• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

11ο Σύνταγμα Πεζικού Τρίπολης - Δ ΕΣΣΟ 2010 (313)

[quote author="tomas133"]Αεροδρόμιο γιοκ η Τρίπολη. Εμείς οι Θεσσαλονικείς μπορούμε να πάμε by the train 4+ ώρες (intercity) και μετά KTEL 2 ώρες. <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

Εναλλάκτικά αεροπλάνο για Αθήνα ( έχει με 40ευρώ) και μετα ΚΤΕΛ....[/quote]
Episis filaraki mporeis na pas Kalamata me aeroplano me 65e kai meta 7e ktel gia tripoli!Me poly ligoteri talaiporia!
 

jk13

New member
Σε μενα ηρθε και το χαρτι που το επιβεβαιωνει.Λογικα θα εχει παει και στους υπολοιπους σιγα σιγα..Πολυ κινηση αυτη η εσσο εδειξε στις ειδησεις οτι ειναι διπλασια της προηγουμενης η προσελευση!Καλο για μας <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
jk13 απο που εισαι? Εμένα με πήραν τηλ και μου λένε οτι κατι άλλαξε στην κατάταξη μου. Οταν έρθει το χαρτί να πάω απο στρατολογικο γραφείο να μου το διορθώσουν. Τι μπορει να έχει γίνει ρε παίδες? Δε θέλω να μου αλλάξουν κέντρο.
 

Nikos 11ΣΠ

New member
Χαιρετώ τα φαντάρια που παρουσιάζονται απο Θεσσαλονίκη στην Τρίπολη. Είμαι ο Νίκος και εχω σημείωμα κατάταξης για της 16/11/10 ημέρα Τρίτη. Λέω να παω με αεροπλάνο αν βρω. Αν μπορέσει κάποιος που θα πάει με αεροπλάνο, να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, καλοδεχούμενες. Το fb μου ειναι Nick Adamoudis και αν υπάρχει δυνατότητα να με βάλεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να τα πούμε και να συνενοηθούμε για το τι θα κάνουμε.
 

jk13

New member
[quote author="Θανάσης Επτάλοφος"]jk13 απο που εισαι? Εμένα με πήραν τηλ και μου λένε οτι κατι άλλαξε στην κατάταξη μου. Οταν έρθει το χαρτί να πάω απο στρατολογικο γραφείο να μου το διορθώσουν. Τι μπορει να έχει γίνει ρε παίδες? Δε θέλω να μου αλλάξουν κέντρο.[/quote]
Απο Αθηνα ειμαι.Μηπως εβαλες κανα μεσο για να αλλαξεις?ισως και απο μονοι τους να σε αλλαξανε κεντρο δεν ξερω υποθετω πως θαναι και σπανιο..Ρωτα τους τι ειναι αυτο που αλλαξε και πηγαινε να δεις τι γινεται αν ειναι. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

giorgoskal

New member
σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει κανονιστεί καφές για όσους είμαστε απο θέσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, για να γνωριστούμε καλύτερα.όλοι είστε ευπρόσδεκτοι.Συνάντηση στις 5 στην καμάρα.
 

kosvag

New member
Χαιρετω ολα τα παλικαρια !!!!!
Κωστας απο Θεσσαλονικη , 25!!
18 Νοεμβριου μπαινω!!
Δυστυχως δεν προλαβαινω να ερθω σημερα, αλλα την κυριακη στο αγαλμα θα ερθω !!
Αντε σειρες να κανονισουμε και τις μετακινησεις μας , μην ψαχνομαστε τελευταια στιγμη!
 

jk13

New member
[quote author="jerrykiz"]Jk13 apo athina e?? Wow.. Apo pou??[/quote]
xaxaxa e afou vlepo oti oi perissoteroi einai thesallonikeis!Kentro Viktoria.plisiazoun oi meres ante na doume ti tha doume ekei pera..
 

georgelanos

New member
Kαλημερα σειρες, Γιωργος απο θεσσαλονικη 22 χρονων,παρουσιαζομαι 16/11 λεω να φυγω 15/11 23:15 με κτελ Αθηνα,αλλαζω λεωφοριο και παω Τριπολη κατα της 9:00 το πρωι

Στις 18/11 ερχετε και ενας συμφοιτητης μου Βαγγελης 22 χρονων και αυτος απο Θεσσαλονικη

Την Κυριακη ηθελα να ερθω για κεφε αλλα θα δεν ξερω αν προλαβω

Βλεπω ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονικη!

Και ενα καλο πιστευω ειναι οτι η σειρα ειναι μεγαλη και θα εχει ατομα αρα περισσοτερο ξεκουραση
 

Θάνος

New member
Δηλώστε ένα παρών ποιοι θα είστε την Κυριακή στο άγαλμα, για να ξέρουμε ποιοι θα είναι....
Και όποιος έρθει, ας στείλει με ένα πμ το κινητό του, γιατί δεν ξέρω κανέναν, να συννενοηθούμε καλύτερα!
 

kosvag

New member
Παλικαρια δεν θα μπορεσω τελικα σημερα!!
Ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη ομως!!
Τελικα πως θα κατεβειτε οι Θεσσαλονικεις?
Με τι μεσο?
 

VismaTARA

New member
Παρουσιάστηκα στην Τρίπολη τον Μάιο και περίμενα τα πράγματα πολύ τραγικά και άσχημα αλλά ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Θα σας πω πως είχαν τα πράγματα τότε εκεί αν και ο Διοικητής έχει αλλάξει. Αν και δεν νομίζω να είναι ο νέος Διοικητής χειρότερος από αυτόν που είχα εγώ τον Μάιο.

