• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

129 ΠΥ Ελληνικό

rpdnick

New member
καμια...εξαιρουνται οι οδηγοι αλλα δεν ξερω αν εκει πλεον παιρνουν φανταρους οδηγους...καλα καλα στις μοναδες πλεον δεν κανουν κινησεις οι σμηνιτες !
 

no_name

New member
Παιδια αυτη τη στιγμη στο ΚΕΑ επικρατει πολυ καλο κλιμα. Οι υπηρεσιες μας παιζουν 1-1 και αν σκεφτεις οτι εισαι μεσα στην Αθηνα και σε λιγο θα εχει προσβαση με μετρο... ΑΞΙΖΕΙ!!!! Απ'όσο ξερω εχουν ζητησει να φερουν αρκετα ατομα... οπότε ευελπιστούμε σε ακομη καλυτερες μερες! Μην το σκεφτεστε.... όποιος μπορει ας ερθει!!! θα περασει καλα!!! Οδηγους πέρνουν ακομη. Τώρα στην Β' 2010 εσσο πηρε δυο. Αν έρθουν κι αλλοι θα ειναι ... super!
 

aeroporos2000

New member
Καλησπέρα παιδιά και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω τι επικρατεί τώρα στο κεα ελληνικού καθώς μου ήρθε για εκεί η μετάθεσή μου.
Πως πάνε οι υπηρεσίες οι έξοδοι και γενικά αν εχει αγγαρείες και ζόρι η μονάδα. Το ξέρω οτι ζητάω πολλές πληροφορίες αλλά όποιος εχει την καλοσύνη να πει δυο λόγια να μάθω τι επικρατεί εκει θα ήταν πολύ σημαντικό.
Απ ότι εχω ακούσει γενικά τα κεα σε όλη την αεροπορία ειναι καλές μονάδες και δεν έχουνε πολύ τρέξιμο, φαντάζομαι βεβαίως οτι θα έχει καποιες αγγαρείες...
Αυτά και καθε πληροφορία θα ήταν καλοδεχούμενη. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

toxikos

New member
Επειδή είμαι σε κοντινή μοναδα απ αυτά που έχω ακούσει... οι υπηρεσίες είναι 1-1 και γενικά το κλίμα είναι χαλαρό! Απλά, δεν έχει αρκετό κόσμο και στις εμπλοκές δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται! Αγγαρείες δεν πρέπει να έχει πολλές αφού ούτε μαγειρεία έχει ούτε τπτ τρελό απο λάτζες κτλ.. Τώρα βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η επιστασία που θα έχεις, αλλά δεν γνωρίζω κάποια λεπτομέρεια πάνω σ αυτό!
 

KOITAWPSILA

New member
Καλησπέρα μπαίνω με την επόμενη ΕΣΣΟ και θέλω να ρωτήσω γενικά τι παίζει με ον/οφφ στο Ελληνικό?
 
Top