• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

18 mini thitia

Zirinofski

New member
kalimera,

Exoune parei ta aftia mou diafora pos i thitia tha afksithei apo ton kainourgio xrono se 18 mines,l isxiei kati tetio i ine radio arvila (iparxei esto tetia periptosi?). Oso to epsaksa sto net den vrika tipota.
 

George84

New member
Γέλιο θα έχει όλοι όσοι παρουσιαστήκανε στις 3 τελευταίες σειρές, εκεί που περιμένουν να απολυθούν στο 12μηνο να τους πουνε ξαφνικά ότι πρέπει να υπηρετήσουν ένα εξάμηνο παραπάνω <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> . Τουλάχιστο αν γίνει αυτό να μας καλέσουν κι εμάς που απολυθήκαμε για 6 μήνες επιπλέον ξύσιμο <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Θα ξεσηκωθεί κόσμος και κοσμάκης, θα πέσει η κυβέρνηση, θα κλειστούν οι φοιτητές στα πολυτεχνεία για να μην τους πάρουν φαντάρους, θα ξαναέρθουν τα τανκς, και θα έχουμε μια μέρα επιπλέον να γιορτάζουμε τα γεγονότα του πολυτεχνίου, να κάνουμε πορείες και να πετάμε μολότωφ.

Γενικά μην ακούς ότι σας λένε οι καραβανάδες, πιο πιθανό είναι να μειωθεί στο 8μηνο παρά να αυξηθεί.

Καλή συνέχεια.
 

silver

New member
δεν ειναι τανκς,ειναι αρματα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ετσι νας ειχαν πρηξει στο κετθ.

τωρα στο θεμα,ειναι απιθανο το τι ραδιοαρβυλα ακουγονται για το στρατο.
 

George84

New member
[quote author="silver"]δεν ειναι τανκς,ειναι αρματα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ετσι νας ειχαν πρηξει στο κετθ.

τωρα στο θεμα,ειναι απιθανο το τι ραδιοαρβυλα ακουγονται για το στρατο.[/quote]
Το ξέρω, έχω έναν φίλο ανθυπίλαρχο και του σπάω τα νεύρα κάθε φορά που τα λέω τανκσ... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
Επίσης τσατίζεται κάθε φορά που τον φωνάζω Ανθυπολοχαγό, Ανθυπιπίλαρχο, Αρχιπήδαρχο και άλλα τέτοια. Δεν ξέρω γιατί... <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
ΚΕΤΘ Αυλώνα ήσουνα? Πότε παρουσιάστηκες? Ο φίλος μου έφυγε από αυλώνα τον Ιούνιο. Αν και στις 2 τελευταίες σειρές πριν φύγει από Αυλώνα (302, 303) ήταν στην εκπαίδευση των ΥΕΑ. Αν ήσουν 300 ή 301 λογικά θα τον ξέρεις.
 

Picard

New member
Η κυβερνηση ελεγε για 6 μηνες το 2004 (προεκλογικη δεσμευση)

και τωρα θα αυξηθει? αν το κανει θα φαει μαυρο στις εκλογες <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
 
A

admin

Guest
Προσωπική εκτίμηση: Μην περιμένετε ούτε αύξηση αλλά ούτε μείωση της θητείας στο άμεσο μέλλον! (Πλην απροόπτων εξελίξεων ή σε συνδυασμό με άλλα μέτρα π.χ μείωση της θητείας αλλά στράτευση στα 18 κλπ)...
 

ygeionomikarios

New member
Παρεπιπτόντως σε περίπτωση αύξησης της θητείας δεν επηρεάζονται αυτοί που υπηρετούν ήδη αλλά μόνο οι μετέπειτα σειρές. Στο θέμα μας είναι αλήθεια ότι από την αρχή της φετινής χρονιάς (όταν δηλαδή παρουσιάστηκα) κυκλοφορούσε η φήμη περί αύξησης της θητείας. Προφανώς και είναι μια ακόμα Ράδιο-Αρβύλλα όπως και τα περί υποχρεωτικής στράτευσης στα 18. Τις φήμες αυτές τις κυκλοφορούν στρατιωτικοί κύκλοι για να μπαίνουν όλοι γρήγορα φαντάροι και να μην εξαντλούν τις αναβολές. Όσο πιο μεγάλος πας στρατό τόσο πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα έχεις με αποτέλεσμα να αντιδράς στα παράλογα σκηνικά που θα δεις μέσα. Οι καραβανάδες προτιμούν να έχουν 18χρονα φοβισμένα παιδάκια, άβουλα όντα που "υπακούουν άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των".
Η πραγματικότητα είναι ότι η ελληνική κοινωνία έχει πλέον απαξιώσει το θεσμό της στρατιωτικής θητείας και έχει μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε στραβό συμβεί κατά τη διάρκεια της. Κανένας πολιτικός και καμία κυβέρνηση δε θα αυξήσει τη θητεία γιατί το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο.
Όσο για μείωση κι εγώ δεν βλέπω να γίνεται άμεσα. Πάντως πιστεύω ότι σε καμιά 20ρια χρόνια είναι πιθανό να έχουμε αποκλειστικά και μόνο επαγγελματικό στρατό. Καλώς ή κακώς με την ανεργία που υπάρχει αρκετοί νέοι βλέπουν τη μονιμότητα που προσφέρει ο στρατός σαν μια λύση (βλέπε ΕΠΟΠ).
 

gio2211

New member
Αυτα τα ελεγαν και σε εμας (07Α`) και μαλιστα μας ελγανε οτι θα ηταν προς το συμφερον μας γιατι θα ειχαμαι πιο "χαλαρη θητεια" παντως για να γινει επαγγελατικος ο στρατος πρεπει πρωτα να αναμορφωθη γιατι σε μας μπωρει να ελεγαν "ελα μωρε και να κουραστιαι λιγο παραπανω θα φυγετε σε λιγους μηνες" στον επαγγελματια τι θα πουν?
 
Top