Το στρατόπεδο είναι μέσα στην πόλη, πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί όταν θα αρχίσουν οι έξοδοι δεν θα χάνεται χρόνο στο να πάτε για καφέ ή φαγητό.
Ακριβώς έξω από την Πύλη του στρατοπέδου υπάρχουν 2 σουβλατζίδικά οπότε έχεις πρόσβαση στο φαγητό πολύ άμεσα και υπάρχει και ένα μαγαζί με στρατιωτικά είδη οπότε ότι δεις τις πρώτες μέρες ότι σου λείπει μπορείς να το προμηθευτείς από εκεί.

Γίνεται έλεγχος με το που μπαίνουν οι νεοσύλλεκτοι στα προσωπικά του αντικείμενα, δεν γίνεται σωματικός έλεγχος. Απαγορεύονται κινητά με κάμερα. Σε εμάς φυσικά υπήρχαν πολλοί που είχαν κινητό με κάμερα ή που το έφεραν μετά την άδεια ορκωμοσίας. Κάποιους που τους έπιασαν με κινητή που είχα κάμερα τους έβγαλαν αναφερόμενους στην Συνταγματική αναφορά και έφαγαν φυλακή.

Το στρατόπεδο είναι σχετικά μικρό και μαζεμένο. Είναι κοντά στους λόχους το ΚΨΜ, τα εστιατόρια, το διοικητήριο. Όλοι οι λόχοι έχουν 4 μεγάλους θαλάμους και ο κάθε θάλαμος έχει 36 κρεβάτια. Ο κάθε θάλαμος αποτελεί και μια διμοιρία και οι 4 διμοιρίες αποτελούν τον κάθε λόχο. Τα κτίρια είναι πέτρινα και ο καιρός της Τρίπολης είναι ανώμαλος!!! Πιστεύω ότι Νοέμβριο θα κάνει πολύ κρύο, ειδικά στην σκοπιά το βράδυ δεν θα αντέχει κάποιος χωρίς το μπουφάν παραλλαγής. Ο κάθε λόχος έχει στο υπόγειο τουαλέτες και λουτρά σε καλή κατάσταση και πάντα με ζεστό νερό (μετά από ασκήσεις ή εξόδους δύσκολα βρίσκεις ζεστό νερό φυσικά), στον πρώτο όροφο είναι οι 2 πρώτοι θάλαμοι και νιπτήρες και στον δεύτερο όροφο οι 2 δεύτεροι θάλαμοι και νιπτήρες.

Οι λόχοι γεμίζουν με τυχαία σειρά και δεν υπάρχει κάποιο κριτήριο. Προσπαθήστε να μπείτε στον 1 λόχο, ο Λοχαγός Πανταζής είναι το καλύτερο άτομο που μπορεί κάποιος να συναντήσει στον Στρατό θα περάσετε ζωάρα!!! Ο 2 λόχος επίσης είναι καλός. Ο 3 και ο 4 λόχος είναι λίγο μαύροι.
Χοντρικά όσοι παρουσιάζονται την πρώτη μέρα κατάταξης μπαίνουν στην πρώτη διμοιρία κάθε λόχου, την δεύτερη μέρα στην δεύτερη διμοιρία και την Τρίτη στην Τρίτη διμοιρία.

Όταν παρουσιάστηκα εγώ ήταν όλα πολύ οργανωμένα, δηλαδή ο Ταγματάρχης Φωτεινάκης (Μακράν ο καλύτερος «ΡΕΜΠΕΤΕΣ») άνοιξε την ψησταριά του στρατοπέδου και έβαλε 4 άτομα που ήξεραν να ψήνουν σχεδόν όλοι την μέρα σουβλάκια και πίτσες, άνοιξε την βιβλιοθήκη, το γυμναστήριο και έβαλε στα εστιατόρια στρατιώτες που είχαν τελειώσει σχολές μαγειρικής αποτέλεσμα κάθε μέρα το φαγητό που τρώγαμε να ήταν πολύ καλό!!!

Υπάρχουν 3 ΚΨΜ στο στρατόπεδο ένα με φαγητά, ένα με αναψυκτικά και ένα με τσιγάρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά στο στρατόπεδο σημείο στο οποίο να μπορείς να πάρεις καφέ. Γιαυτό θα πρέπει όσοι είναι λάτρες του καφέ να πάρουν μαζί τους καφέ, ζάχαρη και γάλα και να φτιάχνουν καφέ σε μπουκαλάκια του νερού. Το μόνο σημείο που έχει καφέδες είναι το ΚΨΑ (Κέντρο Ψυχαγωγίας Αξιωματικών) στο οποίο δεν μπορούν να μπουν οι στρατιώτες.

Το στρατόπεδο διαθέτει αρτοποιείο το οποίο βγάζει κάθε μέρα φρέσκο ψωμί και από εκεί παίρνει ψωμί και η αεροπορία.

Στις εξόδους δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις, υπάρχει μόνο ένας πεζόδρομος με καφετέριες 5 λεπτά με τα πόδια από το στρατόπεδο, κάποια σουβλατζίδικα εκεί γύρω και ένα bowling που έχει και internet.

Αυτά τα λίγα για το στρατόπεδο και την Τρίπολη, ελπίζω να κάλυψα ως έναν βαθμό όλους εσάς που θα παρουσιαστείτε εκεί σε λίγε μέρες. Παιδία Καλή Θητεία και μην μασάτε όλα καλά θα πάνε και θα τελειώσετε πριν καν το καταλάβετε.
 

Θάνος

New member
[quote author="Nikos 11ΣΠ"]Θα έρθει κανείς σήμερα? Για να δω κόσμο να έρχεται![/quote]

Υπολογισέ με μέσα!
6 στο αγαλμα

ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα!
1 μηνα το προετοιμαζουμε!
 
Top