• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

162 Α/Κ ΜΒΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Γ'ΕΣΣΟ 2011

Melan

New member
30 Αυγουστου μπαινω κανενας αλλος για εκει?Αντε αλανια σιγα σιγα να μαζευομαστε <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

caushy

New member
και εγώ από Αλεξάνδρεια.
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 89/2011 την 29/08/2011 σε 162 Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού (162 Α/Κ ΜΒΠ) (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ).
Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό.
 

Gabriel

New member
Ξέρει κανείς τι φάση παίζει εκεί, πάνω σε τι εκπαιδευόμαστε; Ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το στρατόπεδο;
 

Melan

New member
Θα δειξει τι θα μας μαθουν μεσα σε ενα 1 μηνα επειδη ξεχασα να το γραψω εγω ειμαι απο Αθηνα.
 

Geologist

New member
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 89/2011 την 26/09/2011 σε 162 Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού (162 Α/Κ ΜΒΠ) (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ).

Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό.

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη
καλή φάση που θα είμαι εδώ δίπλα, αλλά γιατί τόσο αργά;
26 Σεπτέμβρη
είχα κανονίσει τα θέματά μου για μέσα Αυγούστου
 

caushy

New member
Στο κεν Γιαννιτσών θα μπούμε 350 φανταράκια. Που είστε κριμένοι, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι.
 

nick_salonica

New member
Καλησπέρα Νίκος απο Θεσσαλονίκη
26/9 192 Α/Κ ΜΒΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Καμία πληροφορία για εκεί?
 

xrhmko

New member
καλησπέρα σειρές εγω ειμαι απο σέρρες και μπαινω στις 27/9 να αλλάξουμε mail και τηλέφωνα να μπούμε ολοι την ίδια ωρα να κανουμε και παρεα περιμένω μηνύματα για συννενοηση

αντε και καλή μας θητεία
 

caushy

New member
Μόλις βγήκα με 12 ωρη άδεια. Μπήκα στις 29 Αύγουστου στις 10:00 πολύ ταλαιπωρία, τελείωσα στις 20:00.
Αρχικά δείχνεις το χαρτί κατατάξεως περνάς από ένα σχετικό έλεγχο στο σάκο κρατούν νυχοκόπτη, κινητά με κάμερα και φάρμακα. Υπνόσακος επιτρέπετε. Σου παίρνουν μέτρα περνάς και δίνεις σε πάρα πολλούς τα στοιχειά σου συμπληρώνεις και κάποια χαρτιά έπειτα περιμένεις για ιατρικές εξετάσεις σε ερωτάνε και απαντάς. Εγώ μόνο την μπλούζα σήκωσα και άκουσε την καρδιά ο γιατρός τίποτα παραπάνω… κανείς δεν γδύθηκε και μπαίναμε ένας ένας έπειτα πήραμε τα ρούχα μαζευτήκαμε 10 άτομα και πήγαμε σε πυροβολαρχίες δοκιμάσαμε τα ρούχα και δηλώσαμε για αλλαγή ότι χιαζόταν , πήγαμε για φαγητό, τα κρεβάτια είναι προκαθορισμένα.
Περάσαμε από συνέντευξη του λοχαγού, κάναμε 3 εμβόλια και τεστ μανού περάσαμε και από ψυχολόγο και τέλος από τον διοικητή. Εννοείτε πως πέρασαν μέρες για να ξεμπερδέψουν όλοι.
Υπάρχουν δυο πυροβολαρχίες 92 νεοσυλλέκτων η κάθε μια β και γ και έχουμε 4 οργανικούς (παλιούς φαντάρους που αυτοί μας πηγαίνουν όπου είναι να πάμε. κάθε πυροβολαρχία είναι χωρισμένη σε 2 ουλαμούς από 48 άτομα και και κάθε ουλαμός σε 4 υποομάδες από 12 άτομα.
Έχει ζεστό νερό είναι καλές οι εγκαταστάσεις.
Είμαστε πολύ χαλαρά….....
την πρώτη Κυριακή και αύριο έχουμε επισκεπτήριο.
Τα φαγητά δεν είναι τόσο καλά αλλά υπάρχει και το κ.ψ.μ εχει και αυτόματο πολιτη καφέδες νερό αναψυκτικά δίπλα από τη β πυροβολαρχία.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει και δυο νυχτερινές 8:15 με 22:50. δυο μέρες για βολές όπου γίνεται πορεία 3000 μετρά.
Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο- Κυριακή δεν κάνουμε τίποτα.
Υπηρεσίες θαλαμοφύλακες 3 βάρδιες 2 άτομα μαζί ξεκινάμε με 3ωρη-2ωρη -3ωρη κυκλικά.
Εστιάτορες κάνουν συνεχόμενο 8ωρο,
Καθαριότητες :τουαλέτες, εξωτερικούς χώρους, χώρους ευθύνης, θαλάμους ξεμπερδεύεις γρήγορα πάρτε γάντια δίνουν αλλά σπάνια δεν υπάρχουν λεφτά για να αγοράζουν...
Θα κάνουν και ιντερνέτ καφέ.
Υ.Γ αν κουραστείς πας στο γιατρό του κέντρου και βγαίνεις ελεύθερος ασκήσεων η υπηρεσιών.
Η ορκωμοσία 16 Σεπτεμβρίου
 

nick_salonica

New member
Σε ευχαριστώ φίλε για της πληροφορίες. Καλά θα είμαστε απ'οτι λές. Δέν θα βρεθούμε( μπένω 26/9) εύχομαι καλή θητεία!
 

caushy

New member
Σήμερα ορκιστήκαμε κάναμε και παρέλαση <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> (οι πρόβες που κάναμε ήταν ελάχιστες) πήραμε άδεια μέχρι την τετάρτη στις 7:00 όπου επιστρέφουμε και φεύγουμε κατευθείαν για τις μονάδες. Χρεωθήκαμε 3 μέρες άδειας!!!
Υ.Γ βγάλαμε και τα σεντόνια για πλύσιμο…
Όσο αφορά τους βαθμοφόρους είναι όλοι τους καλοί μόνο ένας λοχίας θέλει να είναι τυπικός με όλα τα προβλεπόμενα αλλά και αυτός καλός είναι…
Έριξαν βέβαια και μια 5ημερη σε έναν επειδή οδήγησε το μηχανάκι του φωτογράφου στο στρατόπεδο.
 

SANTRO

New member
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ caushy.. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ..ΜΠΑΙΝΩ 26 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!!!!!!
 

Gabriel

New member
[quote author="SANTRO"]ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ caushy.. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ..ΜΠΑΙΝΩ 26 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!!!!!![/quote]
Μαθαίνεις τα τυπικά, να χαιρετάς, να παρουσιάζεσαι, προσοχή, ημιανάπαυση, μεταβολή, κτλ. Μαθαίνεις κάποια θεωρητικά πράγματα όπως το πως να κινήσε τη νύχτα, κτλ. Επίσης ασχολήσε με το όπλο, να το "λύνεις" και να το "δένεις" και έχει και βολή.
 
Top