• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

11ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ- ΤΡΙΠΟΛΗ- Δ ΕΣΣΟ 2008

psaropoulas

New member
Καλησπέρα!!!

Σήμερα ήρθε το χαρτάκι... και εκεί που περίμενα Τρίπολη Αεροπορία, ήρθε Τρίπολη Πεζικό, δεν μπορούμε να τα θέλουμε και όλα δικά μας... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Αναζητώ πληροφορίες σχετικά με την μονάδα, τί και πώς, πόσο καιρό θα είμαστε εκεί, πού πάμε μετά κτλ. Βρήκα κάτι εδώ, αλλά κάτι πιο φρέσκο έχουμε;
Και κάτι ακόμα, πώς επιλέγεις λόγο;


Επίσης, μια απορία. Στην στρατολογία όταν έκοψα την αναβολή τους πήγα το πτυχίο μου, Πληροφορικής. Δεν έπρεπε τουλάχιστον να με στείλουν στην Πάτρα στο Τεχνικό;
 

psaropoulas

New member
Εκεί ήσουν/ είσαι και εσύ;

έχει πέσει πολύ googlάρισμα, ισχύει ότι το κέντρο έχει σχέση με τις διαβιβάσεις;
 

MitsVicious

New member
[quote author="psaropoulas"]Εκεί ήσουν/ είσαι και εσύ;

έχει πέσει πολύ googlάρισμα, ισχύει ότι το κέντρο έχει σχέση με τις διαβιβάσεις;[/quote]

Εγώ Ρέθυμνο παρουσιάζομαι απλά θέλω να σου πω μην ψάχνεις να βρεις λογική στις κατατάξεις ανάλογα με τα πτυχία ή την μόρφωση που έχεις.
 

jog

New member
Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΙΠΟΛΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. Κ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ!
 

michalokostas

New member
& Εμένα τρίπολη πεζικό μου ήρθε.
Απ'ότι γνωρίζω η επιλογή του λόχου γίνεται καθαρά αλφαβητικά.
Καθόμαστε εκέι για 18 μέρες μέχρι να ορκιστούμε.Παίρνουμε μια 3ήμερη άδεια & μετά πάλι πίσω.
Μετά άγνωστο.
 

kyr

New member
Κυριοι μην τρελαινεστε!!!
Μια χαρα κεντρο πεζικου ειναι της Τριπολης.Η επιλογη λοχου ειναι τυχαια..καποιος παλιος φανταρος θα σας τοποθετησει.Προσπαθηστε να μην ειστε στον τριτο παντως..εχει λιγο τρεξιματακι παραπανω.2 και 5ος οι καλυτεροι με διαφορα!Περιπου 40 μερες στο κεντρο και μετα αναλόγως απο που ειστε πατε για μεταθεση.Οι Αθηναιοι π.χ. πανε Εβρο και νησια οπως Ροδος(αν εισαι βισμα),Χιο, Μυτιληνη κλπ..Η τριπολη τωρα, εχει πολυ κρυο και απιστευτη υγρασια.παρτε οτι χειμωνιατικο εχετε!!!Οι διαβιβαστες πανε Καλαματα για κεντρο..Αυτα!!Καλη θητεια!!
 
Μάγκες μια χαρά θα είστε! Στον λόχο εγώ μπήκα (ίσως απο κωλοφαρδία) αφού ζήτησα τον 4ο επειδή είπα ότι είναι τα φιλαράκια μου εκεί που τους έβαλαν νωρίτερα. Καλά πέρασα στο στρδο αλλά στην Τρίπολη δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Να έχετε υπόψιν οτι υπάρχουν καφετέριες στο κέντρο της πόλης οι οποίες έχουν κονσομασιόν κοπελίτσες. Καλές βέβαια αλλά μην ψαρώσετε με το βλέμα τους και αρχίσετε να κερνάτε. Την πάθανε κατι δικοί μου απο την διμοιρία, και την επόμενη κοιτούσαν εμάς (ματιές , ναζια κτλπ). Έλεος! Ο 5ος στην σειρά μου ήταν τούφα τελείως. Πολύ κρύο, ειδικά στα λοφάκια που ανεβαίναμε στην εκπαίδευση. Ο Δκτης είναι ιδιότροπος. Οι παλιοί εκεί μέσα είναι συνεχώς σε εμπλοκή γι αυτό αν σας πουν και καμιά κουβέντα παραπάνω (αν και δεν έγινε κατι τέτοιο στη σειρά μου) μην πείτε τίποτα. Το ΚΨΜ είχε τσιγάρα αλλά όχι όλες τις μάρκες. Είχε και άλλα είδη 1ης ανάγκης. Κ***χαρτο πχ. Μην προκαλείτε με το τσιγάρο. Ο Δκτης είναι μουρλός με το κάπνισμα. Στη σείρά μου μόνο ένα κρούσμα κλοπής και έγινε της πουτ****ς μεσα. Απλά λογική προσοχή. Φοριαμοί δεν υπάρχουν. Κινητά με κάμερα καλύτερα μετα την πρώτη 'αδεια. Υπνόσακοι όχι καλύτερα μην έχετε τρεξίματα. Στις άδειες βάζει το κτελ Τρίπολης οχήματα που ξεκινούν απο Τρίπολη και πανε Θεσσαλονίκη. Βολεύει και είναι και φτηνά. Να πάρετε επάνω κρεβάτι. Το κάτω θα σας το ξεστρώνουν συνέχεια.


