθειτε πρωτη φορα.

για το διπλωμα τωρα...οταν καταταγειτε θα σας ρωτησουν αν εχετε. οι περισσοτεροι αποφευγουν να το δηλωσουν για να μην παρουν ειδικοτητα οδηγου και μεινουν στο παλασκα για εκπαιδευση 4 μηνες. δεν το ψαχνουν, μην αγχωνεστε. ισα ισα, αργοτερα οταν πατε στις μοναδες σας μπορειτε εκει να καταθεσετε το διπλωμα και να βγαλετε στρατιωτικο διπλωμα β κατηγοριας (δηλαδη το αντιστοιχο του πολιτικου διπλωματος που εχουμε ολοι) και να οδηγειτε μεχρι καμιονετα. αυτο εξαρταται απο τις αναγκες της μοναδας που ειστε. παντως οποιος δεν θελει να κατσει παλασκα δεν δηλωνει διπλωμα.
 

labros

New member
καλημερα..το χαρτι της καταταξης πριν ποσο καιρο περιπου ερχεται;; ευχαριστω...[/i]
 

lawfighter

New member
Οk thanks και κατι ακομα σχετικα με το μουσι.

Στο μουστακι μου δεν εχω πολλες τριχες στο κεντρο <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> Δηλαδη κατω απο τη μυτη εχω κενο απο τριχες.Οπως ειναι ο Ντι Καπριο εδω περιπου: <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->




Κατα τα άλλα το μουσι μου ειναι οκ.Μπορει να εχω προβλημα και να μου πουν να ξυριστω?
 
Top