Αυτά γενικώς.... Αν θέλετε κάτι άλλο ρωτάτε....
Α! Δηλώστε Στρατονομία όταν έρθουν. Είναι καλά και δεν θέλει βύσμα. Τύχη , ύψος, Ι1. Καλοί φαντάροι !!!!
 

psaropoulas

New member
Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες, ειλικρινά βοηθάνε πολύ! Οι μέρες πλησιάζουν.... σειρές τα λέμε μέσα!!!
 

original21club

New member
Καλημέρα,

κ εγώ 11ο ΣΠ Τρίπολη μπαίνω στις 11/11/2008.. καλές οι πληροφορίες.. άντε να δούμε τι θα γίνει..
 
Α! Άσχετο αλλά αφού ρωτάτε εγώ Τρίπολη πήγα με ένδειξη διαβιβάσεις. Παίρνει και μερικούς διαβιβαστές γιατί η Καλαμάτα συνήθως γεμίζει και με ΕΠΟΠ που εκπαιδεύονται η κάτι παρόμοιο. Δηλαδή παίζει να είστε μισοί ΔΒ μισοί ΠΖ. Εκεί μέσα όλοι το ίδιο είστε όμως. Μετά αλλάζει.
 

gpktm

New member
Ναι κι εγω 11/11, αντε να δουμε τι ειναι αυτη η μ***κια <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->
 

psaropoulas

New member
μια ερωτησούλα ακόμα.

Τι πράγματα πρέπει να έχω μαζί μου, απο ρούχα και συναφή;
 

265MK/TE

New member
Ήμουν κέντρο Τρίπολη 08/Γ ΕΣΣΟ.
Παιδιά το Στρατόπεδο είναι το πιό μαύρο κέντρο του πεζικού!
Αποφύγετε πάση θυσία τον 3ο λόχο! Έχει ιστορία!
Φανταστήτε μόνο οτι ο διοικητής κυνήγαγε ενα φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο γιατι παράγγειλε ενα σουβλάκι!!!!!
Έφαγε 8 μέρες φυλακή ο φανταρος και απο 15 μέρες ο κάθε τουαλετοφύλακας γιατί περασε ο φαντάρος από μπροστα τους και δεν τον σταμάτησαν!!!
Υπηρεσίες όπώς τουαλετοφύλακες και ΚΨΜφύλακες υπάρχουν μόνο εκεί!!!!!
Καλό κουράγιο.....
45 μέρες είναι μονο.....
 

virus

New member
[quote author="265MK/TE"]Ήμουν κέντρο Τρίπολη 08/Γ ΕΣΣΟ.
Παιδιά το Στρατόπεδο είναι το πιό μαύρο κέντρο του πεζικού!
Αποφύγετε πάση θυσία τον 3ο λόχο! Έχει ιστορία!
Φανταστήτε μόνο οτι ο διοικητής κυνήγαγε ενα φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο γιατι παράγγειλε ενα σουβλάκι!!!!!
Έφαγε 8 μέρες φυλακή ο φανταρος και απο 15 μέρες ο κάθε τουαλετοφύλακας γιατί περασε ο φαντάρος από μπροστα τους και δεν τον σταμάτησαν!!!
Υπηρεσίες όπώς τουαλετοφύλακες και ΚΨΜφύλακες υπάρχουν μόνο εκεί!!!!!
Καλό κουράγιο.....
45 μέρες είναι μονο.....[/quote]

Και εγώ εκεί ήμουν φίλε 265ΜΚ/ΤΕ...07' Δ ΕΣΣΟ...και δυστυχώς τρίτο λόχο...γενικά το 11οΣΠ ειναι μαύρο αλλά ο 3ος λόχος είναι κατράμι.Είχαμε τους πιο ηλίθιους αξιωματικούς που μπορούν να υπάρξουν...Απο τον διοικητή του στρατοπέδου,τον Παπ...α,τον διοικητή του λόχου τον Δημητ........ο και τον ανθυπολοχαγό τον Γεω...υ(αν και εμαθα οτι αυτός έφυγε)!Μιλαμε για τόνους βλακείας,ηλιθιότητας και και μαλακίας μαζεμένους σε έναν λόχο.Οι άλλοι πήγαιναν χαλαρά για φαγητό και εμείς σε 3αδες τρέχοντας.Κάθε πρωί για 15-20 λεπτά ο ανθ/γος έδινε ασταμάτητα παραγγέλματα,αναφορές με τις ώρες,μπινελίκια και σπάσιμο νεύρων.Πάλι καλα που οι υπαξιωματικοί ήταν κάπως καλύτεροι και ειδικά ένας αρχιλοχίας νομίζω που δεν θυμάμαι το ονομά του αλλά λέει συνέχεια:"νταξ' μάγκες,δηλαδή νταξ!" Όποιος τον εχει ακούσει καταλαβαίνει σίγουρα για ποιον λέω!περασμένα ξεχασμένα τώρα αλλά όταν ακούω τρίπολη και 3ο λόχο μου ανεβαίνει η πίεση. <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 
Top